icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 to vypadá nadějně, zachvili bude stejně tmavá, řekla bych, že asi zítra, už to nebude dlouho trvat, takže pak už je řešení jednoduché 😀

jasmina09
26. zář 2015

No holky kéž by 😝 další udělám dnes večer a pak už to nechám na osud 😀

jasmina09
26. zář 2015

@vapka ty si docela krátce po vysazení HAK, viď? někdy to trvá delší dobu než se organizmus vzpamatuje, ale jednoho trpaslíka už máš, tak druhý se taky povede, neboj 😉

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 to ano, ale jsem ráda, že tělo funguje. Prvně po vysazení HAK jsem musela zobat utrogestan, abych vůbec menstruovala a teď se to daří hned a je to 33-30 dní cyklu, to testování je jen pro zajímavost, jestli vnímám správně své tělo, jen mě překvapuje, že ta OVU se tak rozstřeluje pokaždé jinak.

jasmina09
26. zář 2015

@vapka njn, klidně může být každý měsíc jinak, vidíš, že mě začíná sílit až 22 DC, ale sranda,že to sedí podle ovulačního kalendáře na netu, podle něj má být ovulace zítra, takže dnes by tam teoreticky měly být ty dvě lajny :D mám delší cyklus..35 dní

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 tak teď mám další poznatek, první měsíc po vysazení jsem měla hlen, že jsem si připadala jako slimák, druhý měsíc byl bez hlenu a ted jsem zase jako slimák, ale test je stále negativní, ale už se to asi blíží 😀 takže příjemné snažení nám všem 😉

jasmina09
26. zář 2015

@vapka no já si myslím,že kdyby si naši chlapi četli tuhle diskuzi docela by se pobavili 😝 tomu mému ani neříkám o ovulačních testech aby si nepřipadal jako inseminátor 😕

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 tak to já také mému nic neříkám, by asi valil oči 🙂 ale my jim také nekomentujem fotbal, že 😎 ale je dobré mít to komu říci, takhle veřejně

jasmina09
26. zář 2015

@vapka právě..člověka "potěší", že v tom není sám..a kolikrát co čtu různé případy jak to měly holky/ženy těžké,..tak je to mazec teda 😖 ale chce to myslet pozitivně a moc na tom neulpívat..tak nějak zdravě 😀 já jsem obecně hrozně netrpělivá a všechno bych nejraději okamžitě 😝

renmilka
26. zář 2015

Ahoj ve spolek...Tak mi to nedalo a dnešní den jsem před chvílí ještě pojistila ovutestem, jestli už není po ovulaci a tudíž pozdě... Ke snažení došlo az dnes odpoledne a ten vcerejsi test pozitivní byl v 16:00. No a dnes, možná ještě lepší...tak co myslíte? Teď už radši další dny jistit snazenim... 😝

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka Noooo tak to je ukázkový 😀 kam se hrabu já 😝 tak teď už to jen pojistit a budou dálnice i na jiném testu 😉

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 no dekujuu 🙂 U tebe už to vypadá taky před ,,bouří,, určitě bude brzo taky takový... Pořád lepší, než pozdě, teď už to jen denně hlídat a pracovat na tom...jinak co se týká vysledku u mě, moc nedoufam, ale to je tou dobou čekání, no.

angie.shy
26. zář 2015

@jasmina09 a zkoušela jste ještě dneska?

angie.shy
26. zář 2015

my už se taky snažíme asi rok a čtvrt... sexujeme ve správnou dobu, ovu poznám podle bolestí, jistím testama a stejně nic... a to už jedno dítko máme... je to hold pokaždé jiné...

renmilka
26. zář 2015

@angie.shy my od listopadu 2013... Někdy je to, jak kdyby osud nechtěl... 😒

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka ale jo uvdiš, že to dopadne tento krát 😉 pozitivné myšlení 😀

jasmina09
26. zář 2015

@angie.shy zkusím večer až, píšou, že rozdíl v jednom dni mezi testováním má být 8 hodin 😎

vapka
26. zář 2015

@renmilka tak to je nádherný test, takový jsem nikdy neměla 😉 držím palce, ať to tentokrát klapne.

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 večer také budu zkoušet znova, kdy jsi měla PM? Já 9.9.

renmilka
26. zář 2015

@vapka mockrat děkuju... Jo i včera byl pozitivní, dnes možná nepatrně víc, každopádně dnes pojisteno, ten jen další dny a budu zvědavá...

vapka
26. zář 2015

@renmilka to jištění je důležité 😉

jasmina09
26. zář 2015

@vapka ja měla 5.9. 😀 tak sem večer hodíme obě testy, jsem zvědavá jestli to bude tmavší ? 😕

renmilka
26. zář 2015

@vapka to určitě, přítele tím oddělám, ale je pravda, že sám má snahu, přímo skrze tyhle plodný dny , ví to, i testy mu ukazuju, tak se snaží... No jestli to půjde dál takto zvláštně neúspěšně, brzy budem muset prubnout ten spermiogram.

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka kámoška to má jinak podobné jako Ty, cyklus jako hodinky, ovulace dle UZ je, hormonální profil ukázkový a mimi nikde..manželovi jednou řekli, že ma spermiogram ok, podruhé zase že ne..on se léčí na Crohnovou nemoc, bere leky co zhoršují kvalitu spermatu, takže jsem si téměř jistá, že problém bude tam 😒

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 Hm... zajímavý, já právě myslím, že v pořádku jsem, jelikož ty o.testy vychází v době, kdy by měly a hlavně v květnu na ultrazvuku, jsem zrovna chytla den po ovulaci, ještě doktorka říkala, že tam vidí zdegenerovaný vajíčko.Jinak nevím, co by mohlo ještě být chybou na mé straně.No, jestli kamarádce řekli, že pak ten spermiogram zas v pořádku není, tak to asi fakt bude na manželově straně. Jde o to vědět hlavně, jaký nedostatek má, nejhorší je pokud je bez spermií úplně ve vzorku... Ale četla jsem a opravdu se divila, že i to už může medicína dnes vyřešit... Normálně pak zkouší odběr přímo z nadvarlat...

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka jj, dnešní medicína umí pomalu zázraky, jde o to jak říkáš odhalit v čem je problém a pak to řešit, pokud to je možné , uvidíte jak se to u Vás vyvrbí, ten spermiogram je nenáročné rychlé vyšetření

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 to je a hlavně hned se ví na čem partner je, je to vlastně jedno vyšetření a zjistí na druhé straně ty nejdůležitější faktory, jen u ženský je to docela složitý pak...a hlavně výhoda, vzorek se dá na kliniku v klidku až do hodiny dopravit, což je taky dobrý... Jinak třeba už taky budeš mít další ovutest tmavý... Držím palce 🙂

jasmina09
26. zář 2015

@renmilka taky doufám, že už bude hezky tmavý a pokud ne, tak budu smutnaaaa 🤐 😀

renmilka
26. zář 2015

@jasmina09 hlavu vzhůru... Jestli ne večer, tak do dvou dnů určitě, spíš bych se přikláněla i že zítra... Už to nemá do pozitivity daleko 🙂

vapka
26. zář 2015

@jasmina09 tak večer to sem hodíme, ale myslím, že já ještě budu muset nějaký den na pozitivní test vydržet, máš náskok 😉 takže držím palce ?

Strana