Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@coreprincess :-/ achjo... Ja jsem zvedava na sebe pristi tyden :-/
@ffifa pozitivní je tak ať je všechno v pořádku 🙂
@coreprincess ☹ tak ještě mrcha nedorazila tak uvidíš...mě se rozjela na plno...si někdy říkám, že nedočkám, malá byla hned
ještě, že máme zítra firemní večírek se tam společensky unavím a bude...zítra si dojdu koupit kontryhel a budu popíjet ať je pořádná ovu 🙂
@coreprincess jééé to mně mrzí :( ale neboj nejsi v tom sama, zítra si myslím že mně to čeká taky :( ale budeme se snažit dál a určitě se zadaří 🙂
@svobodka86 Držím ti pěsti, ať je tam ráno máš. 😉
Tak já dnes 33DC asi 15DPO a krásná teplota 37,26. MS pořád nikde, zpoždění 4 dny a TT opět sněhobílý. ☹
@winii copak je ten kotryhel?
@svobodka86 uvidime no ms zatim nedosla ale cekam ze dojde :(
To je bolest ženy ☹ boli me cely spodek..podbrisek do toho ted i krizove bolesti a jeste nohy od krecovych zil :( porad litam na zachod a kontroluju zda neprichazi ms a zatim nic vzdy rano z noci uz ji mam. A zatim nic. Tak snad na test bylo brzy. A rano byl zase bily vytok. Je mi hrozne a to jdu dneska s malym k zubarce :D fuu
Berete některá Gynex? Mi ho doporučila kámoška, že hned po měsíci otěhotněla. Tak ho už beru taky nějaké 3týdny.
holky tak asi nic, jako malý stín tam ráno byl, ale teď už tam asi není...zjistila sem že jsem špatně počítala a sem 11 dpo, takže ještě zkusím další dny, ale teplota klesla k čáře :(
@coreprincess Já ho beru už 2 měsíce. Začla jsem po samovolném potratu. Zatím mám pocit, že ho beru zbytečně. Může mít vliv na prodloužení cyklu? Já si tu moji situaci nedokážu nijak jinak zatím vysvětlit.
@coreprincess gynex beru treti mesic a nic 😀
Ja zkusila dneska druhej a nic.. bud je jeste brzo aby se ukazalo a nebo proste nic :( ms taky zatim nic ale prijde mi ze uz mam takovou tmavsi cervenejsi moc :( takze podle me nic :(
Tak uz druhy den mam mit ms a nic a uz ani bricho neboli. Chvilkama kremovy bily vytok. Nevite co to znamena? :D
@coreprincess Ahojky me se duch ukázal čtyři dny pře MS a mela jsem taky krémový výtok.Zkousej obden testik z ranni moci a uvidíš. Pak dej vědět
@coreprincess před otěhotněním jsem brala dva měsíce kyselinu listovou a pila kontryhelovy čaj.otehotnet se mi podařilo druhý cyklus
@evaburesova20
Tak prisla ms dnes :( takze sem mella cyklus 30dni misto 28 :( ach jo! Zkusim i ten kotryhelovy caj. Kolik si jich pila za den? A kysel.l. si sehnala tez v lekarne?
Holky já pořad nic. TT negativní, MS nikde a už jsem 35DC. ☹ Z toho zešílím.
@coreprincess jednou denne čajik spis dopolko a ráno po snídani kyselinu listovou. Vse koupis v lékárně a kup si tu silnější kyselinu tabletka denne.Uvidis to vyjde.Hlavne jsem si hodně hlidala ovulační testy a opravdu podle nich jsme to zkoušely a vyšlo. Těším se ze příští měsíc napises ze to vyšlo i tobě

Holky to je ryska ze? Mrkla sem jeste na zaschlej test