icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
laura1972
1. srp 2016

@markiiska moc ti děkuji 🙂 taky ti ze srdce strašně moc preji ať se zadari 🙂

markiiska
1. srp 2016

@laura1972 já mam radost jako kdyby to měly být moje testy, to nevím co budu dělat až budu mít fakt dvě čárky, se zbláznim radostí 😀 ted v pátek jedem na chatu, tak kdyby to fakt vyšlo, tak bych to řekla manželovi tam..večer u ohně, romantika jako blázen 😀 ale nevim no

laura1972
1. srp 2016

@markiiska to je krásný, určitě by měl velkou radost 🙂 moc, moc, ti to přeji 🙂 věřím, že to vyjde. Zítra tedy budeš testovat? Už se taky nemůžu dočkat až zítra napises, jak si dopadla🙂 já jsem to samé, mám radost když se tady někomu zadaří 🙂

markiiska
1. srp 2016

@laura1972 jojo zítra si přivstanu 🙂 a jak dojdu do práce, tak si skočim na krev a odpoledne nebo hned ve středu bych měla vědět z krve

laura1972
1. srp 2016

@markiiska a ten.test z moči? Zkus ho prosím zítra, já to tak dlouho nevydržím do dalšího dne 😀

laura1972
1. srp 2016

@markiiska Přece nás tady nebudeš takhle napínat 🙂

kastanek87
1. srp 2016

@laura1972 no krásný!! Zesílil! A zítra bude ještě silnější 😉 mám opravdu radost 😀

kastanek87
1. srp 2016

@markiiska držím pěsti! To musí vyjít!!! Takový romantický oznámení by to bylo ♥ prostě tam budou // a hotovo 😀

laura1972
1. srp 2016

@kastanek87 trochu ano, díky 🙂 možná by byl o něco silnější, kdybych tak často neběhala v noci čůrat 🙂

markiiska
1. srp 2016

@kastanek87
@laura1972 zítra ráno dám vědět jak to vypadá z moči 🙂 holky ale neštvěte mě, vy mi dodáváte hrozně moc naděje 😀 musím ubrat at nejsem naštvaná, že to nevyšlo 😀

laura1972
1. srp 2016

@markiiska Tak to te míč chválím 🙂 holky jsou taky próze jo holky? Budeme na tebe myslet a držet všechno co máme🙂 🙂

luuucatko
1. srp 2016

Ahoj holky, asi potrebuji jen ujisteni. Dle testu to vypada, ze ovu probehla 12DC (test cca ve 20:00) - co myslite?. Styk probehl 10DC, 13DC brzy rano, 15 DC, 16DC. Tak snad sance je🙂. Vsem ostatnim drzim palce. Vsem moc dekuji za tuto diskuzi, vzdy kdyz sem nekdo napise, ze se zadařilo, tak mam za vas radost a zaroven mi davate kazdy den nadeji - dekuju. 🙂

luuucatko
1. srp 2016

Zapomnela jsem pridat fotku 🙂

vercanika
1. srp 2016

@luuucatko jako možná tam neco probehlo ale ne uplne,tyhle testy musi mit kontrolni carku stejne silnou jako tu kontrolni a nebo silnejsi aby to byla poradna ovulace .. Nadeje tam ale urcite je 🙂 preju hoooodne stesti 🙂

tuzemka
1. srp 2016

Ahoj holky, dnes jsem vyzkoušela ovu test a byl opět silný jako by se blížila ovu, která mi vyšla 24.7. Dnes jsem 9 DPO, ale test teda z odpo moči bez naznaku druhé čárky. Myslíte, že se může blížit další ovu? Děkuji!

luuucatko
1. srp 2016

@vercanika co znamena "neco"? Je mozne, ze ovu vubec nemam? :O

dasa.77
1. srp 2016

@luuucatko Teplotu měříš? Vzhledem k tomu,že ty testy jsou opravdu dost slabé,není jisté,zda už proběhla.

luuucatko
1. srp 2016

@dasa.77 Teplotu zatim nemerim. Testy si delam pro jistotu uz 3DC a zatim nejsilnejsi carka byla prace ten 12DC, ted uz to jen slabne :(

dasa.77
1. srp 2016

@luuucatko jako je běžné,že spousta holek ty čárky nemá ani tak silné jak jsou testovací. Taky záleží celkově na množství barviva. Ale ty Tvoje jsou vážně hodně světlé. Jak dlouhé míváš cykly? Testovat od 3DC je zbytečně brzy. Pokud si nejsi jistá,začni třeba 7DC a ty 4 co ušetříš na začátku cyklu radši využij později.Ovulace klidně ještě může přijít 😉

ivavana
1. srp 2016

Prosim spinite nekdo tesne po ovulaci?

kastanek87
1. srp 2016

@luuucatko záleží na testu a úplně pozitivní byt nemusí. Nebo jsi ji mohla prosvihnout tu úplně silnou čárku. A presne,nektere holky ji nemají úplně silnou a přesto ovulace proběhla. Nezbývá než čekat co se z toho vyklube 😉 drzim pesticky!

dddkkk
1. srp 2016

Ahoj holky, prosím Vás... kdy podle Vás byla ovu? Když jsem testila tak ten 11.DC naběhnul asi nejdříve, ale nějak se neumím rozhodnout, kdy vlastně byla OVU,nikdy před tím, jsem takhle brzy ovu test pozitivní neměla, snažili jsme se jen ten 11. a 12. pak přítel odjel, takže nevím nevím 🙂 Díky za názor... 🙂

kastanek87
1. srp 2016

@dddkkk mne přijde 11dc pozitivní, tak budu držet pesti!!! 😉

kastanek87
1. srp 2016

@tuzemka takže tento je z ranní moči? A zkoušela jsi těhotenský? I když tak brzo asi by nic neukázal. Počkala bych dva dny a zkusila těhotenský.

dddkkk
1. srp 2016

@kastanek87 DĚKUJI! 🙂 Bylo by super, kdyby to už vyšlo 🙂

laura1972
1. srp 2016

@tuzemka @tuzemka ahoj, já mela na ovu testu tohle 10DPO

luuucatko
1. srp 2016

@dasa.77 cykly mam presne 28 dni a stale merim, bohuzel furr uz jen svetle az neviditelne carky, MS ma prijit pristi nedeli, tak holt budu testovat az do te doby :(

luuucatko
1. srp 2016

@kastanek87 Tak to jedine fakt, ze by tohle byla ovu, protoze jsem testovala den pred MS - absolutne bilo a pak 3DC, jelikoz jsem mela MS jen dva dny (silne) a treti den uz nic, tak ze bud to byla ovu nebo tedy jeste prijde, ale jsem z toho jelen. Dokonce jsem 15DC zacala spinit a dnes 17DC me bolel pravy vajecnik, tak uz fakt nevím :D

laura1972
1. srp 2016

@ivavana kolikaty den jsi po ovulaci?

kastanek87
1. srp 2016

@luuucatko aha ty jsi 17dc? Tak to klidně muže byt teprve ovulAce. Druha to byt nemůže v rozmezí tolika dni. Dvě bývají cca ob den. Špinění muže byt jak u ovulace tak u uhnízdění a tak stejne i bolesti 😀 takže si nevyberes, škoda že nemeris tu teplotu,ta je spolehliva..

Strana