icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

kastanek87
4. srp 2016

@markiiska supeeeeeeer!!! To je teda fofr 😉 do teď jsem nevěděla kam jedem, už jsme konečně vybrali.... a wifi tam je 😀 takže se ozvu neboj, ale začíná mě jaksi bolet pobříšek 😖 nevím nevím....

kastanek87
4. srp 2016

@snailice vydrž, ještě zesílí 😉 a pokud zítra uděláš a bude slabší, tak je to jasný. Ale mě tento vždy ještě zesílil...

kastanek87
4. srp 2016

@brunhylda 😀 😀 😀 😀 jsi mě pobavila a i trošku povzbudila, ale fakt jen trošku 😅 😅 děkuji!

terka228
4. srp 2016

@jarmulka Ahoj, jak jsi na tom???? Kolik jsi DPO? nějak se v tom začínám ztrácet , ale jak se mi začíná blížit ovu, tak na Tebe myslím... 🙂

jarmulka
4. srp 2016

@terka228 ahoj!!! Ani nevíš, jakou mi to dělá radost 🙂 - jsi hodná, děkuji! Já jsem dnes cca 6-7 DPO a nic mi není - takže víš jak 😒 - ale užívám si léta a věřím, že třeba do Vánoc 🙂 ... i když nepopírám, že bych moc chtěla, aby UUUUUUŽ 😔 😵 😵 😵 .... a kdy cca čekáš OVU Ty??? Já mám přesně za týden termín MS. Ale netruchlím - protože aspoň potom budu zase hlídat OVU a radovat se, že aspoň něco funguje, jak má 😀

laura1972
4. srp 2016

@markiiska to je teda rychlost 🙂 🙂 moc gratuluji a jak se cítíš jinak? A co ten digitest kdy ho zkusis?? Už bys mohla 🙂 🙂

jarmulka
4. srp 2016

@terka228 teď koukám, jak kecám - jsem 5-6 DPO... promiň !!!!! Jsem blb ... Jak to moc nesleduji, tak sama nevím 😖

jarmulka
4. srp 2016

@markiiska jůůůůůůůů - teda, tomu říkám nárůst!!!!! Hele, to je hodně dobrý!!!!! Jsi si jistá, že jste dělali jedno miminko???? 😲 😀 😵

terka228
4. srp 2016

@jarmulka Tak koukám, že nám cyklus jede přesně naopak... 😀 já začnu v pondělí testovat , ale ovulku čekám na pátek 🙂 Doufám, že vše klapne jak má, protože v týdnu se nečapu, jedině až ten pátek 😀 Čekám tedy pozitivní testík ve čtvrtek 😀
Tak to máme, koukám, vůči sobě úplně vzhůru nohama 😀
No, kéž by Ti to vyšlo... 😀 😀 😀 😀

terka228
4. srp 2016

@markiiska Jůůů, tak to je fofr teda...to je krásný... 😀 😀 😀

jarmulka
4. srp 2016

@terka228 aspoň se můžu radovat s Tebou - čekat na dobré zprávy o Tvé OVU a tak... nenudím se 🙂

kastanek87
4. srp 2016

@terka228
@jarmulka přesně, taky se budu radovat s váma nad vašema pozitivníma ať už ovu nebo těhu testama 😀 dneska mám teda ve všech směrech den debil a to doslova, čekám kdy se zhroutím, sednu si na zem a začnu se kejvat 😅 😅 😅 aspoň teda nemyslím na můj negativní test ale i tak už by to teda stačilo pro dnešek... co plánujete na víkend holky?

terka228
4. srp 2016

@jarmulka mně přijde, jak jsou prázdniny a hodně času, když nejezdíme do školy, tak se mi ty dny nějak vlečou...ale možná je to i tím, že už máme všechnu dovolenou i výlety za sebou, tak už ty prázdniny tak spíš dojíždíme....ty dny mi vůbec neutíkaj.. 🙂 Zítra přijedou na týden ségry děti, tak to aspoň poskočí 😀

terka228
4. srp 2016

@jarmulka ale já se hlavně tahle těším na Tvoje testíky....těhu testíky 🙂

jarmulka
4. srp 2016

@kastanek87 @terka228 holky víkend bude ve znamení přežít 😀 ... nic extra... Dnes jsme byli ve Fajnparku - v Chlumci , pro malé děti opravdu doporučuji!!! Jen teda to počasí - na umření 😠 ... a dnes k večeru jedeme do bazénu - do aquaparku , ochladit se 🙂 . Na to se moc těším! Jinak o víkendu budeme asi grilovat , to mám taky moc ráda 🙂

dasinaa
4. srp 2016

Já začala dělat testíky, ze začátku nic, pak 2 dny duch a teď zase nic. 😒 Testovací čárka neztmavla moc, jen lehce ty 2 dny. Už asi nic, že?

terka228
4. srp 2016

@kastanek87 Ježíš, co se děje???? No, jinak na víkend jsem chtěla s dětma aspoň do aquaparku, ale nevím nevím....za těch pár dnů, co jsme doma, řeřím samé opravy v domácnosti, pak jsme museli koupit novou pračku a dnes čerpadlo do jímky ( obec nám tu snad konečně zavede kanalizační řad příští rok ) , takže by mě už taky kleplo....no, pěkně jsem zuřila ráno nad plnou jímkou, když nemůžeš spláchnou záchod , 2 děti doma a ani jednomu nevysvětlíš, že nesmíš splachovat, když je to celou dobu učíš, že? Takže k čerpadlu za dvojku jsem koupila i flašku vínka, aby se mi v těch srágorkách lépe čerpadlo vyměňovalo 😀 😀 😀 ....Jako s Lukáškem jsem tu žila 5 let sama, ale stejně mě vždycky vytočí, že se všechno posere, když jsem tu s dětma sama....Ale vše už je zase v chodu, děti spokojené, a já s hrůzou čekám, co to bude příští měsíc... 🙂
Takže o víkendu budeme nejspíš doma, páč máme před výplatou a já před mateřskou 🙂
A co Ty??? 😀

lenulinka10
4. srp 2016

Ahoj holky,minuly mesic jsem vysazovala HA a dnes dopoledne jsem si udelala jen tak ovu testu,protoze me uz 3 dny picha ve vajecnikach. Jsem 8DC,takze bych vubec necekala,ze tam neco bude videt. A ejhle ono tam neco je 🙂 co myslite blizi se ovulka? Nebo mohla probehnout klidne uz 6DC? Dekuji vecer udelam dalsi test. 😉

markiiska
4. srp 2016

@laura1972 nene ja ho nemam a nebudu kupovat.udelala sem dnes jeste co sem mela doma.ja myslim,ze je to jasny 🙂

markiiska
4. srp 2016

@laura1972 mě je dobře 🙂 se unavená, ale to je z práce a akorát trochu cítím podbřišek, nebolí, ale cítím, že "se tam něco děje" nebo jak to popsat 😀 co ty

ajajirka
4. srp 2016

@laura1972 mmam no ale natom uz nic neni videt vuebc pozitvni nebyl

laura1972
4. srp 2016

@markiiska jééé, tak to je jasný 🙂 moc ti držím palce. Já jsem taky unavená spíš tedy večer a taky se něco děje v podbřišku, vcera mi tam trochu dloubalo, je vidět, že tam je 😀

lenulinka10
4. srp 2016

@snailice ahoj jsme na tom uplne stejne 🙂 ja jsem minuly mesic vysadila HA a 6DC mi zacalo bolet v podbrisku a pichat ve vajecnikach,tak mi to bylo divne a dnes 8DC jsem zkusila jen tak udelat ovu test a vyslo mi tohle. Tak bud uz ovulka probehla nebo teprve bude 😉

jarmulka
4. srp 2016

@laura1972
@markiiska holky, já Vám tak závidím ☹ - ale v dobrém!!!! A moc Vám to přeji...

laura1972
4. srp 2016

@jarmulka neboj taky to vyjde, uvidis, že se to povede 🙂 možná třeba zrovna teď 🙂 už jsi pár dní po ovulaci, třeba to bude překvapení 🙂

markiiska
5. srp 2016

@laura1972 tak dneska se od rána necitim vůbec dobře 😒 a to sem až do 3 v práci

jarmulka
5. srp 2016

Dobré ráno @markiiska to si živě pamatuji, jaké to bylo.... A vůbec nezávidím ☹.... Kde pracuješ???

snailice
5. srp 2016

@lenulinka10 pokud bys ovu už měla nebo ti teprve měla přijít tak ti závidím. Já vysazovala HA v říjnu 2015, ovu asi v listopadu neprobíhala a od prosince jsem neměla MS bez pomoci vyvolávačky. Květen-červenec nasazen Duphaston na srovnání cyklu, ale neřekla bych žeby nějak pomohl (sice MS došla, ale cykly různě dlouhé). Měla jsem jít na kontrolu k dr, ale má dovču. Po celou dobu jsem si dělala ovu testy od Maxe, ale nikdy nebyl úplně pozitivní, buď stejně tmavý nebo jen o trošku tmavší než máš ty. Proto jsem teď přešla na jinou značku. 😉 No jelikož nás ve čtvrt na tři ráno probudila buřina, tak manžel toho využil 🙂 Tak snad to už klapne 🙂

markiiska
5. srp 2016

@jarmulka hlavně sem si měřila tlak ten je dobrej 120/70 ale mam vysokej puls kolem 100/min a buší mi srdce jak o závod...pracuju na kardio ambulanci...snad to přejde

kastanek87
5. srp 2016

@markiiska jejda tak opatrně na sebe!!! Dneska je hroznej tlak...

Strana