icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
luj89
9. říj 2016

@dyslovka achjooo, to mi je lito :-/ Ale treba je jen brzo a teprve se druha carka objevi 🙂

winii
9. říj 2016

@dyslovka to mě mrzí😞 já si též myslím že nám to zase nevyšlo😞 vůbec se necítím těhotně :-/ ale ms má přijít až 15. Tak uvidíme měli sme sex jen kolem té ovulace a pak už ne takže nechám se překvapit

luj89
9. říj 2016

@winii @dyslovka Koukám, že všechny tři máme takovýhle pocit... Tak třeba to znamená opak a všechny se dočkáme 😀

winii
9. říj 2016

@luj89 jee jak bych byla tak neskutečně šťastná😊 už ani nedoufam... přijde mi to nekonečný proti tomu když sme pracovali na malé to bylo hned na poprvé😃

luj89
9. říj 2016

@winii a jak dlouho se snažíte?

winii
9. říj 2016

@luj89 no už jakoby dva roky sctim že tam pak byli zdravotní překážky,ktere sme museli odstraňovat a teď už jedem třetí cyklus

dyslovka
9. říj 2016

@luj89 , @winii : ahoj holky 🙂

Tak co, kdy zacnete testovat vy? 🙂 ja si koupila jeste par testu a jeden zkusim zitra, protoze podle fertility bych mela mit ms zitra a pak ve stredu, protoze bych podle jineho kalendare mela mit ms ve stredu 😀 ale dneska me dost boli bricho, takze bych i typovala, ze to prijde zitra. I kdyz minulej cyklus mi klesala teplota dva dny, nez prisla ms a dneska mmam teplotu jeste vyssi, nez vcera, tak uvidim 😀 😀

Vam preji hodne zdaru, me to urco neklaplo, soude uz podle tech bolesti, ale vam se urcite zadarilo 😍

luj89
9. říj 2016

@dyslovka Já se snažím netestovat, ale čekat na MS. Nechci lovit duchy nebo být zklamaná. Nehledě na nespolehlivost testů takhle na začátku těhotenství nebo na možnost raného potratu. A hlavně asi nechci být zklamaná, protože si fakt myslím, že to nevyšlo... Ale naděje umírá poslední, tak nebudem ani jedna házet flintu do žita 🙂

dyslovka
9. říj 2016

@luj89 : to je dobra metoda, taky bych ji chtela, ale ja se znam a nedokazu se ovladnout, co se tyce testovani 😀 i kdyz je to pak dost neprijemne, kdyz je tam prd 🙂 hihi 🙂

winii
9. říj 2016

@dyslovka tak já minulý cyklus testovala poprvé až dva dny po vynechání😃 takže teď to taky nechám až jestli ms nedorazí kdy má
Jaký ste měli víkend ženy u nás se slavilo chlap a holka měla narozeniny už 7let😱 letí to šíleně.. takže dneska odpočinkový den a zítra zase do práce

dyslovka
9. říj 2016

@winii : ja bych taky testovala az po vynechani, ale mam dva ruzne terminy 😀 jinak u nas byl vikend postelovej, manzel je nemocny, tak jsme prolezeli cely vikend 🙂 uz je mu nastesti trochu lepe, ale chudacek mi v patek a v sobotu umiral ☹ - obrazne, ne doslova 😊

dasa.77
9. říj 2016

@dyslovka rymečka je sviňská nemoc 😀 😀 😀

luj89
9. říj 2016

@winii No, my byli s kolegy z práce včera na túře, kde jsme se i v jednom místě brodili po kolena sněhem 😀. Takže dnes odpočívám. Ale děsně to uteklo a zítra zase do práce :/.
@dyslovka Hlavně nám pak dej vědět jestli budeš zítra testovat 🙂.

dyslovka
10. říj 2016

@dasa.77 : kdyby rymecka, ma nejakou strevni virozu ☹
@luj89 : testovala jsem a nevim co si o tom testu myslet 😀 teplota se mi drzi na 37 (kupodivu, cekala jsem, ze zacne klesat) a test je takovy...no u druhe carky je to pidi jemnoulince ruzove, ale nepopsala bych to ani jako ducha, spis jako flek 😀 takze jsem ho vyhodila do kose, at se tim nezabyvam, protoze kdo vi, co bych pak vykoukala 😁😂 pokud neprijde ms, tak testnu ve stredu a pak fo kaslu 😀

svobodka86
10. říj 2016

@janccaaa tak co budeš testovat až zítra, jak si psala? nebo ti to nedalo a už jsi zkusila? Já budu buď v pátek nebo v sobotu, ale zítra jdu kupovat testy, tak jsem zvědavá jak budu statečná to vydržet netestovat...dostat bych to měla buď v neděli nebo v pondělí...

janccaaa
10. říj 2016

@svobodka86

Ahoj.. chtěla jsem testovat zítra, ale dneska ráno došla MS.. takže testovat už netřeba ☹
Tak ti budu držet palce.. 😉

dashenka1
10. říj 2016

@dyslovka ahojky vsichni 😊 po dliuhe dobe zas testuji ovul.testiky musim rict ze mam strasnou radost pac takto silne // jsem snad jeste nemela a ani po clostiku... muzete mi rict zda ovu ted je a nebo bude do 24 hod? Moc dekuju viz foto

dyslovka
10. říj 2016

@dashenka1 : pokud myslis, ze silnejsi nebude, tak bych to dneska pojistila, ci zitra rano, ale zitra bych jeste zkusila test, myslim si, ze jeste zesili 🙂

lentilkah
10. říj 2016

@dashenka1 Testuj dal, aby byl test pozitivni, musi byt carka stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni.

dashenka1
10. říj 2016

@lentilkah dekuju.ja mam problem s ovulaci tak ze uz toto.je fakt velky + ze jsou tak silne... kazdopadne dnes pojistime... zitra budu dal testovat to jsem zvedava 😊

dashenka1
10. říj 2016

@dyslovka bojim se aby toto nebylo maximum no.. tak ze to pojistime uz dnes... 😀

lentilkah
10. říj 2016

@dashenka1 Je mozne, ze ten vrchol ani nechytis- muze byt pozitivni treba v noci, nebo staci byt vic napita a uz to muze zkreslovat. Drzim palce at to klapne.

dashenka1
10. říj 2016

@lentilkah ahaa no kazdopadne uvidime 😀

luj89
10. říj 2016

@dyslovka Woooooow! Moc drzim pesti!! Zkus ho vyfotit, nekdy je pak na fotce ta druha carka jasnejsi🙂

luj89
10. říj 2016

@dashenka1 Zkus test zítra, tohle ještě není pozitivní... Jinak, ovulace je 12 - 48 hodin po pozitivním testu.

svobodka86
10. říj 2016

@janccaaa jéééé :( to mě mrzí :( já si myslím že to u mně taky nevyjde, ikdyž sem brala clostyl a ted beru utrogestan :(

dyslovka
10. říj 2016

@luj89 : zkousela jsem to vyfotit a neslo to ☹ ale nedalo mi to a udelala jsem si ovu test a normalne mivam mimo ovu cisto a tak dva dny pred ovu duchy a ten ovu dneska vysel takto, ale je to ovu znacky pepino a ja normalne pouzivam intimed a dr.max, tak nevim, jakou ma ovu pepino intenzitu 😊 tak nevim, zda mit nadeji, ci ne 😔 pred a po zaschnuti ovu test.

svobodka86
10. říj 2016

@dyslovka ja mam zkusenost ze ukazuji pekne.asi vic barviva a od maxe jsou s min barvivem....ale pisou holky ze někdy ukazuji tehotenstvi

dyslovka
10. říj 2016

@svobodka86: a ukazuji carky i mimo ovu? Nebo byvaji bile? 🙂

luj89
10. říj 2016

@dyslovka Proč mám pocit, že ti můžu gratulovat ;). Ale chápu, že se radši nechceš radovat, když to nemáš aspoň pořádně potvrzené na těhutestu.. Zkusíš testovat zítra ;)?

Strana