Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vapka fakt jo? Tak to asi není taková senzace, taky bych se bála, že to nepoznám, no je to snad, co vím, založený nějak na cukrech, takže jestli i o menses, tak je to zrádný... Mělo by se to tedy dělat ráno, nic před tím nejist, nepit... Jen jsem si říkala, že výhoda, dáš kolem 500 Kč a máš to na víckrát, ty testy jsou docela nákladný... Tedy já mám od Pepina, 5ks, cca. 180Kc...ale zas tahle značka je spolehlivá a vše má citlivost vysokou, i tehotenske testy mají už od 10 ml...
To ano, dají se používat neustále, ani nevím, jestli se tam mění baterka 😉 jinak k těm canám za testy, tak u dr.maxe je ted k ovulačním testům 7 tabletek femibionu, vitamínu pro těhulky a pro plánující těhu a ještě kupón na slevu femibionu 😉 těhu testy jsou ještě dobré gsmamatest, jsou tam také dva papírky a také stojí kolem 40 korun.....
@vapka parádní čárečky 🙂 tak hup na to 😀
@vapka možná bude ještě dnes tmavý, jako u mě, ale dlouho už určitě ne, hlavně, že se to vychytalo...akorát my měli v tomhle období jen jednu práci 😀 😒 No ale to v sobotu, kdy byl ten test nejtmavší... Můj říkal, když ty testy viděl, tak to jsme to přesně trefili 😀 Ale včera byl hotovej, takže nic...tak nevím, nevím.
Vapka paradaaa!!! To je urcite na dpbre ceste, ja uz dal netestovala..jinak dneska rano jsem merila BT a je 36,4C°, takze zatim.to nevypada,ze je po ovu ☹ nejspi zadna nebyla
Přemýšlím začít také měřit teplotu, zjistím potřebné na netu, ale pokud mi tu dáte radu zkušených, vy, které už měříte nebo měřily, nebudu se bránit... Názor na spolehlivost a nejlepší způsob, jaký teploměr... 🙂 Akorát tady je to asi hlavně o srovnávání s předchozími měsíci, takže řídit se ti budu moci tak až po třech měsících, nebo? Díky...
@renmilka ja take merim.prvni mesic, takze taky se na to nemuzu spolehnout uplne, jsou na to.super clanky na womenzone.cz, tam.to hezky vysvetlili. Vtip je v tom,ze pred ovulaci jsou teploty nizsi,behem.ovulacniho.obdobi jeste klesnou a pak v lutealni fazi az do MS stoupaji. Meri.se vzdy rano po probuzeni,vzdy.stejny.teplomer,vzdy stejna doba. Nesmis vstat ani.z postele,takze teplomer na nocnim.stolku 😀
@renmilka já testuji teplotu dva měsíce a pro jistotu dělám i ovu testy, teplota se mi v tuhle chvíli snižuje, takže čekám ovulku každým dnem, snad to už tentokrát vyjde, podporuji ještě různými doplňkami stravy 🙂
@luciestancova držím palce, já jsem na sebe taky zvědavá, každopádně snažení jen jedno, a to v dobu nejsilněji pozitivního testu.... Je to ve hvězdách... Já beru z DM drogerie A-Z Depot, jsou tam všechny důležitý vitamíny a hlavně i denní množství k.listové. To snad by mělo stačit!? Jen přítel zatím nic nebere no...
Holky me chytla nějaká obsese,že se ovulka nekonala, ach jo radši jsem neměla dělat ani ty testy, ani měřit bazálku ☹
@jasmina09 Nehazet flintu do žita! Já si myslim, že ten test, jak jsi sem dávala, že byl docela hezkej, no a ta bazalka, když se neměří delší dobu taky nemusí být tak směrodatná... Já taky vaham, jak jsem psala, v sobotu jsme zapracovali a víc už nic, dnes, když na ty testy koukám, tak bych ten vcerejsi považovala už za negativní, takže teď už jen, děj se vůle boží 😀
tak jsem zkusila testík a je opět silnej, tak nevím, jsem z toho jelen, ale břicho mě bolí jak blázen....
jsem u rodičů a nevím, jestli mi to tablet vyfotí. Zkusím to.

@renmilka já ho mám doma, nikdy jsem to tam nepoznala a to kapradí jsem tam měla i při ms, ale vidíš, zkusím to dnes, když to vím, třeba jsem to jen pletla.... jinak si ale myslím, že ty čůrací testy jsou nejlepší, pokud nechodí žena na kontrolní utz.