Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@renmilka no to jsem chytla hned na první pokus, ale s mým ex jsem měla problémy, no a do všeho jsme se rozešli, no a pak jsem to příteli řekla, že jestli chce, tak že může a že než-li já otěhotním, tak že to bude trvat, no a ono hned na první pokus.... hups 😉 ale rodila jsem v 8měsíci, akutní císař kvůli preeklampsii....
@renmilka právě, mám toho pravého, není jen otcem, co zplodil děťátko, ale je i tátou.... ale jako docela jsem byla překvapená, když to klaplo na první pokus, ale je pravda, že jsem prostě nic neřešila a byla šťastná, že tu rodinu chce i on, no a to si myslím, bylo důležité, neměla jsem toho plnou hlavu, jako teď.... vůbec mě nenapadlo, že bych mohla otěhotnět, taky ty příznaky jsem přisuzovala střevní chřipce 😎 i když jsem se po oplodnění vzbudila a řekla jsem si, že jsem snad těhotná, cítila jsem to, ale nepřipouštěla si to 😀
@vapka brzy vyjde pravda na povrch 😉 No já jen na gynde v květnu, zrovna den po ovu, takže mi ji tam vlastně potvrdila, že probíhá... Nic špatného při vyšetřování... Ještě říkala, že jsem mladá, že mám čas a že ta doba, že mi to vůbec nemusí přijít divný, že není sranda se strefit do ovulace, když je šance jen 12hodin...no a přítel zatím nic, planujeme spermio no, jestli ještě chvíli se nepodaří... S tím souhlasí a celkově spolupracuje.
@renmilka to je rozumný a je dobře, že s tím souhlasí, ono se může ještě stát mezi partnery to, že ty jeho spermie můžeš zabíjet a neprojdou tam kam by měly, ale to už umí doktoři také vyřešit, takže neboj, miminko prostě bude, ale myslím, že se nám to povedlo tentokrát všem 😀 já teda nevím, porovnávala jsem ty testy a myslím, že je stejný jako ty včera a že tu ovu ještě nemám..... nevím, jestli nemám zkusit zítra ještě testovat...
@vapka ahoj, já teď si nebyla jistá, jestli jsi měla tu testovací čárku stejně tmavou 😀 Tak to potom jo, já měla dva dny a pak už zesvetlala.... Takže teda mám brát v potaz, že až ta čárka zesvetla, tak až pak bude ovu? To by znamenalo, že u mě proběhla někdy v neděli, takže by spermie musely vydržet aspoň den, jinak nic...
Holkyyyyy me se povedla super vec...rozbila jsem rtutovy teplomer 😉 takze doufam,ze se neotravim 😀 :-/
@renmilka chtěla jsem ho vrátit na stolek a nějak jsem minula ale docela jsem se lekla, pže z něj vytekla rtuť 😕 měla jsem co dělat abych to uklidila..takže s měřením bazální teploty končím 😀 mám digitální ale ten je nahovno, ukazuje mi, že mám teplotu 35,8 to bych už byla mírně podchlazená 😀
Holky,jsem 24 DC,ovulace nikde. Bohuzel vubec nevim,jak mam dlouhe cykly,po vysazeni HA prisla MS vzdycky az po injekci. Myslite,ze muze ovulka jeste dorazit?
@jasmina jo to znám, když jsem byla malá a byla v nemocnici, tak jsem jim tam rozbila tři, jenže po mámě chtěli nové, tak pak jsem byla za blbku 😀
@dzogobela No to jsem měla prvně po vysazení HAK, musela jsem chodit na injekce a pak mi mudra dala utrogestan, který jsem jedla 10 dní cyklu a upravila jsem si tak menstruaci... No a ovulace může dorazit klidně i den před MS, tak testuj, ale spíše bych si doběhla na tu injekci a chtěla bych nějakou léčbu na upravení cyklu.....
Koukám, najednou nás tu přibylo! 😉 Virtuálně pripijim na úspěch všech!🍻

dobrou noc, já jdu dělat tu sváču 😀 zítra papa