icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
tuzemka
15. zář 2016

Holky to je ryska ze? Mrkla sem jeste na zaschlej test

tuzemka
15. zář 2016

@upuska Max 35 dni, vic jsem jeste nemela, nevim no... co z toho bude. Ale uz me dost boli podbrisek.

lenulinka10
15. zář 2016

@coreprincess :-/ achjo... Ja jsem zvedava na sebe pristi tyden :-/

winii
15. zář 2016

@ffifa pozitivní je tak ať je všechno v pořádku 🙂
@coreprincess ☹ tak ještě mrcha nedorazila tak uvidíš...mě se rozjela na plno...si někdy říkám, že nedočkám, malá byla hned

ještě, že máme zítra firemní večírek se tam společensky unavím a bude...zítra si dojdu koupit kontryhel a budu popíjet ať je pořádná ovu 🙂

svobodka86
15. zář 2016

@coreprincess jééé to mně mrzí :( ale neboj nejsi v tom sama, zítra si myslím že mně to čeká taky :( ale budeme se snažit dál a určitě se zadaří 🙂

winii
15. zář 2016

@tuzemka já tam nic nevidím 🤐 😕 jakou máš citlivost?

ffifa
15. zář 2016

@winii děkuji 🙂 tak snad se takhle ustálí i další měsíce 🙂 ale takovou bolest jsem snad ještě nezažila 😀 jo 13 let s ha 🙂Jinak moc děkuji a přeji totéž 🙂

janccaaa
15. zář 2016

@tuzemka já tam teda něco nepatrnýho vidím, ale když se tam dá filtr nebo se to ztmaví, tak z toho čárka nevyleze :(

ka6ka
15. zář 2016

@tuzemka No mě už bolí 7 den... a stále nic.

ka6ka
15. zář 2016

@svobodka86 Držím ti pěsti, ať je tam ráno máš. 😉

dasa.77
15. zář 2016

@tuzemka náznak vidím,ale spíš bych řekla že ryska,než slabá čárka ☹ .... po úplném zaschnutí mi tohle udělal i Comfort10
ale zase není špatné,že to jde i tak nafotit

ka6ka
16. zář 2016

Tak já dnes 33DC asi 15DPO a krásná teplota 37,26. MS pořád nikde, zpoždění 4 dny a TT opět sněhobílý. ☹

coreprincess
16. zář 2016

@winii copak je ten kotryhel?

coreprincess
16. zář 2016

@svobodka86 uvidime no ms zatim nedosla ale cekam ze dojde :(

coreprincess
16. zář 2016

To je bolest ženy ☹ boli me cely spodek..podbrisek do toho ted i krizove bolesti a jeste nohy od krecovych zil :( porad litam na zachod a kontroluju zda neprichazi ms a zatim nic vzdy rano z noci uz ji mam. A zatim nic. Tak snad na test bylo brzy. A rano byl zase bily vytok. Je mi hrozne a to jdu dneska s malym k zubarce :D fuu

coreprincess
16. zář 2016

Berete některá Gynex? Mi ho doporučila kámoška, že hned po měsíci otěhotněla. Tak ho už beru taky nějaké 3týdny.

svobodka86
16. zář 2016

holky tak asi nic, jako malý stín tam ráno byl, ale teď už tam asi není...zjistila sem že jsem špatně počítala a sem 11 dpo, takže ještě zkusím další dny, ale teplota klesla k čáře :(

ka6ka
16. zář 2016

@coreprincess Já ho beru už 2 měsíce. Začla jsem po samovolném potratu. Zatím mám pocit, že ho beru zbytečně. Může mít vliv na prodloužení cyklu? Já si tu moji situaci nedokážu nijak jinak zatím vysvětlit.

leymea
16. zář 2016

@coreprincess gynex beru treti mesic a nic 😀

leymea
16. zář 2016

@ka6ka me ho zkratil z 27 dnu na 25 dnu. O jeden den mi minuly mesic prodlouzil lutealni fazi a posunul ovulaci na 14DC misto 17DC. Tak jsem zvedava co bude tento cyklus 🙂

coreprincess
16. zář 2016

@leymea

@ka6ka
ja ho mam zatim ten mesic no. A zatim nevim jelikoz predtim sem dobrala prasky pokazde sem mela cyklus 28dni diky ha. tak uvidime no. Ms zatim stale nikde. Normalne bych dnes mela mit prvni den dalsiho cyklu ale misto toho jsem 29dc. z 28 běžných

tuzemka
16. zář 2016

@ka6ka Tak si na tom podobne jako ja, uvidime co bude. Dnes sem skoro cele odpoledne prospala, kdyby byl na testu alespon dusik 🙂 Zitra rano zkousim uz naposledy jinak budu cekat kdy prijde ms...

coreprincess
16. zář 2016

Ja zkusila dneska druhej a nic.. bud je jeste brzo aby se ukazalo a nebo proste nic :( ms taky zatim nic ale prijde mi ze uz mam takovou tmavsi cervenejsi moc :( takze podle me nic :(

coreprincess
17. zář 2016

Tak uz druhy den mam mit ms a nic a uz ani bricho neboli. Chvilkama kremovy bily vytok. Nevite co to znamena? :D

evaburesova20
18. zář 2016

@coreprincess Ahojky me se duch ukázal čtyři dny pře MS a mela jsem taky krémový výtok.Zkousej obden testik z ranni moci a uvidíš. Pak dej vědět

evaburesova20
18. zář 2016

@coreprincess před otěhotněním jsem brala dva měsíce kyselinu listovou a pila kontryhelovy čaj.otehotnet se mi podařilo druhý cyklus

coreprincess
18. zář 2016

@evaburesova20
Tak prisla ms dnes :( takze sem mella cyklus 30dni misto 28 :( ach jo! Zkusim i ten kotryhelovy caj. Kolik si jich pila za den? A kysel.l. si sehnala tez v lekarne?

ka6ka
18. zář 2016

Holky já pořad nic. TT negativní, MS nikde a už jsem 35DC. ☹ Z toho zešílím.

evaburesova20
18. zář 2016

@coreprincess jednou denne čajik spis dopolko a ráno po snídani kyselinu listovou. Vse koupis v lékárně a kup si tu silnější kyselinu tabletka denne.Uvidis to vyjde.Hlavne jsem si hodně hlidala ovulační testy a opravdu podle nich jsme to zkoušely a vyšlo. Těším se ze příští měsíc napises ze to vyšlo i tobě

tuzemka
18. zář 2016

@ka6ka Ja taky porad nic ☹

Strana