Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@svobodka86 : takze jsi takovou carku mela i hodne mimo ovu? 😔 tak to je jasne, zase to nevyslo 😭 ja bych testovala ve stredu, ale znam se, ze to nevydrzim, i kdyz ted si rikam, ze se budu ridit asi teplotou. Pokud klesne, tak to kaslu a pokud neklesne, tak asi testnu 🙂
Nojo, co se dá dělat, a to jsem myslela, že už už by to mohlo vyjít ☹ Ale co už, jedem nanovo 🙂
Ale prosim Tě, věř tomu, že to klapne ještě když bereš ty doplňky 😉
@janccaaa jako pár dnů po ovu sem to pomalu brala, jako kdybych byla, ale poslední 4 dny vůbec nic...a hlavně ani vůbec nic necítím. Minulý cyklus mně bolely prsa a podbřišek a teď vůůůbec nic :( tak mně docela to testování baví, tak hlavně aby ti ovu přišla co nejdřív.
@dyslovka jo přesně udělej to tak, když klesne je to jasný a když ne, testla bych hned zítra...kolik už budeš DPO? Já sem dnes teprve 7 DPO..
@dyslovka ale určitě neházej flintu do žita, každý test ukazuje něco jiného, takže podle ovu testu se neorientuj. Třeba tě mile TT test překvapí a na ovu test kašli ;)
@dyslovka Tak já zase mívám ovu test nejdřív s duchem, pak jen jedna čárka, pak hned ze dne na den pozitivní a pak do konce cyklu už zase jen jedna čárka... Zkus to prozatím trochu pustit z hlavy (já vím...) a pak znovu testovat 🙂. Ono do dne plánované MS se často těhotenství podle testů nepozná 🙂
@svobodka86 : ja uz uplne ztratila iluzi tenhle cyklus 😭 jsem 13dpo podle teploty, to uz by i tt ukazal, ne? ☹
@dyslovka ale hodně holky psali, že měli pozitivní test až hodně pozdě od ovu a myslím že luteální fáze může klidně trvat 16 dní, takže určitě ještě nezoufej, může být klidně pozitivní až za dýl....koukni na grafy na Fertility, tam holky mají pozitivní test 8DPO ale taky klidně 15DPO....takže určitě ještě není nic ztraceno ;) a kdyby to náhodou nevyšo, tak si vždycky říkám, že můžeme být rády, že vůbec ovu máme, některé holky ani to nemají...
@dashenka1 dneska, spermie si počkaji,zítra pro jistotu, a pojistit to ještě raz😉.ta ovu začne po pozitivním testu za 24-48hodin tak je lepší když už tam spermie čekají 😉
Ahoj Holky měla jsem 8.10. Ovulaci s přítelem sme to pojistily 🙂 a od te doby me poboliva v podbrisku takovy trosku tlak myslite ze by to mohl byt naznak tehu uz takhle brzo dekuji za odpovědi a názory 🙂

@dyslovka ja hned jak zacala testovat rak se ukazovala uz treba 6dc.., ale kazda to muze mit jinak...zkus tt test bebo kdy ho mas v planu delat? Ja v patek ale nevim jestli to vydrzim uz se znam