icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
jarmulka
3. srp 2016

@laura1972 hele já dvě ovulace určitě ne, protože mám jen zbytek jednoho vaječníku a ten dělá nedělá - je rád, že vůbec žije 😀 ... spíše bych řekla, že já mám prostě tu hladinu LH i po ovulaci ,,dost vysokou,, - proto se mi takhle zbarvuje test... Tím vším chci říci, že já nebudu ten typ, který podle sílícího OVU testu pozná těhu 😉

laura1972
3. srp 2016

@jarmulka já bych ještě nehazela flintu do žita. Počkej aspoň tech 5-6 dní a uvidis, co ukáže test. 🙂 me už ovu testy došly, tak skončily pokusy 😀 😀. Dneska mi to nedalo a ještě jsem zkusila další tehu test.od Maxe, chtela jsem pickat do zitra, ale znas to 😀 😀, tak zase o něco zesílil, ale dálnice to ještě není no 😀

jarmulka
3. srp 2016

@laura1972 to nevadí - hele, já měla dálnice až asi 18 DPO, takže úúúplně v klidu 🙂 ... hodíš foto???

jarmulka
3. srp 2016

@kastanek87 ale z Tebe mi jde ,,hlava kolem,, 🙂 .... na Tebe se móóóóóc těším.... Už abys testla 😵

laura1972
3. srp 2016

@jarmulka jasně jdu na to 🙂

leymea
3. srp 2016

@jarmulka takze kdyz jsem mela ovu vcera tak jsem 2DPO a nebo 1DPO? 😀

jarmulka
3. srp 2016

@leymea v den, kdy nameris první zvýšenou hodnotu už jsi 1 den po ovulaci.... Pokud nemeris teplotu a jen odhaduje podle ovu testu, je to opravdu jen odhad

jarmulka
3. srp 2016

@leymea pokud víš, že ovulace byla včera, jsi dnes 1 DPO , pokud meris teplotu a ta byla již včera zvýšená oproti hodnotám z předchozích dní, jsi dnes 2 DPO

laura1972
3. srp 2016
terka228
3. srp 2016

@laura1972 Já myslím, že sílí hezky 🙂 Ještě pořád jsi den před MZ, že? Dnes už je čárka hezky vidět 🙂

jarmulka
3. srp 2016

@laura1972 sílí hezky.... Miminko se má dobře 🙂

kastanek87
3. srp 2016

@jarmulka 😀 😀 😀 já se taky těším 😅 snad nebudu zas nasraná 😅 ... no možné je všechno. Asi zítra už to zkusím, budu 25DC, včera a předevčírem byla teplota zas dole a dnes zase vyskočila na 36,9, takže by to teoreticky mohlo být uhnízdění, ale pořád to beru realisticky, jen ženská zvědavost je prostě neskutečnáááááááá 😀 😀 😀

kastanek87
3. srp 2016

@laura1972 krásný! Ještě že jedeme pryč, tam si vezmu max. jeden test a bude 😀 nebude mě to aspoň lákat.... protože vím, že pokud se mi objeví duch, budu testovat taky každý den 😀

laura1972
3. srp 2016

@jarmulka moc diky 🙂 snad už bude sílit . Myslis, ze bych mohla zkusit clearblue digi??

jarmulka
3. srp 2016

@laura1972 určitě ano

markiiska
3. srp 2016

@laura1972 já ho chci taky zkusit a nevím kdyyy 😀 ten digi test

kastanek87
3. srp 2016

@laura1972 určitě jooo 😉 ,
@markiiska no u tebe bych počkala ještě nějakej den, i když tam je tuším napsaný že ti to ukáže 4dny před očekávanou MS 😉

laura1972
3. srp 2016

@markiiska přemýšlíme, že dnes zkusim koupit ještě ten proužek Comfort, co mi ukáže když to porovnam s dr.maxem a uvidíme jestli bude nějaký rozdíl v síle. A zítra ten clearblue digi 🙂

markiiska
3. srp 2016

@laura1972 a k dr jdeš příští týden? já 24.8 to je za dlouhooo, ale pry už by mělo byt vidět srdíčko, tak snad jo ....ale mám strach je to pořád jen začátek a stát se muze cokoli..

laura1972
3. srp 2016

@markiiska no jasně, taky se pořád bojím, dokud nepůjdu doktoru a neřekne, že je vše ok, tak člověk je nejistý. No příští středu mám přijít na krev a UTZ

minareta
3. srp 2016

@laura1972
@markiiska
Holky, máte ted poslední dny výtok nebo pobolívá vás podbřišek nebo vůbec nic? Díky 😉

tuzemka
3. srp 2016

@minareta Ja mam takovy hodne husty az gelovy bile barvy, bolest v podbrisku mirna. Znova budu testit budu az v sobotu v den ocekavane ms...

minareta
3. srp 2016

@tuzemka já bych měla dostat ms až příští úterý, ale uplně pravidelné to nemám....takže bych taky chtěla zkusit test v sobotu...i když stejně bude asi brzo :/

tuzemka
3. srp 2016

@minareta A nejaky vytok mas? A treba bolest prsou? Ja mela velke bolesti prsou, ale postupne bolest ustupuje. A ovulku si mela kdy?

markiiska
3. srp 2016

@minareta výtok nemam vůbec, jen mě dneska (13dpo)pobolívalo břicho, ale jen malinko) a jinak vůbec nic, ani bolest prsou, jak mají holky dost často (což se nedivim,když mam nulky 😀 ) ktrej den jsi po ovu?

minareta
3. srp 2016

@markiiska
@tuzemka
Holky, já nevím, kdy jsem měla ovulku, ale mám ted poslední dobou krátké cykly (26, 21, 22 dní), takže pravděpodobně někdy do 10 DC, ale jistě to nevím. Dnes jsem teprve 17 DC. Bolí mě právě podbřišek, ale už několik dní - někdy tam něco píchne, někdy je to spíš jen takový tlak, prsa mě bolí tak nějak chvílkově a posledních pár dní mě pěkně bolí bedra :( tak nevím.

laura1972
3. srp 2016

@minareta já kromě toho výtoku a bolesti prsou a sem tam mi je trochu divně, jinak nic

minareta
3. srp 2016

@laura1972 takže výtok máš taky?

laura1972
3. srp 2016

Holky nemate zkušenost s teh.testem s citlivosti 10? Ukazuje dobře? Ten co jsem chtěla jsem nesehnala. Ma ukázat 4 dny m před očekávanou ms a já to mám termin v patek 5.8.

laura1972
3. srp 2016

Zapomněla jsem napsat značku 😀 Benu citlivost 10

Strana