Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luciestancova aha, to já s bazalkou nemám žádné zkušenosti, vím jen, že po OVU nemá klesat, viď.... No já také čekám na ovu, tak uvidíme....
@vapka po ovu ne, ale před ovu mi vždycky klesne o pár desetinek a po ovu zase stoupne až do menstruace 🙂
@vapka a co vy, taky se snažíte? 🙂
@vapka jo už koukám, že jsi psala, že čekáš na ovu 😀 až přijde, tak přeji hodně štěstíčka, ať se zadaří 🙂
@luciestancova Děkuji, jj snažíme, tak snad se zadaří brzo 😀 držím také palce 😎
@luciestancova drzim palce at nam to vyjde holky 😉
@renmilka no nejtmavší je ten sobota 15 DC, výrobci píšou, že po pozitivním ovu testu nastane ovulace za 6-24 hod ( někde dokonce píšou 48hod-na netu), takže pokud bylo TO 14/15 DC tak by to mělo být pojištěné 😀 někde se uvadí, že spermie jsou schopné přežít až 5 dnů, ale spíš tři dny no..
@jasmina09 jo, akorát já myslela, když už slábne, že ovulace proběhla... Měla jsem měřítko typu, že proběhne mezi posledním pozitivním testem a prvním negativním...to by znamenalo, že proběhla cirka včera navečer až později, ale čím déle teď, tím lip, jelikož To proběhlo včera odpoledne, no a pojistovat budeme...
Jj, che to pojistit ještě dnes, my jistíme pořád, ale budeme jistit i zítra, protože ta OVU je pár hodin po pozitivním testu... No a spermoníci mají v plodném hlenu životnost 3-5dní, jak píšete... Jestli nám to holky klapne všem, tak pak bychom měly uspořádat mejdan o nealku 😉 odkud jste? Já okres Příbram
@vapka jo kdyby to všem klaplo, to by byla neskutečná paráda, kort mě rekordmance mezi Vámi, já žiju v Německu, ale hned u severních hranic, takže má česká spojka a rodné město Most... 😝
@jasmina09 Jo jestli 6 hodin ci tak nějak kratší dobu, tak dobrý...včera snažení proběhlo zhruba hodinu před testem...no a jestli zase déle, no tak jistime, ale to asi tak nějak až večer, dřív čas nebude, teď ho mám na fotbale 😀
Takže se budeme radovat na dálku, holky to čekání bude dlouhé....
musíme mít pozitivní myšlení a žádné obavy, vím, že se snažíte déle než já, ale s dobrou psychikou je to lepší. Mám to odzkoušené a nejsem na drogách 😉 😉 😉 😉
Jo, myslet pozitivně a hlavně, aby spermie nezabloudily!
Ještě jsem si vzpomněla.. Když tu používáme ty testy, máte někdo zkušenost s tím mikroskopem na sliny??? Vypadá to jako rtěnka, radila mi to slečna v diskusi snažilek...prý je to dobrá věc... Pokud ne, nebylo by to špatný...

Od prosince, ale bazálku, ovulační testy a vše kolem na podporu dělám teprve dva měsíce =)