Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@jarmulka já bych ještě nehazela flintu do žita. Počkej aspoň tech 5-6 dní a uvidis, co ukáže test. 🙂 me už ovu testy došly, tak skončily pokusy 😀 😀. Dneska mi to nedalo a ještě jsem zkusila další tehu test.od Maxe, chtela jsem pickat do zitra, ale znas to 😀 😀, tak zase o něco zesílil, ale dálnice to ještě není no 😀
@kastanek87 ale z Tebe mi jde ,,hlava kolem,, 🙂 .... na Tebe se móóóóóc těším.... Už abys testla 😵
@jarmulka 😀 😀 😀 já se taky těším 😅 snad nebudu zas nasraná 😅 ... no možné je všechno. Asi zítra už to zkusím, budu 25DC, včera a předevčírem byla teplota zas dole a dnes zase vyskočila na 36,9, takže by to teoreticky mohlo být uhnízdění, ale pořád to beru realisticky, jen ženská zvědavost je prostě neskutečnáááááááá 😀 😀 😀
@laura1972 krásný! Ještě že jedeme pryč, tam si vezmu max. jeden test a bude 😀 nebude mě to aspoň lákat.... protože vím, že pokud se mi objeví duch, budu testovat taky každý den 😀
@markiiska
@tuzemka
Holky, já nevím, kdy jsem měla ovulku, ale mám ted poslední dobou krátké cykly (26, 21, 22 dní), takže pravděpodobně někdy do 10 DC, ale jistě to nevím. Dnes jsem teprve 17 DC. Bolí mě právě podbřišek, ale už několik dní - někdy tam něco píchne, někdy je to spíš jen takový tlak, prsa mě bolí tak nějak chvílkově a posledních pár dní mě pěkně bolí bedra :( tak nevím.
Holky nemate zkušenost s teh.testem s citlivosti 10? Ukazuje dobře? Ten co jsem chtěla jsem nesehnala. Ma ukázat 4 dny m před očekávanou ms a já to mám termin v patek 5.8.
Zapomněla jsem napsat značku 😀 Benu citlivost 10

@laura1972 hele já dvě ovulace určitě ne, protože mám jen zbytek jednoho vaječníku a ten dělá nedělá - je rád, že vůbec žije 😀 ... spíše bych řekla, že já mám prostě tu hladinu LH i po ovulaci ,,dost vysokou,, - proto se mi takhle zbarvuje test... Tím vším chci říci, že já nebudu ten typ, který podle sílícího OVU testu pozná těhu 😉