icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dasa.77
10. zář 2016

@tuzemka a vydržíš do pondělka? 😀

tuzemka
10. zář 2016

@dasa.77 No bojim se ze ne 😀 Ale asi by tam stejne nic nebylo

aalleenn
10. zář 2016

@tuzemka u prvního těhu jsem měla týden po termínu MS taky jen duchy, pořádnou dálnici jsem neměla nikdy, takže dokud nedorazí MS tak naděje pořád je ;)

cisama
10. zář 2016

Tak to já jí moc nemám. Jediné tulení bylo v době dovolené. Proto jsem si taky udělala náhodně ovu test. Spletla jsem si datum. A ted nevím co s toho bude.Hlavně mně to překvapilo.

dasa.77
10. zář 2016

@tuzemka jsem teda zvědavá,na Tvůj další test.Já už mám jasno,špiním,když jdu na WC,podbřišek už cítím víc a víc,takže na 100% zítra 1DC 😉

janccaaa
10. zář 2016

@tuzemka
... já bych do pondělka teda nevydržela.. 😀 ..jsem zvědavá a držim palce 😉

svobodka86
11. zář 2016

@tuzemka moc drzim palce....ja bych to urcite nevydrzela 😉

tuzemka
11. zář 2016

@dasa.77
@janccaaa
@svobodka86 No holky ja zase nemam tehu test, tak jsem zase ze srandy vyzkousela ovu a toto 😀 Tak sem z toho zmatena fest. Ale bolesti jak kdyby ms mela dojit... Mam z rana vzorek moci tak asi potom zajedu do lekarny a vyzkpusim tehu. Kez by to klaplo!

dasinaa
11. zář 2016

@tuzemka to určitě klapne 🙂 já to dnes dostala ☹ ovulační testy už dělat nebudu, necháme to náhodě. Uvidíme.

svobodka86
11. zář 2016

@tuzemka ty ovu testy to je fakt divny....tak sem zvedava co ten tehot.test 🙂

tuzemka
11. zář 2016

@svobodka86 Uvidime, aspon potvrdim nebo vyvratim to ze ovu testy ukazuji pocatek tehu. Jakou znacku tehu mam koupit?

lenulinka10
11. zář 2016

@tuzemka nejlepsi jsou dr.max 🙂 preji hodne stesti 😉

tuzemka
11. zář 2016

Diky holky za podporu! Potom se ozvu 😉

kastanek87
11. zář 2016

@tuzemka já myslím že je to jasný 😉 taky jsem to tak mela a byla jsem... Držím pěsti!

janccaaa
11. zář 2016

@tuzemka tyjo,tak to je vazne zvlastni 😀 tak utikej pro test 😉 od tt doktora maxe jsem taky slysela chvalu..nebo ten clear blue z tech drazsich 😉

cisama
11. zář 2016

Přidám i moje poslední je dnešní a do MS mám jen 4 dny a dnes poprvé teplota 36,8

coreprincess
11. zář 2016

Zeny muj cyklus trva 28dni. Ovu jsem mela asi 2.9. Dnes je 24dc mam bolest podbrisku a tece ze me bila tekutina nevite co to muze byt?

svobodka86
11. zář 2016

@coreprincess měla jsem ovu podle teplot a fertility také 2/9...ale cyklus bude asi 30 dní...tak to máme stejné ;)

dasa.77
11. zář 2016

@tuzemka ty teda napínáš.....
těhu test !!!! těhu test !!! 😀

janccaaa
11. zář 2016

@dasa.77 ja jsem taky jako na trni 😀

tuzemka
12. zář 2016

@dasa.77
@janccaaa Holky, je to spatne v lekarne meli tase jen mamatest tam jsem si ho dnes udelala a po naklaneni je tam mirnej naznak, ale hezky duch to neni... MS porad nikde, ale uz si myslim, ze by ten tehu mel byt pozitivni ne? Tak tezko rict co z toho bude 😖

janccaaa
12. zář 2016

@tuzemka Mno tak jestli je tam náznak, tak je to pořád nadějný...nemyslim si, že musíš mít hned silnou čárku ;) a ta hladina HCG může růst pomalu..jukni na tu tabulku.. a testuj dál 😉

Já jsem si včera udělala ze zvědavosti ovulační test (citlivost 25) a nic moc silná čárka tam teda nebyla ☹ a dneska jsem začala špinit .. tak já nevim teda ☹ a to jsem měla fakt silný bolesti i v noci v pátek že mě to budilo, a to normálně takhle brzy před MS nemívám. MS má přijít zítra/pozítří.

tuzemka
12. zář 2016

@janccaaa Nevim no, ovulacni uz nemam 😀 Tak se nechame prekvapit co prijde, ja jsem z toho testovani akorat nervozni ☹ Kazdopadne budem si podavat info 😉

janccaaa
12. zář 2016

@tuzemka Chápu, u mě taky nervozita stoupá...ale myslim, že za pár dní a bude jasno 😉 zkus sehnat ještě ty jiný těhu testy 😉

denny00
12. zář 2016

Ahoj holky, doufám, že nevadí, že jsem se k vám tak vetřela 🙂 Můžete se mi prosím nějaká dobrá duše podívat na moje ovulační testy? Dělám je teprve první měsíc a teda mám z toho hlavu jako pátrací balón, i když jsem se snažila to všemožně nastudovat 😅 Užívala jsem 4 měsíce Proveru na srovnání cyklu, ten si dělá co chce a nakonec se mi to ustálilo na nějakých cca 36 dnech... Jsem teprve 12DC, tak jsem docela hodně překvapená, že mám na skoro všech ovu testech stejně silnou čárku, myslíte si tedy, že ovu už proběhla? Já to na sobě nikdy nepoznám...samozřejmě budu testovat dál a snad se zadaří 😉

janccaaa
12. zář 2016

@denny00
ahoj, vypadá to, že ovulace teprve přijde..a bude to co nevidět 😉 a testuješ přibližně ve stejnou dobu a 2 hodiny předtim nepiješ? 🙂

A teď koukám, že tam máš červnová data, přidala jsi správnou fotku? 😀

denny00
12. zář 2016

@janccaaa ježíš 😀 já už jsem z toho fakt úplně blbá 😀 samozřejmě tam má být 9 a ne 6 😅 děkuji za odpověď...snažím se to všechno dodržovat, tak ještě zkusím vydržet 😉

janccaaa
12. zář 2016

@denny00 Já jsem si říkala 😀 😉 no protože se mi zdá toho, že toho 9.9. je čárka výraznější, než 10.9., tak to jediný se mi zdá zvláštní.. ale jinak bych řekla, že ovulace bude za chvíli tu 🙂

denny00
12. zář 2016

@janccaaa díky, je super, že to může člověk s někým zkonzultovat 😉

kikkulina
12. zář 2016

Co myslite? Jeste zitra zkusit ovul.test? Uz me poboliva v podbrisku

Strana