icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
kastanek87
5. srp 2016

@snailice držím pěsti 😉 někdo psal, že od maxe ty ovu nikdy nejsou 100% pozitivní. A teplotu měříš? Já MS sice vždy dostanu sama od sebe, ale délka cyklu není nikdy stejná, takže nikdy nevím, kdy to mám čekat 🙄

snailice
5. srp 2016

@kastanek87 neměřím u mě to nemá cenu. Dělám na dvousměnný provoz a kolikrát v noci stávám na záchod a nebo nám spadne ptactvo 😀 😀

lenulinka10
5. srp 2016

@snailice prave nwm jestli byla nebo teprve bude,tak uvidime 🙂 drzim pesti,at to vyjde 😉

kastanek87
5. srp 2016

@snailice aha aha, spadne ptactvo??? 😀

snailice
5. srp 2016

@kastanek87 máme 2 andulky a 2 korely a jednou za čas se někdo v noci lekne nebo blbě přeskočí na větev a vyplaší i ostatní. Všichni spadnou na noviny a umlátili by se křídlama. Takže musíme vstát, rozsvítit a počkat až si zalezou na horní větve 😀 občas je na palici, když to udělají 2x, 3x za noc, ale to už naštěstí nebylo dlouho 😀 Za jejich dnešní pád můžu já, jsem šla všechno vypojovat ze zásuvek a lekli se mě.

laura1972
5. srp 2016

Dobré ráno preji 🙂 Tak dnes je termín ms ,ale ta už asi nedorazí😀 je mi dnes po ránu zas trochu divně od žaludku, ale snad to bude dobré. Je vidět, ze se mimisek asi činí 🙂

leymea
5. srp 2016

@kastanek87 no od maxe jsem nikdy nemela 100% pozitivni. 🙂

markiiska
5. srp 2016

@kastanek87 no já si asi ještě užiju...musela sem vysadit léky na artritidu a začínám mít bolesti kloubů hlavně v noci dokud to nerozhejbam přes den 😒 ale musim to vydržet

snailice
5. srp 2016

Posílám dnešní test, co myslíte, zesílil a nebo zeslábl oproti včerejšku? (horní dnešní, spodní fotka včerejší) 🙂

terka228
5. srp 2016

@snailice Mně teda přijde , že zesílil 🙂

laura1972
5. srp 2016

@markiiska tak jsem si chtěla koupit včera ten clearblue digi a nedorazily mi peníze, tak bud dnes nebo v pondělí ☹ nedalo mi to a koupila jsem aspoň 2 ty proužky od Pregnancy je to sice citlivost 25 , ale i tak to ukázalo dost silně na od středy co jsem.testovala naposled 🙂

laura1972
5. srp 2016

Teh.test dnes v den očekávané ms s citlivosti 25 mlU 🙂

ivavana
5. srp 2016

Mam dotaz jsem 6dpo a zacla jsem spinit, ale boli me u toho podbrisek jako u menstruace, ovulaci jsem mela 30.1.. Stalo se vam to nekomu? Stale cekam jestli se mi rozjede nebo ne 🙂 na test je velice brzy....

jarmulka
6. srp 2016

@terka228 dobré ráno! Teda, asi jak pro koho teda.... Mě od včerejška od odpoledne pěkně bolí břicho, spíše na pravé straně jakoby, tam mám také jediný kousek vaječníku ☹. To vidím zase na cystu ( hrozně moc na to trpím). Dokonce i v noci, když jsem se probudila, tak jsem to břicho cítila. I dnes.... No, o zábavu postaráno ☹. Jinak dnes jsem cca 7 - 8 DPO a teplota poposkocila nahoru ( jupiiiiiiii, tak aspoň že MS se zatím nechystá) . Dokonce je dnes teplota nejvýše, co za celý cyklus byla. Ale žádná zavratna výše to také není. Rozhodně to nic neznamená. Po ovulaci byla na 37'C, po pár dnech klesla na 36.9'C a dnes je 37.1'C. Tak doufám, že MS dorazí až podle plánu ( jejího, ne mého 😀 ) ve středu..... Chtěla bych si užít víkend, ale to břicho mi docela,, dává,,. Tak uvidím. Třeba to brzy přejde 🙂

terka228
6. srp 2016

@jarmulka Ahoj, tak to mě mrzí, že Tě břicho takhle bolí. Kamarádce teď taky našli cystu a taky jí to dost bolí :(.... Důležité ale je, že teplota zase stoupla, TO JE DOBRÉ ZNAMENÍ 🙂 Tak doufám, že MZ už v týdnu nedorazí a Ty najdeš na testu //. Zkus co nejvíce užít víkendu, u nás už svítí sluníčko a má být krásně 🙂 Tak to posílám i tam k Tobě 🙂

smetanovak
6. srp 2016

Holky tak ja uz jsem asi blázen ? 44Dc od rána me bolí pravý vaječník ze nemůžu skoro ani chodit 😀je toto normální? Takhle dlouho?

jarmulka
6. srp 2016

@terka228 i Tobě hezký víkend...!!!! Já jsem zvědavá, jak bude vypadat teplota zítra... 😕 Ale jedno pozitivum vidím : břicho mě přestává bolet!!! Jupííííí... Což ale neznamená nic jiného, než že MS je na cestě...grrrrr..... ale co.... já se nevzdám 😵

jarmulka
6. srp 2016

@smetanovak jj, vidím to úplně reálně na OVU !!!!! Vím, že je to pozdě, ale je lepší ji mít pozdě, než aby k ní nedocházelo vůbec 🙂

smetanovak
6. srp 2016

@jarmulka no uvidíme každopádně na to koukám jako blázen 😀

snailice
7. srp 2016

Holky myslíte, že dnes už je pozitivní? Mě se zdá, že od toho 6 DC mám tu druhou čárku pořád stejnou, řekla bych, že ani netmavne ani neslábne, tak nevím co si o tom myslet ☹ 😉

lena60
8. srp 2016

Ahoj holky, přidávám i svuj ovu test, jelikož se snažíme 2 roky tak pořád nic😕 mam za sebou laparoskopii a ted mam prvni cyklus kdy by se nám mohlo zadařit. Co myslíte, je pozitivní? Dekuji za reakce

markiiska
8. srp 2016

@lena60 ja myslim ze je pozitivni,tak at se zadari 🙂

ajajirka
8. srp 2016

@lena60 urco je

lena60
8. srp 2016

tak snad se už zadaří😉 děkuji

ajajirka
8. srp 2016

@lena60 moc držíme palce

lena60
8. srp 2016

Moc děkuji, určitě napíšu jak to dopadlo😊

06lienocka
9. srp 2016

AHOJTE prosím Vás ktorá má na predaj ovulačné testy???????????????????,Dakujem

06lienocka
9. srp 2016

@lena60 ano držím palce

rejni
10. srp 2016

Ahoj holky 🙂 je to tam dneska že? Už jsem neměla maxe a ty jiné mají trochu míň barviva.. Od rána mě píchá v podbříšku..měla jsem zato, že mě píchá až po prasknutí foliku..jsem z toho jelen 😀 asi není možné, že bych měla ovu už dnes?

rejni
10. srp 2016
Strana