Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@svobodka86 no tak to je super! 😉 ja se budu snazit pockat, az (ne)prijde MS..tak snad to vydrzim 😀. A ty?
@janccaaa já sem MS minule dostala 11-12 DPO, tak to tak nějak pak chci zkusit, jelikož zatím tento cyklus vypadá úplně stejně....ale přemýšlím že se objednám k doktorce a třeba už něco pozná a nebo si nechám předepsat opět clostyl...protože se bere od 5D a to bych k ní nestihla kdybych čekala až MS příde..
@svobodka86 ja jsem to fak mela faky, MS prisla nejaky 13ty den..tak uvidime 😉 ale obavam se,ze doktorka asi nic takhle brzy nepozna... Ale kdovi 😉 aapon ten clostyl. 🙂 a muzu se zeptat,jak dlouho,ze se snazite? 🙂
@janccaaa já vysadila prášky v únoru ale MS přišla až 30.5. takže jakoby od února a vy? 😅
No já právě měla vždycky tak 20-22DC a tak jsem začala testovat toho 15 a hned na mě skočilo tohle a chlap zrovna nebyl doma takže az toho16 sme pojistili
Kolikátý cyklus se snažíte?
@winii : to vubec nevadi, ovulace byva az 24-48 hodin po pozitivnim testu 🙂 takze jste to pojistili v tu nejlepe vhodnou dobu 🙂 s manzelem se snazime uz trictvrte roku a porad nic. Kontryhel jsem ted pila prvni cyklus, od ms po ovulaci. Ted jsem 5dpo. Jsem zvedava, jak dlouhy cyklus budu mit 🙂 ten caj je takovej mensi zazrak, co? 🙂
@dyslovka to teda ten čaj je super vůbec sem to nečekala 😲 😵 no tak já už čekám dva roky (s tím teda, že byli různé zdravotní problémy, které sem musela řešit ) a teď konečne snad už by mělo být vše ok...tohle je třetí cyklus tak sem zvědavá kdy se poštěstí...holku jsme měli hned na poprvé 😀
@svobodka86 fiha, tak to na sebe teda nechala cekat 😀 hlavne, ze dorazila.. 😉 no my kratce zatim...dva mesice..🙂 tak budu drzet opet palce a dej vedit pak 🙂
@winii : taky jsem necekala, ze je ten caj takovy zazracny 🙂 tak to me mrzi, ze byly nejake komplikace, ale je dobre, ze uz je to pryc 🙂 no me rekli v jedne nemocnici, ze nemuzu mit deti a tyden na to v druhe nemocnici, ze muzu, takze ja ani evim, jak na tom jsem :-/ 🙂 takze chci pockat rok a pokud to nepujde, tak to pak zacnu nejak resit 🙂
Ahojte...tak já patřím mezi ty,na které kontryhel neměl žádný kladný účinek
@dyslovka Zkoušela jsem pár let zpátky,cyklus mi naopak rozhodil a krvácela jsem i mimo MS.
Vrátila jsem se k němu asi 3 měsíce zpátky,pila jsem 1x denně a taky žádný výsledek (krom častějšího bolení v podbřišku)....je fakt,že jsem po jednom cyklu zase vynechala a začala až teď.Ovulaci mívám docela pozdě,takže kolikrát ho nepiju až do ovu,protože přesně nevím kdy dorazí, a co já vím,tak PO ovulaci už by se pít rozhodně neměl.Troufám si říct,že mi kontryhel spíš cykly prodlužuje 😠
@dasa.77 : to me mrzi ☹ ale cetla jsem, ze nekomu nemusi pomoct ☹ me celkem pomohl zatim. Zacala jsem prvni den ms a ms se zkratila a byla slabsi a vubec nebolela 🙂 jindy strasne boli a je silna a dlouha. A zacala jsem s ovu testy par dni po ms a jakmile byl pozitivni, tak jsem ho prestala pit 🙂 a ovulace prisla driv, takze se mi zrejme zkratil cyklus, snad to tak zustane a bude uz pravidelny 🙂 mivala jsem cykly 24-39 :-/ diky bohu, ze ne vic 🙂
@janccaaa a kdy budeš testovat? Já asi tedy 11 DPO takže asi příští víkend to tak nějak vychází...myslím že dneska možná bude test ještě pozitivní, takže bude asi zítra ovu...
@svobodka86 ja asi budu testovat az v pripade,jestli vynecha MS...a ta by mela prijit pristi utery,tak uvidime,jestli to vydrziim 🙂
A tys mela vcera uz pozitivni ovu test,jo?
@janccaaa jj byl.pozitivni v sobotu odpo a v nedeli,takze dneska ovu,protoze test uz. slabsi.takze pokud zitra stoupne teplota je to jasny...a testovani by vychazelo na pristi vikend...a co vy stihli ste se snazit?
Holky, pridavam se k tem, kterym kontryhel nepomohl... Naopak po nem spinim par dni pred MS, coz v kombinaci s kratkou LF neni moc pozitovni..

@eliskan ještě není pozitivní