Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 neměřím u mě to nemá cenu. Dělám na dvousměnný provoz a kolikrát v noci stávám na záchod a nebo nám spadne ptactvo 😀 😀
@snailice prave nwm jestli byla nebo teprve bude,tak uvidime 🙂 drzim pesti,at to vyjde 😉
@snailice aha aha, spadne ptactvo??? 😀
@kastanek87 máme 2 andulky a 2 korely a jednou za čas se někdo v noci lekne nebo blbě přeskočí na větev a vyplaší i ostatní. Všichni spadnou na noviny a umlátili by se křídlama. Takže musíme vstát, rozsvítit a počkat až si zalezou na horní větve 😀 občas je na palici, když to udělají 2x, 3x za noc, ale to už naštěstí nebylo dlouho 😀 Za jejich dnešní pád můžu já, jsem šla všechno vypojovat ze zásuvek a lekli se mě.
Dobré ráno preji 🙂 Tak dnes je termín ms ,ale ta už asi nedorazí😀 je mi dnes po ránu zas trochu divně od žaludku, ale snad to bude dobré. Je vidět, ze se mimisek asi činí 🙂
@kastanek87 no od maxe jsem nikdy nemela 100% pozitivni. 🙂
@kastanek87 no já si asi ještě užiju...musela sem vysadit léky na artritidu a začínám mít bolesti kloubů hlavně v noci dokud to nerozhejbam přes den 😒 ale musim to vydržet
Mam dotaz jsem 6dpo a zacla jsem spinit, ale boli me u toho podbrisek jako u menstruace, ovulaci jsem mela 30.1.. Stalo se vam to nekomu? Stale cekam jestli se mi rozjede nebo ne 🙂 na test je velice brzy....
@terka228 dobré ráno! Teda, asi jak pro koho teda.... Mě od včerejška od odpoledne pěkně bolí břicho, spíše na pravé straně jakoby, tam mám také jediný kousek vaječníku ☹. To vidím zase na cystu ( hrozně moc na to trpím). Dokonce i v noci, když jsem se probudila, tak jsem to břicho cítila. I dnes.... No, o zábavu postaráno ☹. Jinak dnes jsem cca 7 - 8 DPO a teplota poposkocila nahoru ( jupiiiiiiii, tak aspoň že MS se zatím nechystá) . Dokonce je dnes teplota nejvýše, co za celý cyklus byla. Ale žádná zavratna výše to také není. Rozhodně to nic neznamená. Po ovulaci byla na 37'C, po pár dnech klesla na 36.9'C a dnes je 37.1'C. Tak doufám, že MS dorazí až podle plánu ( jejího, ne mého 😀 ) ve středu..... Chtěla bych si užít víkend, ale to břicho mi docela,, dává,,. Tak uvidím. Třeba to brzy přejde 🙂
@jarmulka Ahoj, tak to mě mrzí, že Tě břicho takhle bolí. Kamarádce teď taky našli cystu a taky jí to dost bolí :(.... Důležité ale je, že teplota zase stoupla, TO JE DOBRÉ ZNAMENÍ 🙂 Tak doufám, že MZ už v týdnu nedorazí a Ty najdeš na testu //. Zkus co nejvíce užít víkendu, u nás už svítí sluníčko a má být krásně 🙂 Tak to posílám i tam k Tobě 🙂
@smetanovak jj, vidím to úplně reálně na OVU !!!!! Vím, že je to pozdě, ale je lepší ji mít pozdě, než aby k ní nedocházelo vůbec 🙂
@jarmulka no uvidíme každopádně na to koukám jako blázen 😀
tak snad se už zadaří😉 děkuji
Moc děkuji, určitě napíšu jak to dopadlo😊
AHOJTE prosím Vás ktorá má na predaj ovulačné testy???????????????????,Dakujem
@lena60 ano držím palce
Ahoj holky 🙂 je to tam dneska že? Už jsem neměla maxe a ty jiné mají trochu míň barviva.. Od rána mě píchá v podbříšku..měla jsem zato, že mě píchá až po prasknutí foliku..jsem z toho jelen 😀 asi není možné, že bych měla ovu už dnes?

@snailice držím pěsti 😉 někdo psal, že od maxe ty ovu nikdy nejsou 100% pozitivní. A teplotu měříš? Já MS sice vždy dostanu sama od sebe, ale délka cyklu není nikdy stejná, takže nikdy nevím, kdy to mám čekat 🙄