icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
lzii
29. zář 2015

@vapka podle me jsi ovulovala 27/9

jasmina09
29. zář 2015

@vapka já si taky myslím,že dneska nejpozdějí 😉

vapka
29. zář 2015

@lzii ale ovulka je pár hodin po pozitivním testu, ne? Ale toho 27.9. bylo pokrytí 2x 😀 No já jen abych to mohla pak nějak spočítat.... snad se povedlo... díkes 😀

lzii
29. zář 2015

@vapka hlavne cilit styk 🙂 a potvrzovat , potvrzovat 🙂drzim palce

jasmina09
29. zář 2015

@vapka jj 6-48 hod po pozitivním testu by měla nastat 😉

vapka
29. zář 2015

holky myslím, že to bylo včera, byly silný bolesti břicha a začaly mě bolet i prsa, no a prsa bolí až do příchodu MS, uvidíme.....
Izii@a jak jsi na tom Ty?

renmilka
29. zář 2015

@vapka tak ty jsi měla ty bolesti břicha, tak určitě krátce na to...když to beru podle sebe, myslím, že jsem měla ovulaci max.v období toho třetího testu.... Ale dle příznaků i dříve... To znamená, že já když budu mít období takto negativního testu, tak už jsem pravděpodobně po....

renmilka
29. zář 2015

@vapka jo ty prsa, to je senzace, ty jsem měla lehounce citlivá už dva dny před pozitivním testem...což mě také naznačilo s tím břichem, abych udělala test...a teď pořad pocituji pnutí, ale to mivam.

vapka
29. zář 2015

@renmilka No, ale v těhu ty prsa bolí trošku jinak, každopádně se v tom má pak člověk vyznat.... prostě když to bolí, tak to bolí, v břiše mě ještě trošku píchne, ale včera to bylo krutý 😀

renmilka
29. zář 2015

@vapka tak na tehotenske boleni je ještě sakra brzo, tohle je takový lehce bolestivý tlak na vnějších stranách, ale spíš na dotyk...břicho mě už polevilo... Já to měla kolem soboty, neděle...

jasmina09
29. zář 2015

jo holky a před tím než jsem rozbila ten teploměr tak mi ukázal teplotu 36,4 , takže na 99% žádna ovulace nebyla holky..to by už vylítlo alespoň na 36,6.. 😔

vapka
29. zář 2015

@jasmina09 ale testy jsi dělala, ne?

jasmina09
29. zář 2015

@vapka no ty co jste viděly, ale ta bazální teplota je docela spolehlivá metoda..prostě pro proběhlé ovulaci se musí zvednout alespoň o 0,2 stupně..a u mě nic..

vapka
29. zář 2015

@jasmina09 Já nevím, je to zamotané, to měření bazální teploty neznám... ale na těch testech mi to připadalo dobře, jsem se na ně ještě teď koukala, no každopádně se uvidí za 14dní... neházej flintu do žita 😀

jasmina09
29. zář 2015

@vapka já nevím jestli je to tím hnusným počasím tady, ale fakt na mě padla depka sakra 😕 radši kdybych ani neměřila tu debilní teplotu, bych měla alespoň větší nadějí 😒

vapka
29. zář 2015

@jasmina09 i řekni, že byl stejně rozbitej, proto upadl, už to bylo znamení 😵

jasmina09
29. zář 2015

@vapka no kéž by to tak bylo 😉 no uvidíme za ty dva týdny 🙂

vapka
29. zář 2015

@jasmina09 bude to dobrý... 😉

jasmina09
29. zář 2015

@vapka děkují za povzbuzení 😎 😎 😎

renmilka
29. zář 2015

To je nejhorší, to čekaaaaaaaání 😕

jasmina09
29. zář 2015

@renmilka připadám si jako blázen, úplně vážně 😖 ja bych to tak nehrotila s tou ovu ale mívala jsem strašně nepravidelné cykly a podezření na PCO, ale nikdy mi nedělali hormonální profil, takže to nemám na 100% potvrzené..a tam ty anovulaky bývají častý 😕 ale posledně co jsem byla v březnu na gyndě, tak mi řekli, že z ultrazvukového nálezu je vše ok

vapka
29. zář 2015

To tedy, no juchajdím s malým na prochajdu a budem zabíjet čas 😀

renmilka
29. zář 2015

@jasmina09 jo takhle...tady by bylo možná fakt dobrý zkombinovat vhodně ty testy ovulacni a měření na gynekologii, aby to bylo potvrzené, že k ní došlo, dojde...

dzogobela
29. zář 2015

Tak davam pro ukazku dnesni ovu test... Je to bida. O trochu silnejsi byl mozna vcera,ale jinak furt takhle nebo min.

renmilka
29. zář 2015

@dzogobela Tak asi jediná možnost, že ztmavne později..... A nebo anovulacni.

vapka
29. zář 2015

@dzogobela zkoušej testovat dál...

dzogobela
29. zář 2015

Mozna jsem fotila moc brzy,po 5 minutach to vypada takhle... Urcite nejsilnejsi ze vsech,tak mozna to jeste prijde. Uvidime...

luciestancova
29. zář 2015

@dzogobela Řekla bych, že to ještě není ono, ale můžeš čekat v brzké době 🙂 jsme na tom podobně 🙂

vapka
29. zář 2015

@dzogobela tak začíná sílit, třeba to ještě přijde. Držím palce...

jasmina09
29. zář 2015

@dzogobela testuj testuj ono to přijde 😉

Strana