icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
salenas
1. říj 2016

@eliskan ještě není pozitivní

janccaaa
1. říj 2016

@svobodka86 no tak to je super! 😉 ja se budu snazit pockat, az (ne)prijde MS..tak snad to vydrzim 😀. A ty?

svobodka86
1. říj 2016

@janccaaa já sem MS minule dostala 11-12 DPO, tak to tak nějak pak chci zkusit, jelikož zatím tento cyklus vypadá úplně stejně....ale přemýšlím že se objednám k doktorce a třeba už něco pozná a nebo si nechám předepsat opět clostyl...protože se bere od 5D a to bych k ní nestihla kdybych čekala až MS příde..

janccaaa
2. říj 2016

@svobodka86 ja jsem to fak mela faky, MS prisla nejaky 13ty den..tak uvidime 😉 ale obavam se,ze doktorka asi nic takhle brzy nepozna... Ale kdovi 😉 aapon ten clostyl. 🙂 a muzu se zeptat,jak dlouho,ze se snazite? 🙂

svobodka86
2. říj 2016

@janccaaa já vysadila prášky v únoru ale MS přišla až 30.5. takže jakoby od února a vy? 😅

winii
2. říj 2016

Ahoj holkyyyy tak u mě takto...po pití toho kontryhelu mi přišla ovulace dřív a sexik byl až ten 16DC tak doufám že sme to neprosvihli 😞 jinak by mě kleplo

dyslovka
2. říj 2016

@winii : take jsem tento cyklus pila kontryhel a ovulace prisla driv 🙂

winii
2. říj 2016

No já právě měla vždycky tak 20-22DC a tak jsem začala testovat toho 15 a hned na mě skočilo tohle a chlap zrovna nebyl doma takže az toho16 sme pojistili
Kolikátý cyklus se snažíte?

dyslovka
2. říj 2016

@winii : to vubec nevadi, ovulace byva az 24-48 hodin po pozitivnim testu 🙂 takze jste to pojistili v tu nejlepe vhodnou dobu 🙂 s manzelem se snazime uz trictvrte roku a porad nic. Kontryhel jsem ted pila prvni cyklus, od ms po ovulaci. Ted jsem 5dpo. Jsem zvedava, jak dlouhy cyklus budu mit 🙂 ten caj je takovej mensi zazrak, co? 🙂

winii
2. říj 2016

@dyslovka to teda ten čaj je super vůbec sem to nečekala 😲 😵 no tak já už čekám dva roky (s tím teda, že byli různé zdravotní problémy, které sem musela řešit ) a teď konečne snad už by mělo být vše ok...tohle je třetí cyklus tak sem zvědavá kdy se poštěstí...holku jsme měli hned na poprvé 😀

janccaaa
2. říj 2016

@svobodka86 fiha, tak to na sebe teda nechala cekat 😀 hlavne, ze dorazila.. 😉 no my kratce zatim...dva mesice..🙂 tak budu drzet opet palce a dej vedit pak 🙂

dyslovka
2. říj 2016

@winii : taky jsem necekala, ze je ten caj takovy zazracny 🙂 tak to me mrzi, ze byly nejake komplikace, ale je dobre, ze uz je to pryc 🙂 no me rekli v jedne nemocnici, ze nemuzu mit deti a tyden na to v druhe nemocnici, ze muzu, takze ja ani evim, jak na tom jsem :-/ 🙂 takze chci pockat rok a pokud to nepujde, tak to pak zacnu nejak resit 🙂

dasa.77
2. říj 2016

Ahojte...tak já patřím mezi ty,na které kontryhel neměl žádný kladný účinek

dyslovka
3. říj 2016

@dasa.77 : vubec nic? ☹

dasa.77
3. říj 2016

@dyslovka Zkoušela jsem pár let zpátky,cyklus mi naopak rozhodil a krvácela jsem i mimo MS.
Vrátila jsem se k němu asi 3 měsíce zpátky,pila jsem 1x denně a taky žádný výsledek (krom častějšího bolení v podbřišku)....je fakt,že jsem po jednom cyklu zase vynechala a začala až teď.Ovulaci mívám docela pozdě,takže kolikrát ho nepiju až do ovu,protože přesně nevím kdy dorazí, a co já vím,tak PO ovulaci už by se pít rozhodně neměl.Troufám si říct,že mi kontryhel spíš cykly prodlužuje 😠

dyslovka
3. říj 2016

@dasa.77 : to me mrzi ☹ ale cetla jsem, ze nekomu nemusi pomoct ☹ me celkem pomohl zatim. Zacala jsem prvni den ms a ms se zkratila a byla slabsi a vubec nebolela 🙂 jindy strasne boli a je silna a dlouha. A zacala jsem s ovu testy par dni po ms a jakmile byl pozitivni, tak jsem ho prestala pit 🙂 a ovulace prisla driv, takze se mi zrejme zkratil cyklus, snad to tak zustane a bude uz pravidelny 🙂 mivala jsem cykly 24-39 :-/ diky bohu, ze ne vic 🙂

svobodka86
3. říj 2016

@janccaaa a kdy budeš testovat? Já asi tedy 11 DPO takže asi příští víkend to tak nějak vychází...myslím že dneska možná bude test ještě pozitivní, takže bude asi zítra ovu...

janccaaa
3. říj 2016

@svobodka86 ja asi budu testovat az v pripade,jestli vynecha MS...a ta by mela prijit pristi utery,tak uvidime,jestli to vydrziim 🙂
A tys mela vcera uz pozitivni ovu test,jo?

dasa.77
3. říj 2016

@dyslovka v pohodě,neberu to jako tragédii 😎
a právě si taky matně vybavuji,že MS byla najednou slabá a dokonce ustala z ničeho nic,ale pak právě přišlo neočekávané krvácení,protože podle mě,tělo se nevyčistilo jak by mělo

svobodka86
3. říj 2016

@janccaaa jj byl.pozitivni v sobotu odpo a v nedeli,takze dneska ovu,protoze test uz. slabsi.takze pokud zitra stoupne teplota je to jasny...a testovani by vychazelo na pristi vikend...a co vy stihli ste se snazit?

dyslovka
3. říj 2016

@dasa.77 : to u me se asi vycistilo dost, pamatuji si, ze ze mne vypadl poradky krvavy kus, zrejme veskery bordel, co tam byl 😀 ale takove to pobolivani neprestalo, i kdyz uz ho ted 7 dni nepiju :-/ z toho moc nadsena nejsem. Ale nemuzu brblat no 😀

dasa.77
3. říj 2016

@dyslovka přesně tak,pobolívání podbřišku neberu zrovna jako přínos 😖

dyslovka
3. říj 2016

@dasa.77 : tak tak. Obcas si rikam, jestli by nebylo lepsi si vyrtpet par dnu bolestive ms, nez lehce bolestivej cely mesic ☹ 😀

luj89
3. říj 2016

Holky, pridavam se k tem, kterym kontryhel nepomohl... Naopak po nem spinim par dni pred MS, coz v kombinaci s kratkou LF neni moc pozitovni..

dyslovka
4. říj 2016

@luj89 : takze jeste slavit nemam, co? Jeste mi muze delat to, co tobe :-/ mam mit ms za cca 6 dni, tak uvidim :-/

luj89
4. říj 2016

@dyslovka -Uvidis, treba vam to konecne vyjde 😉

dyslovka
4. říj 2016

@luj89 : nevyjde, uz tomu nijak neverim 🙂

luj89
4. říj 2016

@dyslovka Budu ti držet pěsti 🙂 Zasloužíte si tu pozitivní zprávu!

dyslovka
4. říj 2016

@luj89 : jeeee, dekuji moc 🙂 snad se zadarilo, ale moc se na tu predstavu upinat nebudu 🙂

luj89
4. říj 2016

@dyslovka a cítíš na sobě nějaké změny, který by mohly napovídat těhotenství?

Strana