icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jasmina09
25. zář 2015

Holky prosím o radu,
poprvé jsem vyzkoušela ovulační testy, myslíte že test s datem 24.9 dělaný o 22:00 můžu považovat za pozitivní?? 🤐

vapka
25. zář 2015

@jasmina09 Jj, myslím, že ten z 24.9. je pozitivní.... 😀

angie.shy
25. zář 2015

@jasmina09 mi ještě pozitivní nepřipadá

jasmina09
25. zář 2015

@vapka Děkují za názor, kéž by jste měla pravdu 😎
@angie.shy ja jsem taky na važkach, ale budu doufat, že jsem ten vrchol LH proste nezastihla 😀

koncita
25. zář 2015

@jasmina09 bohužel, určitě není pozitivní. Testovací čárka není ani zdaleka stejná jako kontrolní, natož silnější...

jasmina09
25. zář 2015

@koncita škoda no 😒 mam cyklus 35 dní a podle kalendáře bych měla zrovna ovulovat 😖

koncita
25. zář 2015

@jasmina09 podle jakého kalendáře? Na kalendář se vyprdni a raději testuj dál, ona ta ovulace dorazí, neboj 🙂

viktorka08
25. zář 2015

Ja takovy mela a byl pozitivni ;)

majaaa82
25. zář 2015

Ahojky, testuju pomocí ovulačních testů, minulý měsíc jsem měa dle UTZ ovulaci 25. DC (délky cyklů 29-36 dní). Tento měsíc to chci sledovat sama, tak zkouším pro jistotu už od 9. DC (9, 12, 13, 14, 16, 17). Ten devátý a dvanáctý den byl test asi negativní, ale jednoznačně byla čárka nejsilnější, od té doby její intenzita jen klesá. Přikládám dvě fotky, oddělený test je ryze ovulační, z konce srpna (pro srovnání). Je možné, že jsem ovulovala na začátku testování a teď už jsem v lut.fázi? Neměla jsem absolutně žádný plodný hlen, vlhko cítím teprve dnes, jsem 17.DC. a podle minulého měsíce mi ještě do ovu týden zbývá. Jen nechápu tu sestupnou tendenci na testech. Díky.

majaaa82
25. zář 2015

Ještě druhá fotka, kde jsou i data

jasmina09
25. zář 2015

@majaaa82 28.8. mě teda přijde, že je určo pozitivní 😀
@viktorka08 no já dělala poprvé ovulační testy a asi i naposled, protože mě to spíš ještě víc frustruje 😀

jasmina09
25. zář 2015

@majaaa82 jo promiň, já jsem to špatně přečetla, ten 28.8 je jen na srovnání 😒 z těch ostatních jsou nejsilnější čarky ty první dva testy, ale jelikož to má být stejně silné tak je to asi jak u mě 😀

majaaa82
25. zář 2015

@jasmina09 No, já právě ten vývoj vůbec nechápu. ten první test je dělaný 9. DC a po nějakém mokru v kaťatech ani památky. To samé platí pro ten druhý. Teď teprve začínám na těle pozorovat nějaké ovupříznaky, ale test je úplně totálně negativní...

jasmina09
25. zář 2015

@koncita myslela jsem podle ovulačního kalendáře 😀 taková ta aplikace na netu, vím, že to nemusí 100% odpovídat realitě 😝

jasmina09
25. zář 2015

@majaaa82 ja jsem měla takový ten ukázkový ovulační hlen ( vaječný bílek bla bla..) právě 22-24.9., tak jsem zkusila testy no..a vypadá to, že nic teda 😕

majaaa82
25. zář 2015

@jasmina09 Nějak těm testům přestávám rozumět 😀

vapka
25. zář 2015

Holky nevím, ale jsem tři měsíce po vysazení antikoncepce, první měsíc jsem měla takový hlen, že jsem si myslela, že za mnou bude mokrá čára jako za slimákem a bolesti břicha jsem měla 3 dny, ale byla jsem na dovče s kamarádkou a přítele nechala doma. Minulý měsíc jsem si řekla, že zkusím schválně testnout, jestli to na sobě poznám, no a bolest břicha v srpnu byla, i čárka 15DC, ale sucho, no a miminko nikde. Teď testuji znova no a 15DC čárka nikde a dnes jsem 17DC a čárka začíná sílit, břicho bolí a mokro také začínám pociťovať, takže asi každý měsíc je ovulace někdy jindy, tedy alespoň u mě. Dávám fotky z minulého cyklu i z tohoto..... snad se za 14 dní budu moci pochlubit jinýma dálnicema a určitě ty dálnice najdem všechny 😀

renmilka
25. zář 2015

Zdravím, potrebuji řadu zkušených s ovu testem a následným snazenim, na fotu je test dnes v 16:00, je, jak se zdá ukázkově pozitivní, snažíme se od listopadu 2013... Akorát přítel teď na odpolední... Nebo mám počítat s ovulací spíše zítra, ale ta testovací čárka je fakt dost tmavá.

jasmina09
25. zář 2015

@vapka Na prvni foto je ten 15 DC hezka čarka, na druhem foto ješte neni pozitivni, tak testuj dal, držim palce 🙂

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka výrobci píšou, že po pozitvním ovulačním testu nastane ovulace v rozmezí 6-24 hodin ( nekde dokonce píšou až 48 hodin), po ovulaci je vajíčko schopno oplodnění 12-24 hodin, takže to ješte dle mě stíhate. 😀 hodne stesti 😀

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 já si taky myslím, ale dnes je to první test, který jsem po dlouhé době dělala... Tak si říkám, jestli už by nebyl pozitivní déle, snad ne...ale takhle tmavší, než kontrolní jsem ho ještě neměla, jinak dekuju 🙂

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka jo a pokud jste se snažili třeba včera, tak to máš také v kapse 😉

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 no včera právě ne, 😒 Tak uvidíme, my už se snažíme déle, takže moc nedoufam...

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka my se snažíme sice poměrně krátce ( od června), ale už začínám mít obavy jak dlouho to ještě potrvá, nechápu ani ty ovulační testy mno 😖

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 tak už přítel dostal SMS, že je to tu, čekala jsem ovulaci déle, jelikož teď dva měsíce za sebou cyklus 36 dní, ale ovulace zas jako při (u mě) 29. denním cyklu. Asi bude zas kratší. Jinak mám cyklus pravidelný, antikoncepci jsem nikdy nebrala. Jo tak od června, to není dlouho, říká se, nejvíce žen otěhotní do půl roku...

renmilka
25. zář 2015

@jasmina09 jinak jeste nevim, jak to je s tim popichavanim ve vajecniku, ktere me donutilo udelat ten ovu test + tedy tlak v prsou, zda to znamena, ze vajicko teprv bude ovulovat nebo spus ze ,,je uz venku,,ale to je asi individualni...take preji hodně štěstí, 🙂

jasmina09
25. zář 2015

@renmilka snad nám to brzy klapne 😎

renmilka
25. zář 2015

Jo děti si vybírají,kdy se narodí😊

vapka
25. zář 2015

@jasmina09 Jj, testovat budu, jen by mě ale zajímalo, kdy se ovu přivalí.... my sice sexujeme skoro každý den, ale to i minulý měsíc a nic 😀 prostě miminka si nás vybírají 😀

renmilka
25. zář 2015

@vapka a jak dlouhé je čekání?

Strana