icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
upuska
12. zář 2016

Děkuju, tak se na ně příště poptam, bude-li třeba.. Já mám z drogerky za 150, je jich tam 7 a dělají duchy a ještě bidny 😀 asi nějakej zmetek 😀 neee, jsem 11DC, tak doufám, že ještě naskočí 🙂

lenulinka10
12. zář 2016

@upuska ja jsem s nima spokojena 🙂 ale treba uz je potrebovat nebudes 😉 drzim palecky 🙂

upuska
12. zář 2016

@lenulinka10 a ještě mám dotaz 🙂 v jakou denní dobu testujes?

lenulinka10
12. zář 2016

@upuska tetuji kolem 11-13 hod. Podle toho jak jsem doma nebo jak se mi to hodi 🙂 a taky abych dodrzela ty 2 hodky nepit pred tim 😉

upuska
13. zář 2016

@lenulinka10 no s tím pitím mám problém, dneska zkusím být důslednější 🙂

svobodka86
13. zář 2016

@tuzemka tak co už jsi zkoušela tt?? Jsem napnutá!

svobodka86
13. zář 2016

@janccaaa tak jak jsi dopadla dnes ráno, zkoušela jsi teda testovat? Nebo se ti rozjela MS??

janccaaa
13. zář 2016

@svobodka86
Ahoj, MS se rozjela (ale něco je jinak) a na testu sněhobílo..takže se nezadařilo ☹

svobodka86
13. zář 2016

@janccaaa mrzí mě to, ale určitě nevěš hlavu, zase začíná nový cyklus a jednou to prostě vyjít musí. U mně pokud to teď nevyjde, zkusím ten clostylbegit a uvidíme...

janccaaa
13. zář 2016

@svobodka86
jasně, však jo ;) Jen se bojím, aby to netrvalo moc dlouho, mám myomy, takže čím dřív, tím líp :(

Ale tobě držím palce 😉 V pátek jsi říkala, viď, že budeš testovat..

dasa.77
13. zář 2016

@tuzemka pokud máš mamatest a po naklánění tam něco vidíš,tak to bohužel je ryska. 😒 ale pokud ještě MS nedorazila,je šance 😉

svobodka86
13. zář 2016

@janccaaa jj v pátek, tak pak písnu..ale je dost možný že to je i tak moc brzy, bude to 13 DPO...a co zkusit ten clostylbegit...zkusit to vygooglit ;) já už ho mám doma...ale je na předpis.

janccaaa
13. zář 2016

@svobodka86
Jasny,ja na to juknu,ale musela bych to stejne konzultovat s doktorkou a ata mi rekne,ze jsem hysterka,,uz to vidim 😀. Tak 13 DPO uz by mohlo byt videt neco, kup si.citlivost 10 🙂 a budu cekat na vysledek.. tak zatiim 🙂

svobodka86
13. zář 2016

@janccaaa to je jasný, že to musíš s ní zkonzultovat, ale podle mně to není hysterické chování, mně to nabídla sama a úplně v pohodě...testy mám s citlivostí 10, ale dělala sem o víkendu a byl bílý totál...takže asi až fakt v pátek...párkrát přes den mně píchá jeden vaječník, pak druhý pak prostředek...tak nevím co z toho bude....takže uvidíme v pátek, ale moc tomu nevěřím :(

janccaaa
13. zář 2016

@svobodka86
No uvidíme příští měsíc a kdyžtak se k ní objednám. Ale děkuju za tip. 🙂

Uvidíš hele, žádný chmury předem 😉

svobodka86
13. zář 2016

@janccaaa mně dala clostylbegit to je na ovu a ještě utrogestan, to je na srovnání cyklu, ale nevím jestli se do něj pustím....

janccaaa
13. zář 2016

@svobodka86
Uvidíš 😉

tuzemka
13. zář 2016

@lenulinka10
@svobodka86
Holky na testu opet videt jen ryska dnes z odpo moci... takze z toho nic nebude ☹ MS nedorazila, ale cekam ji kazdou chvili janccaaa@ @dasa.77

lenulinka10
13. zář 2016

@tuzemka jeste to nevzdavej 😉 kdyz nedorazila ms. A kdyby jo,tak bude zase nove snazenicko 🙂 nekdy to urco vyjde 😉

tuzemka
13. zář 2016

@lenulinka10 Nevzdavam no, ale uz me to testovani ani nebavi, jak je porad snehobilo... ☹ Musime to holky nejak dat! 😉

lenulinka10
13. zář 2016

@tuzemka no me ceka testovani pristi tyden. A myslim si ze to neklapne :-/ uvidime no

upuska
13. zář 2016

@lenulinka10 s těma tvýma dálnicema, musí 😉 snažíte se uzz dlouho? Já si dneska dala záležet, fakt jsem ty dvě hodiny před nepila a čárka krásně zesílila. Asi to nebude jen tím pitím, ale je to pozitivní 🙂

lenulinka10
13. zář 2016

@upuska no dalnice byly i minuly mesic a nic... Ted se snazime 2 mesic,takze chvilinku. Ale bxla bych rada kdyby to vyslo 🙂 uvidime 🙂 no vidis,tak drzim pesticky at se zadari 👍

aalleenn
13. zář 2016

@tuzemka vyzkoušej ještě jinou značku testu ;) jak už jsem psala, měla jsem pididuchy celý týden po termínu MS ...

tuzemka
13. zář 2016

@aalleenn a nejaky priznsky tehu ten tyden? Me az dnes zaclybolet prsa a v podbrisku boli jak kdy vetsinou parkrat za den intenzivněji, tak nevim. Pockam asi do vikendu pokudneprijde MS. Jinak diky za nadeje! 😉

aalleenn
13. zář 2016

@tuzemka nic výraznýho, když bych se nesledovala, tak by mi to ani nepřišlo - citlivější prsa a podbřišek a nechuť na sex 🙂 jinak nic ;)

coreprincess
13. zář 2016

@tuzemka taky cekam do pa/so na ms. Snad neprijde :D jsem 11DPO a od 9dne po ovu pichava bolest v podbrisku

svobodka86
13. zář 2016

@coreprincess taky mě tam píchá..někdy i vaječníky. Jsem dnes 9DPO.

janccaaa
13. zář 2016

@tuzemka pokud MS nedorazila, tak je to pořád nadějný..hlavu vzhůru 😉

winii
14. zář 2016

Ahoj holky tak já pořád čekám 30.9. na ovulačním testu krásné dvě čárky tak sme pojistily a pak další dny už nebyla šance tak snad tam mršky počkaly...no v sobotu sem zkusila testnou ale na testu nic nebylo..byla sem asi 10DPO tak bud bylo brzo nebo nevím...každopádně mi MS chodí vždy pravidelně 12. a dnes už je 14. a zatím mrška nedorazila 😨 😲 tak asi zkusím testnout znovu...vůbec se těhotně necítím ale prsa mi přijde jak kdyby mi natekly
Jestli to vyjde tak budu mega šťastná po dvou letech čekání 😵 🤐

Strana