icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
25. zář 2015

Ted třetí měsíc, v červeni jsem dobrala poslední antikoncepci, no ale první miminko se nám povedlo na první pokus, ale je v tom hlavně i mozek, předtím jsem absolutně nic neřešila, netestovala a prostě jen se milovala..... Jenže to jsme my ženský 😀

jasmina09
25. zář 2015

@vapka no já mám ten samý problém, že jsem to začala moc řešit, ale nevím jak se mám tomu vyhnout, to snad ani nejde sakra 🙄

vapka
25. zář 2015

@jasmina09 No právě, asi z toho kola nejde ven.... jsem si řekla, že to zkusím s testy ještě tento měsíc a jestli nic, tak na testy prdím a nechám to osudu..... Ale zase tady tak hezky stojíme při sobě, radíme si atd... 😉

renmilka
25. zář 2015

@vapka jo, ale to není dlouho, to určitě brzy přijde, když předtím na poprvé... Držím palce 😉

vapka
25. zář 2015

@renmilka Děkuji, držím palce i já Tobě, no a vy od června?

renmilka
25. zář 2015

@vapka díky!... No my od listopadu 2013 😨 Ale ve společné domácnosti s přítelem jsem od Vánoc.... Jinak vikendovky a jak to šlo, dovolené a tak no.

vapka
25. zář 2015

Aha, no a doktoři co? nebo to zatím neřešíte?

renmilka
25. zář 2015

@vapka V květnu jsem kecala na preventivce s gynekolozkou, říkala, že u někoho to tak je, smála se že jsem ještě mladá ...vyšetření asi OK, a přes sono ještě zrovna zjistila, že předchozí den jsem měla ovulaci...což mě nastinilo, že jsem relativně v pořádku a společně s doktorkou také dovedlo k tomu, aby jsme zauvažovali o vyšetření přítele... On proti není, ale zatím jsme na to ještě tak nepospichali...

jasmina09
25. zář 2015

@vapka , @renmilka držím nám všem palce 😀 povede se..jen to chce čas a trpělivost 😎

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 díky díky, taky všem držím palce... 😉

jasmina09
25. zář 2015

10.11. bych měla dorazit MS, tak pokud nedorazí udělám test a hodím to sem, aby jsme se nenudily 😝

vapka
25. zář 2015

@jasmina09 Děkuji 😀 je to zatím chvilka, jednoho skřítka už mám, tak jednou to šlo, půjde to znova 😉
@renmilka to přijde, teď už spolu bydlíte, tak ta frekvence bude lepší 😉

renmilka
25. zář 2015

@vapka jo a je super, že tu ovulaci na sobě už poznam... 🙂

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 listopadu? A co říjen? 😀 nebo jsem ti blbe pochopila...

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka jo jasně že v říjnu, překlep 😀

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 jo jo, já si to myslela 😀 tak snad už to bude lepší, úspěšnější... 😉

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka no sama jsem zvědava, podle těch testu co jsem davala teda ovulka asi neproběhla a dál už nebudu testovat, protože mě to akorát deprimuje 😀

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 a na jak dlouhý cyklus, kdy testovano? U mě platí víceméně fakt ten 14.d.c.

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 ale je pravda, i zdravý člověk může mít občas anovulacni cyklus...

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka ja mam cyklus 35 dní a testovala jsem, 19-21 DC, začala jsem testovat když se objevil ten pověstný plodný hlen konzistence bílku 😀

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 aha, tak ja, asi jsem to psala, teď dva měsíce 36 dni...takže jsem taky předpokládala, dělá test později, než ten 14 den, jenže najednou pocit v prsou a vajecnikach, že mě to dokopalo test udělat a dnes na 14ku rýhy jak od traktoru... Možná spíš fakt odpočítat dva týdny po menses..co se týká hlenu, ten nijak nesleduji, ale jdeš na to dobře, akorát možná jsi měla ovulaci taky dříve, než ten cca 20.d.c. 😒

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka no ja jsem se orientovala vyloženě podle toho hlenu, už jsem to pozorovala i dříve, že je fakt takovej ten bílkovej, tažnej bla bla..tak jsem poprve zkusila ty testy mno.. 😒 myslím,že dřív nebyla, spíš teda asi tento cyklus ani nebude

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 Je možný, že tam byl zrovna anovulak... Jak říkám, s hlenem zkušenost nemám, tak ani neposoudim, zda je to spolehlivá metoda...ale možná, pokud to nevyjde, by nebylo na skodu, zkusit ten jeden test udělat ty dva týdny po menses....třeba překvapí... Nebo je možné jít ke svému gyn. a přes sono nechat změřit vajíčka... Folikulometrie...zjistí s předstihem, stojí asi 200 Kč.

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka no uvidíme, nechám tomu ješte chvilku čas a pokud to nepůjde samo, tak určite navštívím lékaře 😒

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 určitě, ale dříve, než se pouštět do rozsáhlých, nákladných vyšetření poslat na spermio...já jsem si rekla také, že do té doby jdu také maximálně na měření

vapka
26. zář 2015

Holky, jak tohle s náma dopadne 😵 v nejhorším nabijeme flinty a ty čápy sestřelíme 😉 teď to odlehčuji, ale musíme doufat.....

carolineg1
26. zář 2015

@matysce prosimte kdy si nakonec s tim clostylbegydem mela ovulku ja mam testy stejne jak ty a brala sem ho stejne

jasmina09
26. zář 2015

Holky, myslíte, že se už blížím k té ovulaci sakra?? 😕

jasmina09
26. zář 2015

@vapka No já jsem dneska znovu neodolala ovulačnímu testu 😀

vapka
26. zář 2015

Tak vypadá to líp než toho 24. já také testuji, jen čárka moc nesílí... ale Tobě sílí krásně....

Strana