icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dyslovka
6. říj 2016

@luj89 : ne, jen mam kapicku vetsi chut k jidlu, ale to jen o kapicku a obcas to tak mivam, takze to neni pro mne nic noveho. Pozoruji na sobe jednu zmenu, ale to neni priznak tehotenstvi. Mam posledni dobou strasnou zizen. Vzdycky jsem vypila sotva litr denne a ted chodim pit i v noci. Coz jsem nikdy nedelala.

dasa.77
6. říj 2016

@dyslovka tak přestaň flámovat 😀 😀 😀 😀 😀

dyslovka
6. říj 2016

@dasa.77 : ja prave neflamuju 😀 😀 dneska jsem 9DPO a klesla mi teplota z 37.1 na 36.9 ☹ tak snad neprijde zitra mrcha ☹ to bych mela sakra kratkou lut.fazi ☹

dasa.77
6. říj 2016

@dyslovka neboj se,určitě jsi jen vystrkovala zadek z pod peřiny 😀

dyslovka
6. říj 2016

@dasa.77 : to prave ne 😀 dneska jsem mela vyjimecne celou perinu pro sebe 😀 a to je perina 2m na 2m 😀 to bych musela byt velryba, aby mi lezla ploutev 😀

dasa.77
6. říj 2016

@dyslovka podle fotky rozhodně nevypadáš,tak pak bude problém jinde..... NIKDO TĚ NEZAHŘÍVAL

dyslovka
6. říj 2016

@dasa.77 : tak ted jsi na kapla :-O fakt!! Tak to uz je vazne, uz by se mi mel vratit muz domu, jinak pujde teplota dolu ☹ 😀

luj89
6. říj 2016

@dyslovka Hele, ono může být těhotenským příznakem snad úplně všechno 😀. Ale asi je lepší se moc nepozorovat a nevsugerovat si nic. Nehledě na to, že to může MS odplavit (vím, že tohle bohužel znáš).
My jsme na tom dnes takhle - koukněte na fotky. Včera ani ťuk a dnes dvě čárky na ovu testu 😀. Tak to večer zrovna pojistíme - což bychom udělali i bez ovu, ale pšš 😀. Původně jsem totiž dnes test dělat nechtěla, ale když muž ,,žadoní" o milování, byl to impulz k testování.

dasa.77
6. říj 2016

@luj89 kde seženu takového,co bude žadonit? 😀

luj89
6. říj 2016

@dasa.77 Tvůj nežadoní? 😀

dasa.77
6. říj 2016

@luj89 jo,když nemá 🙂

luj89
6. říj 2016

@dasa.77 No tak vidíííš 🙂. U nás ta četnost není nějak závratná, takže většinou jeden z nás otravuje toho druhýho, že už by bylo na čase :D

dyslovka
6. říj 2016

@luj89 : moc krasny testik 🙂 tak at poda poradny vykon, at se to tento mesic povede 🙂 🙂

maky91
7. říj 2016

@luj89 co je to za značku testu?

fussova
7. říj 2016

Holky co myslíte ? První je můj ovulační test dnes, 25.den cyklu. A druhý testy 13-18 den cyklu. Myslíte ze je ovulace az ted? Nebo spis tajne doufat a brzy zkusit těhu test. Moc dekuji za názory

cibuliste
7. říj 2016

Ahoj holky prosím myslíte ze je můj ovu test pozitivní 🙂? Dekuji za názory

jitkazezulkova
7. říj 2016

@cibuliste ještě není, ale blíží se, mohla by být zítra, testuj dál 😉

cibuliste
7. říj 2016

@jitkazezulkova poboliva me v podbrisku a spozorovala jsem u hlen

luj89
7. říj 2016

@maky91 To bohužel nevím :/. Je to z bazaru tady na MK. Ale jestli ti můžu poradit, mé oblíbené jsou z DM - těch 7 ks s nádobkami. Mají je i v Rossmanu.

luj89
7. říj 2016

@fussova Jak dlouhé máš cykly? Řekla bych, že bude ovulace teď. Já měla tu druhou slabou čárku v průběhu cyklu taky (je to asi způsobený velkým množstvím barviva v testu).

luj89
7. říj 2016

@dyslovka Výkon podal a nezbývá než doufat 🙂. Bohužel to nebudeme moct pojistit o víkendu :/. Ale snažíme se teprve druhý měsíc, tak to nehrotím 🙂.

dyslovka
7. říj 2016

@luj89 : urcite uz se nebudete muset snazit 😉

luj89
7. říj 2016

@dyslovka kéž by 🙂. Zajímavý je, že minulý měsíc jsem měla pocit, že to vyšlo - a nevyšlo. Tentokrát mám pocit, že to nevyjde, tak jsem opravdu zvědavá :D. A co ty, nezkoušela jsi už testovat ;)?

fussova
7. říj 2016

@luj89 právě že vubec nevím, pokaždé jinak. Ted jsem mela po MS po vyvolavacce, a 3.10 v pondělí jsem byla taky na vyvolavacce

luj89
7. říj 2016

@fussova Podle mě bude zítra ovu test pozitivní 🙂

dyslovka
8. říj 2016

@luj89 : to znam, taky jsem byla jeden mesic presvedcena, ze to vyslo, bylo to minulej mesic, to jsem zacala merit bt a vsechno mozne a nevyslo ☹ a tento mesuc jsem si rikala, ze to nevyjde a dneska jsem testovala aaaa...............chvile napeti............... aaaaaa nevyslo. Test totalne snehobilej, ani ten snih neni tak bilej, jako muj dnesni test :-/

dasa.77
8. říj 2016

@dyslovka takže Ty jsi nevydržela do pondělka 😝

dyslovka
8. říj 2016

@dasa.77 : ne nevydrzela 😒😄 ale v pondeli to zkusim znovu, jestli neprijde ms 🙂

dasa.77
8. říj 2016

@dyslovka držím palce.....jsem napjatá jak kšandy už teď

dyslovka
8. říj 2016

@dasa.77 : dekuji 🙂 ja uz ted vim, ze to bude zase snehobile ☹ 🙂 🙂