Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

No holky kéž by 😝 další udělám dnes večer a pak už to nechám na osud 😀
@jasmina09 to ano, ale jsem ráda, že tělo funguje. Prvně po vysazení HAK jsem musela zobat utrogestan, abych vůbec menstruovala a teď se to daří hned a je to 33-30 dní cyklu, to testování je jen pro zajímavost, jestli vnímám správně své tělo, jen mě překvapuje, že ta OVU se tak rozstřeluje pokaždé jinak.
Ahoj ve spolek...Tak mi to nedalo a dnešní den jsem před chvílí ještě pojistila ovutestem, jestli už není po ovulaci a tudíž pozdě... Ke snažení došlo az dnes odpoledne a ten vcerejsi test pozitivní byl v 16:00. No a dnes, možná ještě lepší...tak co myslíte? Teď už radši další dny jistit snazenim... 😝
my už se taky snažíme asi rok a čtvrt... sexujeme ve správnou dobu, ovu poznám podle bolestí, jistím testama a stejně nic... a to už jedno dítko máme... je to hold pokaždé jiné...
@renmilka kámoška to má jinak podobné jako Ty, cyklus jako hodinky, ovulace dle UZ je, hormonální profil ukázkový a mimi nikde..manželovi jednou řekli, že ma spermiogram ok, podruhé zase že ne..on se léčí na Crohnovou nemoc, bere leky co zhoršují kvalitu spermatu, takže jsem si téměř jistá, že problém bude tam 😒
@jasmina09 Hm... zajímavý, já právě myslím, že v pořádku jsem, jelikož ty o.testy vychází v době, kdy by měly a hlavně v květnu na ultrazvuku, jsem zrovna chytla den po ovulaci, ještě doktorka říkala, že tam vidí zdegenerovaný vajíčko.Jinak nevím, co by mohlo ještě být chybou na mé straně.No, jestli kamarádce řekli, že pak ten spermiogram zas v pořádku není, tak to asi fakt bude na manželově straně. Jde o to vědět hlavně, jaký nedostatek má, nejhorší je pokud je bez spermií úplně ve vzorku... Ale četla jsem a opravdu se divila, že i to už může medicína dnes vyřešit... Normálně pak zkouší odběr přímo z nadvarlat...
@jasmina09 to je a hlavně hned se ví na čem partner je, je to vlastně jedno vyšetření a zjistí na druhé straně ty nejdůležitější faktory, jen u ženský je to docela složitý pak...a hlavně výhoda, vzorek se dá na kliniku v klidku až do hodiny dopravit, což je taky dobrý... Jinak třeba už taky budeš mít další ovutest tmavý... Držím palce 🙂

@jasmina09 to vypadá nadějně, zachvili bude stejně tmavá, řekla bych, že asi zítra, už to nebude dlouho trvat, takže pak už je řešení jednoduché 😀