icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 jo teď už má Jonáš i s tou jeho koulí smůlu, jedine příště, to bude mít můj radost 😀 a já chci věřit těm testům, jenže fakt si říkám jestli to skotaceni v sobotu stačilo...

vapka
28. zář 2015

@renmilka hupni na něj ještě teď 😀

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka no ja si zase říkám jestli byla vůbec nějaká ovulace ani jeden test nebyl úplně ukázkový 😀 no uvidím holky uvidíme.. 🙂

renmilka
28. zář 2015

@vapka i to se stava, jo tady záleží na ovulaci, jen hodně lidí mylně mysli, že prostě polovina cyklu plodná a jindy ne, jenže někdo prostě ovuluje při menses a je to...ale ty testy nesmí lhát! No polovina října a už budem snad všechny vědět... Obavám se dalšího kola...cetla jsem někde diskusi...byla napínava...holcina ovutesty, šťastná, snažení na jedničku...nic, tak se to opakovalo třikrát, až jsem došla ke stránce, kde přišel pozitivní tehutest... A co víc? V břiše trojčata, holky!...Takže, to by bylo, aby nebylo😁

vapka
28. zář 2015

@jasmina09 já jsem se dočetla, že může být malinko světlejší, že každá máme prostě jinou hladinu toho LH hormonu a každý praskne folikul v jinou dobu po pozitivním testu, takže si myslím, že pozitivní byl na 100pro 😀

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka mimochodem kámoška taky čeká tři kluky přirozenou cestou, vysadila HA a hned první měsíc se povedlo 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 třeba to je tvá maximální hladina, která stačila ke spuštění... A nějaké fyzické symptomy?

jasmina09
28. zář 2015

@vapka děkují za uklidnění si už připadám vážně jako cvok 😀

vapka
28. zář 2015

@renmilka tak my se snažíme chvilku, takže dvojčata, ale nevím, kde budete nosit ty děti vy 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 no to jsou ty ,,ukázkový,, případy😀

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka no já měla takový ten hlen vaječny bílek, tažný a co já vím co ale bolesti břicha jsem opravdu mimo MS nikdy nepozorovala, třeba jsem se nesoustředila ale fakt nikdy 😕

vapka
28. zář 2015

to hrozilo dříve po antikoncepci, že budou vícečetná těhu, ale to měli už odbourat, proto říkali, že by si žena měla po vysazení dát měsíc na vyčištění....

renmilka
28. zář 2015

@vapka koupime si kočárek typ: horská dráha😁

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 no je to individuální...já zas neznám tenhle hlen 😒

vapka
28. zář 2015

@jasmina09 tak tu bolest pociťovat nemusíš, já to mám až teď po porodu a někdo to nepozná vůbec, hlavně že byl ten životadárný hlen, ve kterém spermíci dobře plavou 😀 no a někdo nepociťuje ani ten hlen

renmilka
28. zář 2015

@vapka Ten tady vedle mě klimbe, najedl se, řekl, jestli mu dnes udělám svačinu do práce a už tu lehce řeže dříví😀😁

renmilka
28. zář 2015

Já jsem ráda za to, že jsem HA nikdy nebrala, a co je to platný...

vapka
28. zář 2015

@renmilka No u nás přijel z práce k rodičům, vzal malýho domů, já po cestě nakoupila. pak jsme uložili malýho, no a že jde spát, jenže na mě to nestačilo a slíbila jsem sváču do práce a župánek mi spadl 😎 no a ......... a teď už spí 😀

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka no to ten můj včera řezal tak poctivě, že jsem musela jít spát do jiného pokoje 😀 jj jak říkáte ty symptomy má každá jiné..jsem zvědavá jak si kámoška poradí s trojčátky, bude to náročné

jasmina09
28. zář 2015

@vapka ten župánek to je dobrý 😀 😀

renmilka
28. zář 2015

@vapka Jo, taky ho umím probrat, ale říkám si, teď už asi stejně ...vajíčko na rozpadu 😀 nebo přinejlepším na cestě... To je fakt hon na mimina 😠

vapka
28. zář 2015

No, trojčátka je masakr, už dvojčata jsou fičák, ale dá se to.....

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka no já se snažím dodržovat tempo každý druhý den 😀 to je vyloženě hon na mimina ale my to dáme uvidíte 😎

vapka
28. zář 2015

Zítra župánek nechám v koupelně a dáme si jeden den oddych 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 to z nich děláme MY! Nejdřív jsem přemýšlela, co tím ,,řezáním,, bylo myšleno 😀 No, známá, co má dvojčata, tak říkala, že to není tak, jak by si člověk myslel, náročnější nebo horší, že to vyjde už na stejno jak jedno, jak jsou stejně starý... Ale tři, nevím, zda to zhoršuje level😁 Neposoudim, vždyť nemám ani jedno 😅

jasmina09
28. zář 2015

@vapka právě aby to mělo ještě nějaký grády, sexy župánek nic nezkazí 😀

jasmina09
28. zář 2015

@renmilka myslela jsem tím, že prostě chrááápal brutálně 😀 asi jsem ho znavila 😀 ja taky nemám ani jedno, takže neposoudím..jinak mamka nás má tři a každé bez problémů počali do tří měsícu, mě napoprvé 😕

vapka
28. zář 2015

a zkoušela některá kineziologii? já mám odzkoušenou kinezioložku v Praze... pomohla dost lidem k miminku a myslím, že pomohla i mě....

jasmina09
28. zář 2015

@vapka
@renmilka no nic kočeny, já du pomalu chrnět, tak dobrou plodnou noc 😀 zítra dáme zase pokec 😀

renmilka
28. zář 2015

@jasmina09 jo, vím😁 U nás taky žádný problémy v rodině... Dobrou.. 🙂

Strana