icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
pet_8
20. srp 2016

@luuucatko Takhle brzy po sobě to nemá smysl, otestuj zítra dopoledne 😉

luuucatko
20. srp 2016

@terka228
@kastanek87 super, moc dekuji..zkusim teda jeste zitra dopoledne..🙂

luuucatko
20. srp 2016

@pet_8 zkusim, snad naopak nezacne slabnout, moc dekuji 🙂

pet_8
21. srp 2016

@luuucatko Snad ne 🙂 Dej pak vědět.

luuucatko
21. srp 2016

@pet_8 tak ted uz je urcite pozitivni!!!!!
Moc dekuji vsem 🙂 jeste se zeptat kdy by mel byt styk od pozitivniho testu?..

luj89
21. srp 2016

@luuucatko řekla bych, že do 24 hodin, ale možná mě někdo opraví, že i za delší dobu
Holky, mám taky otázku - jak uchováváte ovu testy k porovnání pro další dny? Já mám ze včerejška a ta testovací čárka trochu zeslábla / vybledla...

pet_8
21. srp 2016

@luuucatko Paráda! Kdy má být styk - dočetla jsem se různé info, od pozitivního testu má být ovulace max do 48hod, ale je to individuální a navíc nemusíš chytit ten úplný vrchol. A vajíčko lze oplodnit ještě pár hod po ovulaci. Je lepší, když už na něj spermie čekají, takže klidně si to teď dejte každý den, ale doporučuje se obden. 🙂 Třeba mě taky někdo opraví 🙂

pet_8
21. srp 2016

@luj89 Já si to fotím 🙂 O jiném způsobu nevím ☹

sandi777
21. srp 2016

@bluee ovulace byla očividně 18

kastanek87
21. srp 2016

@luuucatko supeeeer!!! No hele spermie tam mají čekat na to vajíčko. Takze urcite dnes i zítra i pozítří bych to pojistila 😉 drzim moc pěsti!

petapal
21. srp 2016

Holky jdu pro radu 14dc jsme měli sex to jsem začal krvácet mírně po něm.16dc znovu sex krev už hodně 3dny a nic břicho bolelo.Teď břicho pobolívá jako spodek zkoušela jsem oči včera dnes .Podle mne byla ta ovulka jak jsem zakrvacela to břicho bolelo neskutečně.Cyklus mívám 28dni.

smetanovak
21. srp 2016

Holky chci vám říct : neztracejte naději 🙂 i přes me nepravidelné a silene dlouhé cykly se to po roce podařilo ;)ted jen aby vše dobre dopadlo 🙂

leymea
21. srp 2016

@smetanovak to vidis, super, moc gratuluju 🙂 at je vse v naprostem poradku 😉

kastanek87
22. srp 2016

@smetanovak no supeeeeeer!!! Moc moc gratuluji! Držím pěsti aby bylo vše v pořádku 😉

smetanovak
22. srp 2016

Moc všem děkuji 🙂 dnes jdu k doktorce🙂 tak jsem zvědavá 🙂

jarmulka
22. srp 2016

@smetanovak velká gratulace a určitě bude vše v pořádku, neboj!!!!!

luuucatko
22. srp 2016

Ahoj holky, psala jsem sem vcera. Dopoledne mi vysel pozitivni test - vecer jsme meli styk a dnes mam hrozny bolesti v podbrisku a naruzovely vytok. Je možné, ze je to nejaky "velky" projev ovulace? Nikdy jsem to tak nemela. Kazdopadne dalsi styk budeme moci mit asi az zitra (kvuli praci), tak snad to vyjde. :(

pet_8
22. srp 2016

@luuucatko Tak to nevím ☹ Občas je u ovulace i krvácení, mohl tě také tvůj chlap omylem natrhnout,... Kdyby to nepřestávalo, zajdi si k lékaři.

luuucatko
22. srp 2016

@pet_8 je fakt, ze se mi to uz jednou stalo, ale to jsem zaznamenala hned po styku, tak snad to ustane a je to jen tou ovulaci :(

luj89
22. srp 2016

@smetanovak Moc gratuluju!!! Jak dlouhé jsi měla cykly? Já právě mívám tak 35 - 45 dní, takže jsem radši nakoupila ovu testy, ať vím, kdy se snažit ;)

smetanovak
22. srp 2016

@luj89 cely rok jsem nemela pravidelný poslední 3 jsem měla 32,60,58 :-/

brunhylda
22. srp 2016

@luuucatko četla jsem že narůžovělý výtok může doprovázet ovulaci. Pokud to bude jen jeden den, tak to bude ono.

smetanovak
23. srp 2016

tak holky hcg 430 je to ok? v útery jdu zase k Mudr. Říkala, že je to opravdu na počátku těhu proto nebylo na UTZ včera nic vidět.

laura1972
23. srp 2016

@smetanovak zkus se zeptat @markiska tak možná bude vědět, byla také na počátku tehu a byla na krvi 🙂

laura1972
23. srp 2016

@smetanovak napsala jsem to špatně @ markiiska

laura1972
23. srp 2016

@laura1972 ach jo dneska tady asi s těma překlepama tak ještě jednou 🙂 zkus @markiiska

jarmulka
23. srp 2016

@smetanovak naprosto OK 🙂 , viz. tabulka....

06lienocka
23. srp 2016

ahojte kočenky hlásim sa dnes s pozitívnym testom ani sama tomu neverím žeby sa to podarilo na prvý pokus ale vyzerá to tak , tak prajem všetkým čoskoro // a nech nás pribúda

laura1972
23. srp 2016

@06lienocka a foto nebude ? 🙂

06lienocka
23. srp 2016

@laura1972 bude až pridem z práce

Strana