Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@janccaaa tak to je oekny, moc! ! Podle me bude zitra pozitivni;) ja sem 10dc takze si jeste pockam..
@svobodka86
Ja foufam,ze zitra jeste zesili 🙂 10DC jsi? A jak dlouhy mivas cykly,kdyz mas ovu 18.-19.? To utece jako nic 😉
@janccaaa cca 30 dni...tak to mas asi podobné ale ty ji budes mit driv, zitra posli foto;)
@svobodka86
Jj, já mám cyklus cca 29-30 dní no. Já jen, jestli třeba nemáš ovulaci jindy než uprostřed cyklu 🙂. Jojo dám foto zítra 😉
@fussova Jj,můžeš klasickým digitálním teploměrem. Měřit by se mělo ve stejný čas,pokud je to v rozmezí jedné hodiny,nehraje to roli. Důležité je,aby to bylo aspoň po 4 hodinách spánku a než začneš vyvíjet jakoukoliv aktivitu.Takže prostě po probuzení.Pokud bys měřila jednou v 5 a jednou v 7...tak by mohlo platit co hodina,to desetina stupně navíc.
Teď chceme hlavně zjistit,zda už jsi PO ovulaci a nebo máš testovat dál.A věř že poovulační teploty pak poznáš. (vzestup)
Ahoj, tak dneska takto...Takže to zítra asi přijde 😀
@janccaaa tak je to jasný, ovu bude zítra. Dnes je pozitivní :D a schválně, pojistíte to každý den a nebo obden?...já minulý cyklus měla ten test takhle dva dny...takže pak sem si říkala, že sme to měli dělat ob den....on totiž i u tebe může zítra vypadat stejně, jak tyhle Comfort mají více barviva ;)
@svobodka86
No je to dilema, ale asi to nechame jako minuly kesic,takže obden 🙂 ale mam takovej blbej pocit,ze nam neco utece 😀 jestli to taky znas 😀
@janccaaa a co dneska test vysel stejne nebo uz slabne?ja mela posledne dva dny stejne +test,ale to dela ta znacka testu.od maxe byl pozitivni jen ten jeden...ja ho mam porad svetly :(kdyby to bylo jako minule tak bude +16 nebo 17dc,ted sem 12 dc....jenze mela sem cykly 30-50-30..snad nebude zas 50:(
@svobodka86
Včera už byl slabší a dneska ještě slabší, tak předpokládám, že ovulace byla včera no 🙂 .
To bude určitě těch 30 uvidíš ;). A necítíš už bříchabol? Já jsem tenhle měsíc měla až ovulační křeče, že mě to v noci budilo.
@janccaaa necítím právě že vůbec nic a to už sem 13DC :(
@svobodka86 ale tak to zase nemusi nic znamenat, ja jsem minuly mesic prave zase takovy bolesti nemela a ovulace stejne prisla.. Zalezi asi, jakym je telo rozpolozeni 😉 neboj se nic..
@kec4lka určitě byl pozitivní včera....ty od Maxe jsou málo citlivé, takže když ti ukážou tohle tak je to super!
@svobodka86 diky. a jake citlivejsi testy bys doporucila? 🙂
@svobodka86 a co říkáš na tohle? Myslíš ze uz proběhla nebo dál testovat ?
@kec4lka já používám testy Comfort..ale i ty od Maxe...ty Comfort mi aspoň stále ukazují druhou čárku a pak postupně sílí, ale doktor Max je pořd světlej a pak vyskočí čárka jen při ovu, takže jsou trochu demotivující
@fussova podle mně ne....mám úplně stejný obrázek těch mích :D jsem dnes 13 DC a vypadají stejně...
@svobodka86 OK, dekuji, budu zkouset dál
@janccaaa tak co už jsi asi 1-2 DPO co? já jsem 14 DC a sem zvědavá večer, minulý cyklus byla 16 nebo 17 DC pozitivní takže ovu byla 18DC..tak doufám!!
@svobodka86 jojo,dneska uz jsem asi 3 DPO.. Neboj ono to prijde 😉 co carka na ovu testu? Sili?
@janccaaa ahojky, dneska uz se ukazala krasne i druha takze zitra uz budou krasne obe, takze super, protoze to vyslobsnad i na hodinu stejne jako minuly cyklus tak sem rada...a kdy mas pak v planu testovat? To budu napnuta jak ksandy

@svobodka86
Ahoj, ja testuju dal a uz to taky vypada nadejne.dneska carka uz silna a vypada to,ze ovulace bude priblizne ve stejny den jako minuly mesic 🙂 bricho citim uz par dni dni. Foto prikladam.
Takze u tebe taky na dobry ceste? To ne dobre,jsem na nas tenhle mesic zvedava 😉