Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@laura1972 no krásný!! Zesílil! A zítra bude ještě silnější 😉 mám opravdu radost 😀
@markiiska držím pěsti! To musí vyjít!!! Takový romantický oznámení by to bylo ♥ prostě tam budou // a hotovo 😀
@kastanek87 trochu ano, díky 🙂 možná by byl o něco silnější, kdybych tak často neběhala v noci čůrat 🙂
@kastanek87
@laura1972 zítra ráno dám vědět jak to vypadá z moči 🙂 holky ale neštvěte mě, vy mi dodáváte hrozně moc naděje 😀 musím ubrat at nejsem naštvaná, že to nevyšlo 😀
Ahoj holky, asi potrebuji jen ujisteni. Dle testu to vypada, ze ovu probehla 12DC (test cca ve 20:00) - co myslite?. Styk probehl 10DC, 13DC brzy rano, 15 DC, 16DC. Tak snad sance je🙂. Vsem ostatnim drzim palce. Vsem moc dekuji za tuto diskuzi, vzdy kdyz sem nekdo napise, ze se zadařilo, tak mam za vas radost a zaroven mi davate kazdy den nadeji - dekuju. 🙂
@luuucatko jako je běžné,že spousta holek ty čárky nemá ani tak silné jak jsou testovací. Taky záleží celkově na množství barviva. Ale ty Tvoje jsou vážně hodně světlé. Jak dlouhé míváš cykly? Testovat od 3DC je zbytečně brzy. Pokud si nejsi jistá,začni třeba 7DC a ty 4 co ušetříš na začátku cyklu radši využij později.Ovulace klidně ještě může přijít 😉
Prosim spinite nekdo tesne po ovulaci?
@luuucatko záleží na testu a úplně pozitivní byt nemusí. Nebo jsi ji mohla prosvihnout tu úplně silnou čárku. A presne,nektere holky ji nemají úplně silnou a přesto ovulace proběhla. Nezbývá než čekat co se z toho vyklube 😉 drzim pesticky!
Ahoj holky, prosím Vás... kdy podle Vás byla ovu? Když jsem testila tak ten 11.DC naběhnul asi nejdříve, ale nějak se neumím rozhodnout, kdy vlastně byla OVU,nikdy před tím, jsem takhle brzy ovu test pozitivní neměla, snažili jsme se jen ten 11. a 12. pak přítel odjel, takže nevím nevím 🙂 Díky za názor... 🙂
@dddkkk mne přijde 11dc pozitivní, tak budu držet pesti!!! 😉
@tuzemka takže tento je z ranní moči? A zkoušela jsi těhotenský? I když tak brzo asi by nic neukázal. Počkala bych dva dny a zkusila těhotenský.
@kastanek87 DĚKUJI! 🙂 Bylo by super, kdyby to už vyšlo 🙂
@kastanek87 Tak to jedine fakt, ze by tohle byla ovu, protoze jsem testovala den pred MS - absolutne bilo a pak 3DC, jelikoz jsem mela MS jen dva dny (silne) a treti den uz nic, tak ze bud to byla ovu nebo tedy jeste prijde, ale jsem z toho jelen. Dokonce jsem 15DC zacala spinit a dnes 17DC me bolel pravy vajecnik, tak uz fakt nevím :D
@luuucatko aha ty jsi 17dc? Tak to klidně muže byt teprve ovulAce. Druha to byt nemůže v rozmezí tolika dni. Dvě bývají cca ob den. Špinění muže byt jak u ovulace tak u uhnízdění a tak stejne i bolesti 😀 takže si nevyberes, škoda že nemeris tu teplotu,ta je spolehliva..

@markiiska moc ti děkuji 🙂 taky ti ze srdce strašně moc preji ať se zadari 🙂