icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
26. zář 2015

@renmilka
@vapka děkují holky, ja budu testovat až kolem 22, pak to sem hodím 😉 a vapka na tvoje čekám taky 😝

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 jasná věc, také to vidím na tuto hodinu, dříve to nestihnu 😉

jasmina09
26. zář 2015

@vapka tak ja jsem zmatená, udělala jsem ten ovu test a je zdaleka slabší než ten co jsem dělala dneska odpoledne, takže buď jsem to prošvihla nebo ovulka nebyla ☹

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 Tak třeba jsi před odběrem hodně pila? Já sem hodím fotku, akorát jsem to ztáhla a je to stejné jako dopoledne, takže ještě nic neproběhlo. Jsem z toho jelen, no ale to nebrání hezkému večeru 😀

jasmina09
26. zář 2015

@vapka no pila jsem tak normalně 😀 ted zrovna vínko 😀 tak ja budu doufat, že ten dnešní test byl proste pozitvní... 😔

renmilka
26. zář 2015

No možná už to byla pozitivita, jelikož byl nejtmavší že všech a to slábnutí by mělo být ale už po ovulaci, tak pokud včera proběhla snaha tak by šance i byla 🙂

renmilka
26. zář 2015

@vapka jo to je brzy, samozřejmě hezký večer může být😀 a den cyklu?

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka včera jsme se poctivě snažili 😀 děkují moc za podporu, no uvidíme za dva týdny co se povedlo 😝

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 podle mě jsi tu dopolední čárku měla dost výraznou, nevím, nejsem expert, ale já bych za tuhle jásala 😀 tady ještě pro porovnání, dnes jsem 18DC

jasmina09
26. zář 2015

@vapka třeba se dostaví pozdějí u tebe, vidiš, že u mě až 22 DC, držim moooooc palce 😎

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 tak když včera, tak to je jediná záchrana, tak držím pěsti, ať to má pozitivní výsledky👍

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 Děkuji moooc, Tobě také držím palečky.... Ale moje mamka říkala, že ony měly co dělat, aby neotěhotněly a my zase děláme nemožné, abychom otěhotněly...... 🙂

jasmina09
26. zář 2015

@vapka je to smutné ale je to tak, kéž bych věděla čím to... 😕

renmilka
26. zář 2015

Vapka... To přijde!!! Ale asi až se prehoupne 20ka...to čekání je vždycky na palici, a to nemluvě, když dorazí ,,tamponove období,, zase od začátku...

vapka
26. zář 2015

@renmilka To jako každopádně..... No jsem si minule řekla, že si nebudu kupovat výbavu do zásoby, tak uvidím, jestli budu muset juchajdit do drogérky 😀

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 Antikoncepce, horší potraviny, rychlý styl života....

renmilka
26. zář 2015

@vapka to Jo, ale kéž by pro tehotensky testy, co? 😀

jasmina09
26. zář 2015

@vapka ja antikoncepci brala všeho všudy před 8 lety jen půl roku 😒 ale to ostatní na mě sedí

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka to přejí nám všem ty těhu testy 😀

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 to já také, a to jsem si ještě asi před rokem malovala i období, kdy by bylo hezký malý mít ...takový to barevný podzimní, ale slunečný a ještě teplý a v tom se jezdit na uklidňující procházky... To byly představy 😀 😀

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka bude bude všechno bude 😉 jen musíme být trpělivéééé, ja se teď snažím věnovat se tomu co mě baví a nějak zaměstnat mozek ať na to nemyslím pořád 😵

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 to já právě to mám víceméně takhle teď už pořád, už to nelamu přes koleno, nijak na to po té době už nemyslím tolik, spíš taková rutina, že které nečekaně může přijít překvapení... Tak to mám nastavené já už ...akorát jsem teď po 7 měsících koupila zas ovutesty a mám v plánu spíš víc sledovat, kdy mám tu ovulaci a snažit se opravdu ve správný čas...

renmilka
26. zář 2015

@renmilka Jinak jsem cetla, že radka ženských otěhotní tak do trech mesicu ,jeste vic do půl roku, snad 70% do roka a do dvou až 90%... Tak to mám snad za pár 😀

jasmina09
26. zář 2015

tady je ten večerní, je určo slabší než odpolední 😕

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 taky se mi zdá slabší, tak ještě, že včera...... 🙂

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka jj, je určitě, tak uvidíme za dva týdny 🙂

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 tak tak, kdo z koho, nejlépe všechny 🙂

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka jsem na nás holky zvědavá 😝

luciestancova
27. zář 2015

Ahojky, doufám, že nám to tenhle měsíc vyjde, nechci se na to upínat, ale znáte to 🙂 teplota se mi snižuje, blíží se ovulace, tak jsme na tom pro jistotu včera začali pracovat 🙂 jinak piju čajík, vitamínky a i s manželem pijeme nějaké drijáky do vody 😀 držte palce.. 🙂

vapka
27. zář 2015

@luciestancova A jak dlouho se snažíte?

Strana