icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
svobodka86
10. říj 2016

@dyslovka ja hned jak zacala testovat rak se ukazovala uz treba 6dc.., ale kazda to muze mit jinak...zkus tt test bebo kdy ho mas v planu delat? Ja v patek ale nevim jestli to vydrzim uz se znam

dyslovka
10. říj 2016

@luj89 : ja myslim, ze si to jen namlouvam 😔 chtela bych testovat az ve stredu, ale trochu se znam, ze to nevydrzim 😀

dyslovka
10. říj 2016

@svobodka86 : takze jsi takovou carku mela i hodne mimo ovu? 😔 tak to je jasne, zase to nevyslo 😭 ja bych testovala ve stredu, ale znam se, ze to nevydrzim, i kdyz ted si rikam, ze se budu ridit asi teplotou. Pokud klesne, tak to kaslu a pokud neklesne, tak asi testnu 🙂

janccaaa
10. říj 2016

@svobodka86

Nojo, co se dá dělat, a to jsem myslela, že už už by to mohlo vyjít ☹ Ale co už, jedem nanovo 🙂

Ale prosim Tě, věř tomu, že to klapne ještě když bereš ty doplňky 😉

luj89
10. říj 2016

@dyslovka Já jsem normálně zvědavá za tebe 😀. Máš těh.test s vysokou citlivostí?

dyslovka
10. říj 2016

@luj89 : mam 10 a 25. Ale jak psala svobodka, tak ten ovu je negativni, rekla mi to i jedna slecna v jinem foru, proste to neklaplo, jako vzdycky 😭

svobodka86
10. říj 2016

@janccaaa jako pár dnů po ovu sem to pomalu brala, jako kdybych byla, ale poslední 4 dny vůbec nic...a hlavně ani vůbec nic necítím. Minulý cyklus mně bolely prsa a podbřišek a teď vůůůbec nic :( tak mně docela to testování baví, tak hlavně aby ti ovu přišla co nejdřív.

svobodka86
10. říj 2016

@dyslovka jo přesně udělej to tak, když klesne je to jasný a když ne, testla bych hned zítra...kolik už budeš DPO? Já sem dnes teprve 7 DPO..

svobodka86
10. říj 2016

@dyslovka ale určitě neházej flintu do žita, každý test ukazuje něco jiného, takže podle ovu testu se neorientuj. Třeba tě mile TT test překvapí a na ovu test kašli ;)

luj89
10. říj 2016

@dyslovka Tak já zase mívám ovu test nejdřív s duchem, pak jen jedna čárka, pak hned ze dne na den pozitivní a pak do konce cyklu už zase jen jedna čárka... Zkus to prozatím trochu pustit z hlavy (já vím...) a pak znovu testovat 🙂. Ono do dne plánované MS se často těhotenství podle testů nepozná 🙂

dyslovka
10. říj 2016

@svobodka86 : ja uz uplne ztratila iluzi tenhle cyklus 😭 jsem 13dpo podle teploty, to uz by i tt ukazal, ne? ☹

dyslovka
10. říj 2016

@luj89 : dekuju, jsi uzasna 🙂 ja podle jednoho kalendare mam mit ms dnes a podle jineho ve stredu, tak uvidim, mam nepravidelne cykly :-/

svobodka86
10. říj 2016

@dyslovka ale hodně holky psali, že měli pozitivní test až hodně pozdě od ovu a myslím že luteální fáze může klidně trvat 16 dní, takže určitě ještě nezoufej, může být klidně pozitivní až za dýl....koukni na grafy na Fertility, tam holky mají pozitivní test 8DPO ale taky klidně 15DPO....takže určitě ještě není nic ztraceno ;) a kdyby to náhodou nevyšo, tak si vždycky říkám, že můžeme být rády, že vůbec ovu máme, některé holky ani to nemají...

dashenka1
11. říj 2016

@luj89 7ted jsdm delala ovu a jsou stejne silne! Kdy se tedy snazit?

dashenka1
11. říj 2016

@lentilkah ted jsem delala ovu a jsou obe uplne silne! Ja mam takovou radost... kdy se tulit

sipkovarose
11. říj 2016

@dashenka1 dneska, spermie si počkaji,zítra pro jistotu, a pojistit to ještě raz😉.ta ovu začne po pozitivním testu za 24-48hodin tak je lepší když už tam spermie čekají 😉

lentilkah
11. říj 2016

@dashenka1 My meli sex den po pozitivnim testu, cekam na vysledek 😊

kikkulina
11. říj 2016

Holkyy co myslite,dneska me boli podbrisek tak jsem udelala ovu test a takto vypada, bude carka zitra silnejsi?dneska to s pritelem pojistime,pak jede do zahranici a prijede az pristi tyden

luj89
11. říj 2016

@dashenka1 Snažte se od teď tak do 2 - 3 dní po pozitivním ovu testu.

luj89
11. říj 2016

@kikkulina Ještě není pozitivní, ale zítra by být mohl 🙂. Příště to foť až uschne, takhle je to moc tmavý všechno ;)

kikkulina
11. říj 2016

@luj89 tak doufam ze to k necemu bude..mela jsem prave malou cysticku,tak jsem byla na vyvolání MS pred dvouma tydnama a ted se mi to prave upravuje,s pritelem se snazime teprve 3 mesice,ale byla bych rada kdyby to klaplo,tak uvidíme , jestli to bude stacit nebo nee

dashenka1
11. říj 2016

@lentilkah my se snazily vcera ... dnes tedy take..zitra tez 😀 uz to pi tech 2letech musi vyjit

dashenka1
11. říj 2016

@kikkulina tak to ma vypadat 😀

luj89
11. říj 2016

@dashenka1 Krásnej testík 🙂. Mě se snad nikdy nepodařilo, aby testovací čárka byla silnější než kontrolní 😀. Asi mívám ovulaci dopolko, kdy nemůžu testovat.

cibuliste
11. říj 2016

Ahoj Holky měla jsem 8.10. Ovulaci s přítelem sme to pojistily 🙂 a od te doby me poboliva v podbrisku takovy trosku tlak myslite ze by to mohl byt naznak tehu uz takhle brzo dekuji za odpovědi a názory 🙂

kikkulina
11. říj 2016

@dashenka1 tak ty jsou predpisovy..ja jsem zatim tak hezky nemela

lentilkah
11. říj 2016

@dashenka1 Ja bych dala dneska pauzu, at stihnou dozrat spermie. Ovulace je cca 24-48 hodin po pozitivnim testu.

dashenka1
11. říj 2016

@lentilkah iuz pozde 😀 je doufam zadelano 😚 kazdopadne se modlim

dashenka1
11. říj 2016

@kikkulina dekujuu taky ze ho vidim poprve takhle luxusne 😋😊

kikkulina
11. říj 2016

@dashenka1 fakt zavidim 🙂 my to stejne musime pojistit dneska,zitra rano pritel jede do prace do zahranici,tak uvidíme 🙂

Strana