icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
laura1972
2. srp 2016

@tuzemka já jsem dnes 12 DPO ovulka byla u mě o něco dřív 21.7. A ms čekám 5.8. ted v pátek( teda vlastně už necekam ) :- D Takže ty mas ještě čas na pozitivní test i když já mela slabou čárku už 10 DPO, ale zase každá je jiná no 🙂

laura1972
2. srp 2016

@tuzemka a když ti obilka skončila mela jsi pár dní úplně negativní

markiiska
2. srp 2016

@tuzemka já myslím, že pokud si měla ovulaci 24. tak ještě test může být pozitivní...já měla ovu 21 a mám pidi ducha 🙂

laura1972
2. srp 2016

@tuzemka a mela jsi po vulce pár dní nějaký test negativní? Já jo a pak začal zase sílit a ted mám na ovu dálnici 😀 kezby už byla ta dálnice na tehu textu 🙂

tuzemka
2. srp 2016

po ovulce uz jsem nedelala az ted ze srandy a dneska jestli je slabsi. Ale uz na to kaslu a uvidi se o vikendu. Prave proto si myslím, ze bych tam uz neco mela taky. Vsak ozvu se jak to semnou vypada 😉

kastanek87
2. srp 2016

@laura1972 tak Já zkusila taky opět ovulacni jen tak ze srandy a jsem 23dc a mam toto..... 😰

tuzemka
2. srp 2016

@kastanek87 to mas stejne jako ja 🙂 kolik dni si po ovulce? a zkousela si i tehu test?

kastanek87
2. srp 2016

@tuzemka těhu test zatím nee,když čekám ms až cca v utery. A kolik dpo jsem moc nevím 😀 koukej....

dddkkk
2. srp 2016

@kastanek87 Ty jo to skoro vypadá na dvě ovulace... 🙂 no a zdá se že začínají sílit... nebo to vidím jen já ? 😉

tuzemka
2. srp 2016

@kastanek87 no to fakt vypada na dve ovulky 🙂 tak se nechame prekvapit test radeji jeste nedelej abys nebyla zklamana z bileho testu. Lepsi pockat.. vim z vlastni zkusenosti 😉

kastanek87
2. srp 2016

@tuzemka urcite počkám, dělala bych až třeba v pondělí, ale v patek jedem do Chorvatska tak v neděli musím začít brát norethisteron abych to nedostala,tak uvidíme jestli ho budu brát nebo ne 😆

kastanek87
2. srp 2016

@dddkkk no me se to taky zda :D dvě byly urcite, byla jsem 10DC na utz a měla jsem dva foliky jeden 17 a druhje 18mm. Ale nevím jak to mám právě počítat kolik dpo jsem 🙂 teplota mi včera a dnes klesla zase tak uvidíme co zítra ráno. Já mám na ovu testu vždycky druhou slabou čárku ale toto je opravdu silny.

leymea
2. srp 2016

@kastanek87 juuuu, to bude tehu 😀 dve ovulace se mi nezdaji. Drzim palecky 🙂

kastanek87
2. srp 2016

@leymea já jako myslím že dvě ovulace byly už okolo toho 14dc,tam jich je víc silných. No kéž by 🙂 nesmím se ale moc rozradostnit 😀 porad mam daleko do termínu ms. I když presne nemůžu říct kdy to mám dostat jelikož to dostávám jak se me mu tělu zachce. Děkuji moc,pak dam vědět jak dopadl těhu test 😀

markiiska
2. srp 2016

@kastanek87 a hned jak něco budeš vědět tak mě označ at se mi to zobrazi 😀 drzim pesti štěstíííí

kastanek87
2. srp 2016

@markiiska dobře 😀 Děkuji moc 😉 co ty? Už to ví budoucí tatínek? 😀

markiiska
2. srp 2016

@kastanek87 😀 on to zjistil sám...já ráno vyhodila krabičky od prázdnyho testu a on si toho všiml, vytáhl krabičku a hledal ten použitej test a kdyz ho nenašel, tak ho napadlo, že tam asi něco bude 😀 už mám nakázáno co můžu a nemůžu jíst 😀

kastanek87
2. srp 2016

@markiiska 😀 😀 tak to je dobře že se stara 😀 zas ale aby to neprehanel 😀

leymea
2. srp 2016

@kastanek87 jsem zvedava 🙂

laura1972
2. srp 2016

@kastanek87 😀 a ty jsi taky jasná 😀

laura1972
2. srp 2016

@kastanek87 tak já bych řekla, ze ovu byla cca ten 16 DC podle toho druhého testu jsi měla ten druhy 15 DC pozitivní. Jestli tedy vidím dobře 🙂

laura1972
2. srp 2016

@kastanek87 takže dnes bys měla být 8 DPO Tak bych tak za 2-3 dny už zkusila tehu test., zvlášť když máš pozitivní zase ovu test 🙂

kastanek87
2. srp 2016

@laura1972 😀 😀 jeeeeee jak já bych si přála byt jasna 😀 po 9 měsících. ... uvidíme, zkusím test ve čtvrtek, dyl to nevydržím 😀 a kdyby nic,ve mu si pro jistotu sebou na dovcu a v neděli ještě zkusím, pak už musím brát ten norethisteron.

laura1972
2. srp 2016

@kastanek87 ty jsi číslo 😀 kdy to tedy máš dostat?

kastanek87
2. srp 2016

@laura1972 no Můj menstruační kalendář mi ukazuje že 9.8.v utery. Ale min cyklus byl jen 26dni,před Tim 27dni a před Tim 41dni 😀 takže právě vůbec netuším...ale počítá mi to průměr na 33dni,takže ukazuje utery. Bolesti jsem mela včera jak před MS a dnes mám ne celek podbrisek ale chvilu na prave a chvilu na leve straně. Nemůže někdo zaridit ať už je aspoň patek? 😀 pěkně prosim,smutnější koukám 🙂

laura1972
2. srp 2016

@kastanek87 to bude v pohodě, uvidis 🙂 já mám takove tušení, ze to vyjde :+) jo ty dny jsou dlouhé, to znám moc dobře, ale neboj dockas se, držím moc pěsti 🙂 😉

jarmulka
3. srp 2016

@laura1972 tak jsem zkusila, co mé tělo dělá po OVU a kdybych si neměřila teplotu a neměla bych tím i podloženou proběhlou ovulaci ( bolel mě i vaječník, takže jsem si jistá ) , tak bych řekla, že se snad chystá další ovulace... takže můj závěr??? U mě vůbec nemá smysl zkoušet OVU test po proběhlé ovulaci, protože mně se tam ta druhá čárka prostě rýsuje snad téměř pořád 😀 ... mimo den, kdy byla OVU a bezprostředně po té 😕 ....

kastanek87
3. srp 2016

@jarmulka nooo taky velmi zajímavé 😀 pokud máš ještě testy, tak bych zkusila 10dpo co ukáže 😉

jarmulka
3. srp 2016

@kastanek87 já jich mám 😀 ... můžu testovat každý den, měsíc 😀 ... koupila jsem ve velkém, bylo to výhodné 🙂 ... na popisu píšu že dnes 4 DPO ,ale je to spíše 5 DPO... protože se má počítat den OVU den posledních nízkých teplot a to byl pátek... ale tak den sem, den tam... stejně z toho prd bude 😀
Teplota se mi od OVU drží na 37.0°C a dnes ráno spadla na 36.9°C ...

laura1972
3. srp 2016

@jarmulka tak já se pridavam k @ kastanek87 taky bych zkusila test po 10 DPO 🙂 nikdy nevis a na druhou ovulku mi to zas přijde dlouho, moc dlouhý časový odstup.

Strana