Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@luj89 , @winii : ahoj holky 🙂
Tak co, kdy zacnete testovat vy? 🙂 ja si koupila jeste par testu a jeden zkusim zitra, protoze podle fertility bych mela mit ms zitra a pak ve stredu, protoze bych podle jineho kalendare mela mit ms ve stredu 😀 ale dneska me dost boli bricho, takze bych i typovala, ze to prijde zitra. I kdyz minulej cyklus mi klesala teplota dva dny, nez prisla ms a dneska mmam teplotu jeste vyssi, nez vcera, tak uvidim 😀 😀
Vam preji hodne zdaru, me to urco neklaplo, soude uz podle tech bolesti, ale vam se urcite zadarilo 😍
@dyslovka Já se snažím netestovat, ale čekat na MS. Nechci lovit duchy nebo být zklamaná. Nehledě na nespolehlivost testů takhle na začátku těhotenství nebo na možnost raného potratu. A hlavně asi nechci být zklamaná, protože si fakt myslím, že to nevyšlo... Ale naděje umírá poslední, tak nebudem ani jedna házet flintu do žita 🙂
@dasa.77 : kdyby rymecka, ma nejakou strevni virozu ☹
@luj89 : testovala jsem a nevim co si o tom testu myslet 😀 teplota se mi drzi na 37 (kupodivu, cekala jsem, ze zacne klesat) a test je takovy...no u druhe carky je to pidi jemnoulince ruzove, ale nepopsala bych to ani jako ducha, spis jako flek 😀 takze jsem ho vyhodila do kose, at se tim nezabyvam, protoze kdo vi, co bych pak vykoukala 😁😂 pokud neprijde ms, tak testnu ve stredu a pak fo kaslu 😀
@janccaaa tak co budeš testovat až zítra, jak si psala? nebo ti to nedalo a už jsi zkusila? Já budu buď v pátek nebo v sobotu, ale zítra jdu kupovat testy, tak jsem zvědavá jak budu statečná to vydržet netestovat...dostat bych to měla buď v neděli nebo v pondělí...
Ahoj.. chtěla jsem testovat zítra, ale dneska ráno došla MS.. takže testovat už netřeba ☹
Tak ti budu držet palce.. 😉
@janccaaa jéééé :( to mě mrzí :( já si myslím že to u mně taky nevyjde, ikdyž sem brala clostyl a ted beru utrogestan :(
@luj89 : zkousela jsem to vyfotit a neslo to ☹ ale nedalo mi to a udelala jsem si ovu test a normalne mivam mimo ovu cisto a tak dva dny pred ovu duchy a ten ovu dneska vysel takto, ale je to ovu znacky pepino a ja normalne pouzivam intimed a dr.max, tak nevim, jakou ma ovu pepino intenzitu 😊 tak nevim, zda mit nadeji, ci ne 😔 pred a po zaschnuti ovu test.
@dyslovka ja mam zkusenost ze ukazuji pekne.asi vic barviva a od maxe jsou s min barvivem....ale pisou holky ze někdy ukazuji tehotenstvi
@svobodka86: a ukazuji carky i mimo ovu? Nebo byvaji bile? 🙂

@dyslovka achjooo, to mi je lito :-/ Ale treba je jen brzo a teprve se druha carka objevi 🙂