Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tento je z odpo moči i ten tehu byl, ale ten sem ani nefotila. No jsem dnes asi 11 DPO, alemmam delsi cykly. Kez by to vyslo 🙂 Prsa boli ale to je tak cele... a na testu ani dusik tak nevim.
@markiiska a až odpo??? Co to máte za laborku 😀 ... Jsem také sestřička, delala jsem přímo v laboratoři a když jsem potřebovala zjistit své HCG tak jsem holkam zavolala, řekla co chci, šlo to mimo PC, napsala jsem jim telefon k odebrané zkumavce krve a cca za hodinu už jsem se,, skládala ,, při telefonu od nich 😀
@markiiska taky tam něco vidím, takže moc moc moc mooooc ti držím pěsti a dej hned vědět jak budeš mít výsledky 😉
@luuucatko jako s tím měřením? 😀 to začni, ale teď ti to stejně nic neřekne... ale třeba už pak nebudeš potřebovat měřit 😉 držím pěstičky ať to vyjde.
@kastanek87 děkuju, dám vědět 🙂 sem zvědavá a mam trochu strach 😀
@markiiska nebooooj 😉 musíš věřit, ale ne zas moc, ať tě to moc nemrzí kdyby náhodou 😀 kamarádka mi řekla, já to beru prostě realisticky, buď to bude nebo ne a byla u toho úplně vyklidněná když to říkala 😀 tohle úplně neumím... já vždycky taky věřím a pak jsem teda na*raná, ne smutná, ale prostě naštvaná na celej svět, ale další den mě to přejde a jedu dál 😅
@kastanek87 já bych řekla, že to beru jako ty, bud jo nebo ne, spíš mam ten strach z toho, když to vyjde 😀 jestli to zvládnu se postarat,sem zvyklá na svuj klid a pohodu, ráda lenoším a spím 😀 budu to malý milovat nadevšechno, ted v tuto chvíli si to nedokážu představit
@markiiska jééé tak to mi mluvíš z duše, jsem od přírody spací typ 😀 usnu kdekoliv a kdykoliv a prospat bych mohla 16h v kuse, pak se jen najíst a jít zase spát na dalších x hodin 😀 věř že s prckem tě to přejde, ono ti nic jinýho nezbyde 😅 já mám teda pořád pocit, že jsem nedospaná už x let... a to bude malýmu 5, už nemá spánek po obědě, takže ani o víkendu si neschrupnu 😀 😀 ale zas když už fakt potřebuju usnout že mi padají oči, tak tatínek se stará a já si v klidu chrupkám 😅 😅
@kastanek87 tak to bude sranda 😀 já usnu taky kdykoli...a nebo klidně prosedim celej den u tv a pc, dám si něco dobrýho a sem spokojená(ale uvařim uklidim), ještě že ten můj chlap je trochu akční a tahá mě ven 😀
ne mohlo, je tam!!!!!

@kastanek87 koukam, ze hned zitra rano zacinam :D