icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luuucatko
1. srp 2016

@kastanek87 koukam, ze hned zitra rano zacinam :D

markiiska
2. srp 2016
jarmulka
2. srp 2016

@markiiska DOBRÉ RÁNO vidím ducha na obou testech 🙂 .... Kolik dní jsi cca DPO víš??? A kdy máš mít MS???

tuzemka
2. srp 2016

Tento je z odpo moči i ten tehu byl, ale ten sem ani nefotila. No jsem dnes asi 11 DPO, alemmam delsi cykly. Kez by to vyslo 🙂 Prsa boli ale to je tak cele... a na testu ani dusik tak nevim.

markiiska
2. srp 2016

@jarmulka ahoooj, dnes 12.dpo...ms mam hrozne nepravidelnou, takže nevím vůbec...každopádne sem byla ted na odberu krve, tak odpo uvidíme 🙂

jarmulka
2. srp 2016

@markiiska moc moc moc moc moc moc moc na Tebe myslím.... Určitě to bude pozitivní. Vidím to na úplný začátek, hladina bude tak 17 podle mě, ale na něčem se začít musí 🙂 .... Opravdu to vidím optimisticky

markiiska
2. srp 2016

@jarmulka mooooc děkuju, snad joo..byla sem ve vedlejší amblanci a sestřička mi řika jako první: seš nemocná nebo těhotná 😀

jarmulka
2. srp 2016

@markiiska a až odpo??? Co to máte za laborku 😀 ... Jsem také sestřička, delala jsem přímo v laboratoři a když jsem potřebovala zjistit své HCG tak jsem holkam zavolala, řekla co chci, šlo to mimo PC, napsala jsem jim telefon k odebrané zkumavce krve a cca za hodinu už jsem se,, skládala ,, při telefonu od nich 😀

markiiska
2. srp 2016

@jarmulka já si toho nechala rovnou nabrat víc a taky by to šlo dřív na statim, ale nechci je honit, já si počkám 😀

kastanek87
2. srp 2016

@markiiska taky tam něco vidím, takže moc moc moc mooooc ti držím pěsti a dej hned vědět jak budeš mít výsledky 😉

kastanek87
2. srp 2016

@luuucatko jako s tím měřením? 😀 to začni, ale teď ti to stejně nic neřekne... ale třeba už pak nebudeš potřebovat měřit 😉 držím pěstičky ať to vyjde.

markiiska
2. srp 2016

@kastanek87 děkuju, dám vědět 🙂 sem zvědavá a mam trochu strach 😀

kastanek87
2. srp 2016

@markiiska nebooooj 😉 musíš věřit, ale ne zas moc, ať tě to moc nemrzí kdyby náhodou 😀 kamarádka mi řekla, já to beru prostě realisticky, buď to bude nebo ne a byla u toho úplně vyklidněná když to říkala 😀 tohle úplně neumím... já vždycky taky věřím a pak jsem teda na*raná, ne smutná, ale prostě naštvaná na celej svět, ale další den mě to přejde a jedu dál 😅

markiiska
2. srp 2016

@kastanek87 já bych řekla, že to beru jako ty, bud jo nebo ne, spíš mam ten strach z toho, když to vyjde 😀 jestli to zvládnu se postarat,sem zvyklá na svuj klid a pohodu, ráda lenoším a spím 😀 budu to malý milovat nadevšechno, ted v tuto chvíli si to nedokážu představit

kastanek87
2. srp 2016

@markiiska jééé tak to mi mluvíš z duše, jsem od přírody spací typ 😀 usnu kdekoliv a kdykoliv a prospat bych mohla 16h v kuse, pak se jen najíst a jít zase spát na dalších x hodin 😀 věř že s prckem tě to přejde, ono ti nic jinýho nezbyde 😅 já mám teda pořád pocit, že jsem nedospaná už x let... a to bude malýmu 5, už nemá spánek po obědě, takže ani o víkendu si neschrupnu 😀 😀 ale zas když už fakt potřebuju usnout že mi padají oči, tak tatínek se stará a já si v klidu chrupkám 😅 😅

markiiska
2. srp 2016

@kastanek87 tak to bude sranda 😀 já usnu taky kdykoli...a nebo klidně prosedim celej den u tv a pc, dám si něco dobrýho a sem spokojená(ale uvařim uklidim), ještě že ten můj chlap je trochu akční a tahá mě ven 😀

jarmulka
2. srp 2016

@markiiska já snad napětím prasknu 😀

markiiska
2. srp 2016

@jarmulka výsledky už mám. hcg je 44 😀 takže by tam mohlo být mimi 😀

brunhylda
2. srp 2016

ne mohlo, je tam!!!!!

brunhylda
2. srp 2016

@markiiska předchozí komentář patří tobě

markiiska
2. srp 2016

@brunhylda já tomu ještě nevěřim a musím na sebe opatrně 😀 začít to vstřebávat, že to asi bude realita 🙂

brunhylda
2. srp 2016

@markiiska Moc krásná realita. Já se taky poprvé bála jaké to bude být máma, ale všechno příjde samo, strašně rychle to uteče. Teď máš hcg 44 a za chvíli miminko v náručí a najednou to už nebude miminko a začne chodit..... a dál nevím, tam jsem se ještě nedostala 🙂

markiiska
2. srp 2016

@brunhylda taky se bojím, ale zvládly to miliony ženských, tak to zvládnu taky 🙂 děkuju za podporu

jarmulka
2. srp 2016

@markiiska juchuuuuuuu, já mám takovou radost!!!!!!!! Jsem Ti to říkala!!!!!!! Že to bude nízké, ale bude to tam!!!!! A sama víš, že od 5 jednotek výše se to bere za pozitivní výsledek!!!!! Jupiiiiiiii!!!!!!! Obrovská gratulace!!!!!!!!!

ivavana
2. srp 2016

@laura1972 zaclo to hned den po ovulaci 🙂

markiiska
2. srp 2016

@jarmulka děkujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-* sem ted děsně zvědavá na reakci doma 😀

tuzemka
2. srp 2016

@laura1972 Tak ten mam dost podobný, ale na tehu testu nic.. takze to nevypada. No ms ma prijit nejspis 6.8 tak uvidíme.

tuzemka
2. srp 2016

@laura1972 Divej takto to mam ovulka byla 24, nejakej 19 dc. Prave me zarazi ze se ta carka porad drzi no posledni test neni jeste zaschli.

laura1972
2. srp 2016

@tuzemka no a co tehotensky jsi zkoušela?

tuzemka
2. srp 2016

@laura1972 jojo dnes rano na něm zatím nic, ted uz počkám do vikendu zda přijde ms, ale ovulku sme obe mely ve stejny den, tak uz bych asi taky mela ducha. Každopádně tobě jen ať sili! a nám snazilkam davejte cenne rady 🙂

Strana