icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luciestancova
27. zář 2015

Od prosince, ale bazálku, ovulační testy a vše kolem na podporu dělám teprve dva měsíce =)

vapka
27. zář 2015

@luciestancova aha, to já s bazalkou nemám žádné zkušenosti, vím jen, že po OVU nemá klesat, viď.... No já také čekám na ovu, tak uvidíme....

luciestancova
27. zář 2015

@vapka po ovu ne, ale před ovu mi vždycky klesne o pár desetinek a po ovu zase stoupne až do menstruace 🙂

luciestancova
27. zář 2015

@vapka a co vy, taky se snažíte? 🙂

luciestancova
27. zář 2015

@vapka jo už koukám, že jsi psala, že čekáš na ovu 😀 až přijde, tak přeji hodně štěstíčka, ať se zadaří 🙂

vapka
27. zář 2015

@luciestancova Děkuji, jj snažíme, tak snad se zadaří brzo 😀 držím také palce 😎

jasmina09
27. zář 2015

@luciestancova drzim palce at nam to vyjde holky 😉

vapka
27. zář 2015

Holky, nedalo mi to a zkusila jsem testík a ono toto 😅

jasmina09
27. zář 2015

@vapka Jeee super, no vidiš, že si se dočkala 😀 mě přijde stejný jako ten můj předposlední testík 😉 akorat, že ten můj už dál nesílil..dneska jsem už test nedělala, už na to kašlu 🙄

renmilka
27. zář 2015

@vapka Tak je to tu...já to taky tak měla,ale dva dny, takže ještě zkusim jeden dneska...

vapka
27. zář 2015

@jasmina09 Nevím, ale myslím, že silnější už nebude, zkusím ještě večer, ale pochybuju.... Kažodpádně teď nás čeká 14dní a pak sem budem dávat jiné čárky 😀

vapka
27. zář 2015

@renmilka To jsem zvědavá, jestli ho budeš mít stejný jako ten poslední, nebo jestli zeslábne.... Pak ho sem hoď 😀

renmilka
27. zář 2015

@vapka jo určitě... Taky jsem zvědavá, no lepší by bylo, kdyby zeslábl, bych věděla, že ovulace byla někdy včera, což by bylo dobrý..

jasmina09
27. zář 2015

@renmilka
@vapka no jsem na nás fakt zvědavá 😀 to by byla paráda kdyby se to povedlo nám všem 😅

renmilka
27. zář 2015

Jo dneska už zeslábl, už to není ta tmavost, který jsem se včera úplně lekla...všechny údaje jsem tam napsala, kdy by jste to teda tipovaly na ovu??

jasmina09
27. zář 2015

@renmilka no nejtmavší je ten sobota 15 DC, výrobci píšou, že po pozitivním ovu testu nastane ovulace za 6-24 hod ( někde dokonce píšou 48hod-na netu), takže pokud bylo TO 14/15 DC tak by to mělo být pojištěné 😀 někde se uvadí, že spermie jsou schopné přežít až 5 dnů, ale spíš tři dny no..

renmilka
27. zář 2015

@jasmina09 jo, akorát já myslela, když už slábne, že ovulace proběhla... Měla jsem měřítko typu, že proběhne mezi posledním pozitivním testem a prvním negativním...to by znamenalo, že proběhla cirka včera navečer až později, ale čím déle teď, tím lip, jelikož To proběhlo včera odpoledne, no a pojistovat budeme...

jasmina09
27. zář 2015

@renmilka výrobci fakt píšou 6-48 hodin po pozitivním testu, je to ale individuální 😉

vapka
27. zář 2015

Jj, che to pojistit ještě dnes, my jistíme pořád, ale budeme jistit i zítra, protože ta OVU je pár hodin po pozitivním testu... No a spermoníci mají v plodném hlenu životnost 3-5dní, jak píšete... Jestli nám to holky klapne všem, tak pak bychom měly uspořádat mejdan o nealku 😉 odkud jste? Já okres Příbram

renmilka
27. zář 2015

@vapka jo kdyby to všem klaplo, to by byla neskutečná paráda, kort mě rekordmance mezi Vámi, já žiju v Německu, ale hned u severních hranic, takže má česká spojka a rodné město Most... 😝
@jasmina09 Jo jestli 6 hodin ci tak nějak kratší dobu, tak dobrý...včera snažení proběhlo zhruba hodinu před testem...no a jestli zase déle, no tak jistime, ale to asi tak nějak až večer, dřív čas nebude, teď ho mám na fotbale 😀

jasmina09
27. zář 2015

@vapka ja taky bohužel nebydlím v Čechách, letos jsem se přestěhovala, jinak jsem bydlela v Praze 🙂

@renmilka tak ať Vám to klapne 😝 my asi taky dneska pojistíme 😀

vapka
27. zář 2015

Takže se budeme radovat na dálku, holky to čekání bude dlouhé....

renmilka
27. zář 2015

@vapka 😀 Huraa... Jo to bude...já možná budu muset čekat tři týdny, cyklus 36 dni 2krat nezklamal 😀 Ale správně by měla ovu být v polovině, tak třeba jen dva, ale jak tohle dopadne... 😖

jasmina09
27. zář 2015

@vapka ja už teď mám obavy, že na HCG testu bude bílo 😕 😀

renmilka
27. zář 2015

@jasmina09 já znám z TT jen bílo😨

vapka
27. zář 2015

musíme mít pozitivní myšlení a žádné obavy, vím, že se snažíte déle než já, ale s dobrou psychikou je to lepší. Mám to odzkoušené a nejsem na drogách 😉 😉 😉 😉

jasmina09
27. zář 2015

@vapka souhlasím s Tebou, musíme myslet pozitivně 🙂 🙂 🙂

renmilka
27. zář 2015

Jo, myslet pozitivně a hlavně, aby spermie nezabloudily!

vapka
27. zář 2015

@renmilka snad znají cestu 😉

renmilka
27. zář 2015

Ještě jsem si vzpomněla.. Když tu používáme ty testy, máte někdo zkušenost s tím mikroskopem na sliny??? Vypadá to jako rtěnka, radila mi to slečna v diskusi snažilek...prý je to dobrá věc... Pokud ne, nebylo by to špatný...

Strana