Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ahoj děvčata, v této diskuzi jsem nová, začínáme se (znovu) snažit o mimčo. V půlce června jsme o mimi bohužel přišli, zamlké těhu. Teď, skoro po čtvrt roce jsme se začali snažit znovu. Už před první otěh. jsem si dělala ovu testy, pozitivní mi vyšel vždy 16 den, proto jsme se v dubnu zasnažili právě kolem tohoto dne a dopadlo to. Paradoxně právě v dubnu, když jsem otěhotněla, ovu test vůbec neukázal pozitivní výsledek. A to jsem používala pořád ty stejné. Teď jsem začala s testováním znovu, teď v neděli byl 16. DC, v sobotu slaboulinká čárka, v neděli silnější (ale pořád nic moc). Tak jsem si říkala, v pondělí už to bude dálnice 😀 No a prd, v pondělí nic, ani ťuk. Tak jsem z toho jelen. Takže nevím, zda ovu byla nebo bude (bojím se, že po revizi se to třeba nějak změnilo). Na testování jsem se dnes už vykašlala, manžel je stejně na pár dní pryč 😀 Máte dobré zkušenosti s nějakými konkrétními testy? Já do teď používala jakýsi Ovular, v balení 5 ks.
@verum83 honě se tady doporučuje https://www.lekarna.cz/ovulacni-test-comfort-pr... , taky příští cyklus zkusím ;)
@verum83 přesně tak ty Comfort z lekarna.cz...já je zkusila a to je úplně o něčem jiným....zkus si tu najít fotky, dával sem sem porovnání comfort a od dr.maxe a ne jen já...🙂
Mate nekdo fotku jak vypadal vas ovulacni test v tehotenstvi?
@svobodka86 nene,nečekám na vzestup,ale taky už nechci pokles 🙂))))
Tou explozí byla myšlena MS
@luciasek1987 kolikátý den jsi?
@luciasek1987 muj ovulacni vypadal takto,par dni před ms

Tak to teda upřesním občas se někdo ptá zda-li jde ovu testem zjistit i těhu takže odpověď je že ano jde schválně jsem to ze zvědavosti prubla a tohle byl výsledek
@janccaaa