Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@vapka i to se stava, jo tady záleží na ovulaci, jen hodně lidí mylně mysli, že prostě polovina cyklu plodná a jindy ne, jenže někdo prostě ovuluje při menses a je to...ale ty testy nesmí lhát! No polovina října a už budem snad všechny vědět... Obavám se dalšího kola...cetla jsem někde diskusi...byla napínava...holcina ovutesty, šťastná, snažení na jedničku...nic, tak se to opakovalo třikrát, až jsem došla ke stránce, kde přišel pozitivní tehutest... A co víc? V břiše trojčata, holky!...Takže, to by bylo, aby nebylo😁
to hrozilo dříve po antikoncepci, že budou vícečetná těhu, ale to měli už odbourat, proto říkali, že by si žena měla po vysazení dát měsíc na vyčištění....
Já jsem ráda za to, že jsem HA nikdy nebrala, a co je to platný...
No, trojčátka je masakr, už dvojčata jsou fičák, ale dá se to.....
Zítra župánek nechám v koupelně a dáme si jeden den oddych 😀
@jasmina09 to z nich děláme MY! Nejdřív jsem přemýšlela, co tím ,,řezáním,, bylo myšleno 😀 No, známá, co má dvojčata, tak říkala, že to není tak, jak by si člověk myslel, náročnější nebo horší, že to vyjde už na stejno jak jedno, jak jsou stejně starý... Ale tři, nevím, zda to zhoršuje level😁 Neposoudim, vždyť nemám ani jedno 😅
a zkoušela některá kineziologii? já mám odzkoušenou kinezioložku v Praze... pomohla dost lidem k miminku a myslím, že pomohla i mě....

@jasmina09 jo teď už má Jonáš i s tou jeho koulí smůlu, jedine příště, to bude mít můj radost 😀 a já chci věřit těm testům, jenže fakt si říkám jestli to skotaceni v sobotu stačilo...