Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

No možná už to byla pozitivita, jelikož byl nejtmavší že všech a to slábnutí by mělo být ale už po ovulaci, tak pokud včera proběhla snaha tak by šance i byla 🙂
Vapka... To přijde!!! Ale asi až se prehoupne 20ka...to čekání je vždycky na palici, a to nemluvě, když dorazí ,,tamponove období,, zase od začátku...
@jasmina09 to já právě to mám víceméně takhle teď už pořád, už to nelamu přes koleno, nijak na to po té době už nemyslím tolik, spíš taková rutina, že které nečekaně může přijít překvapení... Tak to mám nastavené já už ...akorát jsem teď po 7 měsících koupila zas ovutesty a mám v plánu spíš víc sledovat, kdy mám tu ovulaci a snažit se opravdu ve správný čas...
Ahojky, doufám, že nám to tenhle měsíc vyjde, nechci se na to upínat, ale znáte to 🙂 teplota se mi snižuje, blíží se ovulace, tak jsme na tom pro jistotu včera začali pracovat 🙂 jinak piju čajík, vitamínky a i s manželem pijeme nějaké drijáky do vody 😀 držte palce.. 🙂
@luciestancova A jak dlouho se snažíte?

@renmilka
@vapka děkují holky, ja budu testovat až kolem 22, pak to sem hodím 😉 a vapka na tvoje čekám taky 😝