icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
vapka
28. zář 2015

dobrou noc, já jdu dělat tu sváču 😀 zítra papa

renmilka
28. zář 2015

@vapka ne vůbec, koukám, ty už máš toho odzkoušeno taky ...😀 Takže ty jsi měla i první otěhotnění problematičtější?

vapka
28. zář 2015

@renmilka no to jsem chytla hned na první pokus, ale s mým ex jsem měla problémy, no a do všeho jsme se rozešli, no a pak jsem to příteli řekla, že jestli chce, tak že může a že než-li já otěhotním, tak že to bude trvat, no a ono hned na první pokus.... hups 😉 ale rodila jsem v 8měsíci, akutní císař kvůli preeklampsii....

renmilka
28. zář 2015

@vapka jo už vím, to jsi vlastně psala, ještě, že to tak dopadlo, když se nad tím zamyslis, aspoň mas malého s tím pravým😊 Tak to byla teda rychlost...jo někdy jsou ty první porody rizikový... Kamarádka teď v srpnu, taky hned na císař, akutní sekce....

vapka
28. zář 2015

@renmilka právě, mám toho pravého, není jen otcem, co zplodil děťátko, ale je i tátou.... ale jako docela jsem byla překvapená, když to klaplo na první pokus, ale je pravda, že jsem prostě nic neřešila a byla šťastná, že tu rodinu chce i on, no a to si myslím, bylo důležité, neměla jsem toho plnou hlavu, jako teď.... vůbec mě nenapadlo, že bych mohla otěhotnět, taky ty příznaky jsem přisuzovala střevní chřipce 😎 i když jsem se po oplodnění vzbudila a řekla jsem si, že jsem snad těhotná, cítila jsem to, ale nepřipouštěla si to 😀

renmilka
28. zář 2015

@vapka no paráda😉 Tak tam je patrný, že byl víceméně problém u bývalého... Asi...No co jsem koukala, tak k zahnízdění se přisuzuje tak ten 6. DPO...ale do toho 10. v pořádku taky. A vy jedete teď kolikate ,,kolo,,?

vapka
28. zář 2015

@renmilka teoreticky 3, ale první měsíc po vysazení HAK jsem byla na dovče bez přítele, no a tam jsem měla ukázkovou ovu, tedy podle hlenu.... takže ofiko 2 kolo...

renmilka
28. zář 2015

@vapka takže to vlastně jen jednou nevyšlo..... Takže jsi v tom!

renmilka
28. zář 2015

@vapka ale nepochopim, co je u nás špatně... 😖

vapka
28. zář 2015

@renmilka to nevím, jestli se to povedlo 😀 no a u doktorů jste už byli?

renmilka
28. zář 2015

@vapka brzy vyjde pravda na povrch 😉 No já jen na gynde v květnu, zrovna den po ovu, takže mi ji tam vlastně potvrdila, že probíhá... Nic špatného při vyšetřování... Ještě říkala, že jsem mladá, že mám čas a že ta doba, že mi to vůbec nemusí přijít divný, že není sranda se strefit do ovulace, když je šance jen 12hodin...no a přítel zatím nic, planujeme spermio no, jestli ještě chvíli se nepodaří... S tím souhlasí a celkově spolupracuje.

vapka
28. zář 2015

@renmilka to je rozumný a je dobře, že s tím souhlasí, ono se může ještě stát mezi partnery to, že ty jeho spermie můžeš zabíjet a neprojdou tam kam by měly, ale to už umí doktoři také vyřešit, takže neboj, miminko prostě bude, ale myslím, že se nám to povedlo tentokrát všem 😀 já teda nevím, porovnávala jsem ty testy a myslím, že je stejný jako ty včera a že tu ovu ještě nemám..... nevím, jestli nemám zkusit zítra ještě testovat...

renmilka
28. zář 2015

@vapka jo to taky vím, s tím poševním prostředím, ale nějak jsem si to nepřipouštěla zatím, také jak to poznat, že jo...tak zítra bude už pravděpodobnější, že bude tmavší...

vapka
29. zář 2015

@renmilka Ahojda, no měla by asi spíš světlat, ne?

renmilka
29. zář 2015

@vapka ahoj, já teď si nebyla jistá, jestli jsi měla tu testovací čárku stejně tmavou 😀 Tak to potom jo, já měla dva dny a pak už zesvetlala.... Takže teda mám brát v potaz, že až ta čárka zesvetla, tak až pak bude ovu? To by znamenalo, že u mě proběhla někdy v neděli, takže by spermie musely vydržet aspoň den, jinak nic...

jasmina09
29. zář 2015

Holkyyyyy me se povedla super vec...rozbila jsem rtutovy teplomer 😉 takze doufam,ze se neotravim 😀 :-/

renmilka
29. zář 2015

@jasmina09 hezký 😀 stane se...

jasmina09
29. zář 2015

@renmilka chtěla jsem ho vrátit na stolek a nějak jsem minula ale docela jsem se lekla, pže z něj vytekla rtuť 😕 měla jsem co dělat abych to uklidila..takže s měřením bazální teploty končím 😀 mám digitální ale ten je nahovno, ukazuje mi, že mám teplotu 35,8 to bych už byla mírně podchlazená 😀

renmilka
29. zář 2015

@jasmina09 jo rtuťový jsou nejlepší, oni ty digitální věci nejsou spolehlivý, třeba i váha, vybijou se baterie a ukazuje to kraviny...

dzogobela
29. zář 2015

Holky,jsem 24 DC,ovulace nikde. Bohuzel vubec nevim,jak mam dlouhe cykly,po vysazeni HA prisla MS vzdycky az po injekci. Myslite,ze muze ovulka jeste dorazit?

renmilka
29. zář 2015

@dzogobela Nic není nemožné, u velmi dlouhých cyklů může ovulace dorazit též hodně pozdě... Chce to testovat... 🙂

alkuska
29. zář 2015

@dzogobela Klidně může, otázka je kdy... může to trva dlooooouho... jsem kdysi jak jsem nemohla otěhotnět prolézala grafy na fertilityfriend a tam měly ženské ovulaci i po několika týdnech... a otěhotněly z toho...

jasmina09
29. zář 2015

@dzogobela jj, klidně může dorazit později, a máš foto ovulačních testů?pokud jo hoď nám je sem 😉

vapka
29. zář 2015

@jasmina jo to znám, když jsem byla malá a byla v nemocnici, tak jsem jim tam rozbila tři, jenže po mámě chtěli nové, tak pak jsem byla za blbku 😀
@dzogobela No to jsem měla prvně po vysazení HAK, musela jsem chodit na injekce a pak mi mudra dala utrogestan, který jsem jedla 10 dní cyklu a upravila jsem si tak menstruaci... No a ovulace může dorazit klidně i den před MS, tak testuj, ale spíše bych si doběhla na tu injekci a chtěla bych nějakou léčbu na upravení cyklu.....

dzogobela
29. zář 2015

@jasmina09 fotky nemam,ale je to slabota. Posledni dny mi teda prijde trochu silnejsi,ale nic moc
@vapka tak na injekci pujdu,az kdyz se MS zase nedostavi,na to je jeste brzo. Zatim jsem na ni byla 2x a az tento cyklus jsem zacala brat nejaky podpurny prostredky.

renmilka
29. zář 2015

Koukám, najednou nás tu přibylo! 😉 Virtuálně pripijim na úspěch všech!🍻

vapka
29. zář 2015

@renmilka asi se někdo začetl do té naší pestré diskuze 😀

renmilka
29. zář 2015

@vapka jo, ta je výživná 😀

jasmina09
29. zář 2015

@renmilka to teda 😀 jj, ať se nám to všem povede holky 😉

vapka
29. zář 2015

Takže holky, dnešní je skoro neviditelný.... tak kdy jsem měla tu ovulku? podle toho by měla být dnes?

Strana