Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@misina01 ja by som mala zaujem o testy dakujem
06lienocka není problém, mám jich 11, myslím 🙂 mohu klidně poslat, písněte zprávu 🙂
@misina01 oki diky
@misina01 poslala som správu
Mate nekdo zkusenost s benu ovulacnimi testy?
Holky, když mě test vyšel pozitivně v pátek a sobotu, a tuleni proběhlo ve čtvrtek a sobotu, myslíte že je tam malá šance či mám vzbudit, ještě chlapa, ať neleni a ještě dnes? 😆díky
Moc děkuji, tak třeba to vyjde.
je to jasně pozitivní test
@ivavana
@misina01 tak holky snad to nezakřiknu, ale konečně jsem to dostala. Gynex už mám doma, ale řekla sem si, že když se pije 30 dní a pak týden pauza, tak to radši zkusím až od 1DC, piju pořád kontryhel...ráno a večer hrnek ...nevíte do kdy se má pít? Myslím že do ovulace, ne?A pak až zase 1DC...ale k doktorce se stejně objednám. Protože jeden cyklus mít 30 DC a druhý 50DC ??!!Tak uvidíme 🙂
@svobodka86 jojo kontryhel od 1dc do ovulace 🙂
@ivavana super děkuji...nevím tedy kdy přesně jí mám, ale budu ho pít do 14 DC...v gynexu sice kontryhel je, ale tam ho budu pít dle návodu 30 dní a pak týden pauza
Gynex dle navodu je 21 dni a tyden pauza 🙂 jako antikoncepce 🙂
Ahoj holky myslite, ze uz ovulace probehla? Prvni test je delany vcera vecer, kdy me chytly bolesti v podbrisku a ty dva jsem delala soucastne dneska rano.. Drive jsem netestovala, protoze minula menstruace byla az po 56 dnech, takze jsem myslela, ze prijde ovulace i ted pozdeji. Prikladam k tomu i graf BT co myslite?
Krásné čárky 🙂 gratuluji 🙂
@luuucatko paráda! Udělala bych další zítra dopoledne.

@monichka pokud máš pozitivní ovu test tak většinou ovulace proběhne do 24 h. Tak druhy den od pozitivního testu. Ja bazální teplotu nehlídala.