Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 taky tam zatím nic nevidím, ale jsem na pc a to sem neviděl ani na svym nic, jen pres mobil, budu držet všechny palce co mám, aby se tam něco ukázalo ...zkus za dva dny
@kastanek87 nebuď hlavně smutná!!!! A uklidnuj se tím, že v tom nejsi sama a i mně to nevyjde 😀 .... Já jsem kolektivní hráč - nenechám Tě v tom samotnou 🙂
@kastanek87 Ještě nezoufej...kolik máš do MZ nebo kolikátý DPO a co teplota???Třeba je ještě brzy 🙂
@markiiska ani přes mobil neuvidíš, ani na živo nic nevidím 😀 a děkuji, ale už tomu nějak nevěřím.
@jarmulka jsi hodná, děkuju 😀 dobře, budu si říkat nejsem v tom sama, nejsem v tom sama. Je to na hlavu tohle všechno. Nechápu proč byl ten ovulační tak silnej! Smutná nebývám, já bývám nasraná sama na sebe 😅
@terka228 děkuji 😉 teplota pořád nahoře, DPO právě nevím, ale asi nejspíš 10DPO a 25DC a MS mám nejspíš dostat v úterý.
@kastanek87 no tak vidíš, tak to je ještě stráááášně brzo 🙂 Je rozdíl nic nevidět 10DPO, když máš 5 dní do MZ a nic nevidět v den očekávané MZ... dnes máš podle mně ještě nárok mít bílý test a být úplně v klidu... 😀
@terka228 jsi moooc hodná 😀 po těch měsících už to vidím víc pesimisticky... ale uvidíme, třeba budu mile překvapena. Počkám do neděle, udělám si ho na dovči a pak se uvidí, protože musím začít v neděli brát ty prášky na oddálení.
@kastanek87 to je brzo brzičko 🙂 naděje tam je a moc ti to přeju
Ahoj holky, dnes jsme si pročítala vaši diskuzi. @laura1972 - gratuluji k pozitivnímu testíku 😉 . Nedávno jsem tu dávala foto ovu testíků - ovu jsem měla 20 DC 23.7.2016 - dnes jsem si dělala test a nic ani duch. Je to 10 DPO ale ještě doufám , test budu opakovat až 13 DPO ..tak snad ..😀 @kastanek87 - jsme na tom stejně - tak si budem držet palečky 🙂
@kastanek87 ahojky, taky si myslím, že ještě neni nic ztraceno : -) já vím, to čekání je nekonečné, ale ono to přijde 🙂 neboj 🙂 trošku te možná uklidnim. Moje nejstarší dcera když byla ted naposled těhotná, tak ji teh. test ukázal až víc jak po týdnu po vynechání ms, jinak bylo úplně bílo. Tak nezoufej, ještě je čas. A některé holky tady taky psali kolikrát, že se jim neukázal ani duch až po vynechání ms. Moc,moc držím.palecky 🙂 🙂
@xdesirex takže budeme spolu testovat v neděli? 😉 tak držím pěsti!!!!
kastanek87 - jo jo v neděli teda testneme ? No došli mi testy , tak dřív mě to ani nebude lákat 😀 . Taky držím 🙂) Tak si dáme vědět 🙂 A kdy jsi měla ovu ? 🙂
@xdesirex no 24.7. mi vyšel první pozitivní ovu test, pak další den zas a pak nic a pak zas myslím... tento cyklus mi ty ovulační testy nějak skákaly a bylo jich víc pozitivních a proto moc nevím kolik dpo jsem, ale odhaduju 😀 každopádně jsem 25DC a mám to dostat nejspíš v úterý... jasně, v neděli ráno jdu na to... jen nevím jestli budu mít připojení v chorvatsku 😀 tak kdyžtak až budu mít, tak se ozvu.
@kastanek87 já doufám, že se připojíš a sáš vědět 😀 my byli v červnu v chorvatsku a na apartmánu wifi nebyla a na netu sme měli video ze svatby, který sme neviděli a chtěla sem ho děsně vidět, tak sem chodila po ulici, hospodách, abych se připojila až se mi to podařilo 😀 takže se procházej a hledej kdyžta wifi, kdybyste neměli 😀
kastanek87 Mě vyšel první pozitivní 23.7. , 24.7 byl slabší a pak už nic. Tak počítám +/- že ovu přišla 24.7. ale taky to nevím jistě :-O Já mám velmi nepravidelný cyklus , takže nemůžu ani čekat na MZ, protože netuším kdy by mohl přijít ☹ . Já se ozvu v pondělí, v neděli se nedostanu asi na net. Užívej na dovolené a ozvi se. 🙂
Tak v úterý sem byla na krvi, to sem psala, že hcg bylo 44 a dnes jsem šla opět jestli to roste a hcg 180 , to je fofr 😀
markiiska Taky moc gratuluji 🙂 . Další budoucí maminka 🙂)
@kastanek87 neblbni, kdyby měl být těhotný jen ten kdo má dvě čárky už 10DPO, tak vymřeme. Je opravdu hodně brzy.

@laura1972 ja bych si je prala 🙂