Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Tak to já jí moc nemám. Jediné tulení bylo v době dovolené. Proto jsem si taky udělala náhodně ovu test. Spletla jsem si datum. A ted nevím co s toho bude.Hlavně mně to překvapilo.
@tuzemka moc drzim palce....ja bych to urcite nevydrzela 😉
@dasa.77
@janccaaa
@svobodka86 No holky ja zase nemam tehu test, tak jsem zase ze srandy vyzkousela ovu a toto 😀 Tak sem z toho zmatena fest. Ale bolesti jak kdyby ms mela dojit... Mam z rana vzorek moci tak asi potom zajedu do lekarny a vyzkpusim tehu. Kez by to klaplo!
@tuzemka ty ovu testy to je fakt divny....tak sem zvedava co ten tehot.test 🙂
@svobodka86 Uvidime, aspon potvrdim nebo vyvratim to ze ovu testy ukazuji pocatek tehu. Jakou znacku tehu mam koupit?
@tuzemka nejlepsi jsou dr.max 🙂 preji hodne stesti 😉
Diky holky za podporu! Potom se ozvu 😉
@tuzemka já myslím že je to jasný 😉 taky jsem to tak mela a byla jsem... Držím pěsti!
Zeny muj cyklus trva 28dni. Ovu jsem mela asi 2.9. Dnes je 24dc mam bolest podbrisku a tece ze me bila tekutina nevite co to muze byt?
@coreprincess měla jsem ovu podle teplot a fertility také 2/9...ale cyklus bude asi 30 dní...tak to máme stejné ;)
@tuzemka Mno tak jestli je tam náznak, tak je to pořád nadějný...nemyslim si, že musíš mít hned silnou čárku ;) a ta hladina HCG může růst pomalu..jukni na tu tabulku.. a testuj dál 😉
Já jsem si včera udělala ze zvědavosti ovulační test (citlivost 25) a nic moc silná čárka tam teda nebyla ☹ a dneska jsem začala špinit .. tak já nevim teda ☹ a to jsem měla fakt silný bolesti i v noci v pátek že mě to budilo, a to normálně takhle brzy před MS nemívám. MS má přijít zítra/pozítří.
Ahoj holky, doufám, že nevadí, že jsem se k vám tak vetřela 🙂 Můžete se mi prosím nějaká dobrá duše podívat na moje ovulační testy? Dělám je teprve první měsíc a teda mám z toho hlavu jako pátrací balón, i když jsem se snažila to všemožně nastudovat 😅 Užívala jsem 4 měsíce Proveru na srovnání cyklu, ten si dělá co chce a nakonec se mi to ustálilo na nějakých cca 36 dnech... Jsem teprve 12DC, tak jsem docela hodně překvapená, že mám na skoro všech ovu testech stejně silnou čárku, myslíte si tedy, že ovu už proběhla? Já to na sobě nikdy nepoznám...samozřejmě budu testovat dál a snad se zadaří 😉

@tuzemka a vydržíš do pondělka? 😀