Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@svobodka86. Ja jsem zacala dneska krvacet..takze je to asi jasny ☹ je to ještě pred teeminem MS,coz se mi nestalo snad jeste,spis obvykle den dva meskam. ☹
@janccaaa tak to mně mrzí :( ale zase si vždy řeknu, že už od dnešního dne můžeš zase začít za chvíli s měřením a nové testy...takže až tak moc dlouho člověk nečeká a už zas pozoruje, jestli je ovu test sílí ;) hlavně nevěš hlavu, protože jednou to vyjít musí ;) ;)
já byl v pátek u doktorky a od dalšího cyklus mám od 5dc clostylbegit na 5 dní a od 15 dc utrogestan a mezí tím sexovat....ale nevím jesti s tím začnu už tenhle cyklus...měla sem cyklus 30-50 a teď bude asi zase 30, jelikož ovu byla 18DC. A začala jsem tenhle cyklus od 1DC gynex a pila sem dlouho contryhel....takže mi přišlo že fakt pomohli, že ovu byla dost ukázková....i délky cyklu a tak...tak nevím abych to tím closytel a utrogestanem nerozhodila....jo a tt budu dělat v pátek ...posílám graf a dneska klesla, ale musím říct, že nikdy jsem takhle "vysoký"teploty neměla....
@tuzemka tak já pořád čekám foto těhot.test :D ...pozitivního samozřejmě :D
@svobodka86 tak to vypada nadejne,kdyz se ti drzi teplota nahore,budu drzet palce 😉 s gynexem zkusenosti nemam a kontryhel jsem slysela jen chvalu 🙂
Ja jsem ze sebe porad zmatená.jsem si udelala ovulacni test a objevila se mi tam zretelna carka,sytejsi nez vcera.. Tak tomu nerozumim. Krvacim jinak nez obvykle ,ale je to dost silny na to,aby to bylo nidacni krvaceni k uhnizdovani ☹ bolesti mam taky dost ☹ foto prikladam.je to citlivost 25. Zitra rano udelam tt,at to rozseknu uz..
Jests pro srovnani se vcerejsim ovu testem a ostatnimi. Twn posledni nepopsany je ze dneska.
Mrknete prosim na muj,mam na predchozi strance,dekuji
@kikkulina urcite bude silnejsi tady jsou me ovul.testy
@janccaaa já taky asi zkusím, zkoušela jsem ho o víkendu myslím a měla sem to jako ty toho 6/9
@janccaaa nenervuj se tím, zítra si udělej test a prostě kdyžtak budeš dnes 1DC a prostě začneš znovu...je to sice na prd, ale zase další naděje, že to může vyjít a můžete třeba udělat nějaké změny...já četla dnes recenze na ten clostyl, co mám kdyžtak 1 dc začít brát, kdyby to teď nevyšlo a vypadá to že ten když si vezmeš tak si těhotná jen ze vzduchu, skoro každé se podařilo na poprvé
@svobodka86 jj vyzkoušej a dej sem fotku 😉
já se jakoby nenervuju, ale jen to nechápu co se děje, protože o není obvyklý průběh no. Tak se to snažim nějak pochopit. Ale děkuju, jsi hodná 😉 . Zítra to prubnu ráno. A co je ten clostyl ?
@janccaaa napsala mi to doktorka bere se od 5dc do 10 dc a je to na vyvolání ovulace a pak mi napsala utrogestan od 15 dc na úpravu cyklu, ale prý když nepříde ovu nebo nestihne, tak po utrogestanu ti už nepříde, tak ho buď odsunu nebo nevezmu....ale jukni do diskuzí na clostylbegit. Koukala jsem na to dneska a skoro většině se zadařilo hned v prvním cyklu, je na předpis. a jí se jen 5 dní (já ho mám ráno a večer předepsaný), ale doufám že třeba nebude potřeba...test budu dělat v pátek a pak popř. v neděli to budu 13PDO a 15 DPO...
je mi jasný, že ti to je divný, ale uvidíš zítra...já sem zkusím hodit taky test ovu až přídu dneska z práce (jsem dnes 8DPO)
Ahoj holky, chci se poradit..v kterou denní dobu testujete, aby to bylo nejefektivnější? A koukala jsem, že testujete někdy i 2x denně..já tento cyklus testuji prvně..začala jsem 8. den, protože mívám cyklus spíš kolem 23dní..ale byl tam jen pidi duch, dneska trochu zesílil, to už jsem ale 11DC, tak jsem zvědavá, co bude dál..nerada bych něco prošvihla, ale zdá se, že buď bude cyklus delší nebo je ovu později než jsem myslela..
@lenulinka10 co to je za testy? Mas uzasny carky 😀
@lenulinka10 máš fakt ukázkové čárky 🙂 asi to bude ukázková ovulace..
@leymea myslím, ze typ testu může mít vliv? Že některý ji neukážou? Mě z toho už asi klepne 😀
@janccaaa tak sem test ani negotila, protoze carka je slabonka...jsem zvedava na tebe zitra ;)
@svobodka86 jojo, na tu diskuzi se kouknu...slabá čárka na ovu testu nebo těhu testu ? 😀 Já jsem na to taky zvědavá, jak ráno dopadnu... ale mám fakt bolesti, je to divný.
@lenulinka10 me se libi, ze carka je najednou silna a pak slaba a ne jako tuty, co mi prijde, ze carka je porad stejna 😀 dr.max mi taky ukaze najednou carku a pak zase nic, ale neni tak silna jako toto 🙂 ukazkova ovulace u Tebe, musim pochvalit 😀
@janccaaa na ovu testu
@svobodka86
🙂 tak já zítra napíšu...
@leymea jojo presne to me se libi take.. Pak jsem delala jeste 15dc vecer a uz byla o neco slabsi. 🙂 snad to k necemu bude 🙂 a dekuji za pochvalu 😀
@svobodka86 jak jen to dopadne. Vcera me zacalo bolet v podbřišku sem zvedava zda to je uhnizdovani nebo priprava na ms :D ma prijit ve ct nebo pa
@coreprincess u mně nejdřív v pátek, takže testovat začnu v pátek
@lenulinka10 děkuju, to máš z lékárny?
@upuska neni za co 😉 jojo z lekarny 🙂 je jich tam 5 za necelych 90 kc 😉

@tuzemka
@janccaaa tak jsem na Vás holky zvědavá, já budu testovat v pátek...to budu 12 - 13 DPO, tak možná tam už něco bude...ale teplota opět klesla...uvidíme ...