Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@kastanek87 @svobodka86 @gariena
Holky, tak dnes takto ... už je tam ten rozdíl zřetelnější, že ovulace teprve přijde. Tak jsem klidnější 😀
Tak já jsem byla včera na vyvolávačce... chjoo nic tam nebylo. Prý mi to prodloužení cyklu mohl udělat Gynex. 😠 Takže nový cyklus mám před sebou.
@janccaaa podle mně teď budeš mít ty testy takhle pořád stejné na testech Comfort...ale od Maxe by byl určitě bílý...to mi přípomíná že si je musím objednat :D samozřejmě Comfort ;)
Myslíš jako že to bude takhle sytý konstantně a pak až jen jeden den ta testovací bude sytější jo? Zvláštní, fakt.. Já už jsem si objednala taky do zásoby 😀
@janccaaa protoze ja je mela taky porad pekny a pozitivni byl asi dva dny a dokonce ta dulezitejsi carka byla sytejsimnez ta ne tak důležita🙂) a dr, max nebxl uoone 100% pozitivni kdyz byla ovu..podle me ma vic barviva
@svobodka86
Coz to asi bude vic barviva 🙂 me to ale minule sililo postupne prave 🙂 ty blaho,jeste abysme testovaly dvema ruznyma znackama naraz, to by teprve byly zmatky 😀 no co,pockame a uvidime 🙂
@ka6ka jee taky beres gynex ju?
Holky pijete gynex, kotryhelovy caj a nebo jite listovku? Pomohlo to v necem? Rady prosim 🙂
@coreprincess Listovku beru už 5 měsíců. Prvně se nám zadařilo hned po 2 měsících. Po potratu v 5tt jsem přidala gynex, ale mám pocit, že mi oddálil ovulaci a celkově prodloužil cyklus. Kontryhel jsem začla pít včera. Mám v plánu jej pít jen 10 dní. V balení je 20 sáčků, tak piju ráno a večer. Tak pak pisnu, zda to mělo nějaký účinek. 😉 Na tento cyklus jsem opět zvědavá.
@ka6ka to mi povídej, ja prala ha. mela jsem cyklus 28dni. A ted se mi po vysazeni a brani gynexu prodlouzil na 30dni. tak jsem taky zvědavá
@coreprincess gynex kapu treti cyklus. Jediny co tak minuly cyklus byla ovu 14 DC misto klasickych 17DC. Tento cyklus jsem 16DC a ovu zatim nic. Uvidim vecer az budu testovat. Kontryhel piju asi od brezna. S jednou prestavkou. Myslim, ze diky nemu ovuluji, protoze driv jsem ovulaci necitila a ted uz jo 🙂 a listovku beru od zacatku roku. Bohuzel, jeste jsem neotehotnela. Ted ten gynex dokapu a pak uz ho kupovat nebudu.
@leymea no ja sem na to taky zvedava, ovulaci na sobe nepoznam a tak testuju.
@leymea Pokud prodloužil luteální fázi aspoň o 1 den,je to lepší jak drátem do oka. Já mívám ovulaci dost pozdě,23DC nejdříve a tomu už se u mě říká zázrak. 😀 Spíš v posledních cyklech byla 26-30DC. Nepočítám s tím,že by mi to hned na poprvé posunulo ovu třeba na 13-15DC a tím pádem i zkrátilo cyklus na nějakých 30 dní cca.
Nechám se překvapit 😎
Jinak další cyklus budu kapat asi 3x 6kpk
Ahoj...tak jsem testovala dál a nevím tedy, ale slábne ta čárka, nebo mě šálí zrak? 😒
@janccaaa no máš pravdu, ale sytý je jen ten první....oni fakt mají asi víc barviva, tak je to snima nějaký divoký, já k nim pak přidám ještě Maxe :Dále ještě počkej...ono to zas příde ;)
@janccaaa já už pěkně papkám Clostyl, tak sem na ten zázrak zvědavá!!
Jojo, testuju dál 😀 Tak to jsem taky zvědavá, dej pak vědět 😉
Ahoj holky, jdu si pro radu, testují ovulaci a bohužel mi vcera došli ovu testy, tak jsem utikala do města a bohužel nesehnala stejne, hladinu citlivosti by meli mit stejnou, ale ten ze vcera nepopsaný je úplně negativní. Nechapu to :-/ a nevím co delat, jestli se dál snažit a testovat nebo se na to vyprdnout ☹
@fussova ty horni jsou Comfort vid? Ty jsou podle me hodne citlive a maji hodne barviva...ja je pouzivam a k tomu Dr.Maxe a ty mam temer bile a na comfortech dalnice a kdyz je ovu tak v ten den i Max ukaze silnejsi carku.., takze vydrz, jen nevim kolik jsi dC
@svobodka86 Ahoj, bohužel nevím už co to je to značku ale kupovala jsem je v benu lekarne, jsem 14 dc
@svobodka86 ted jsem hledala na netu, tak to byl opravdu comfort, tak myslíš že mám raději koupit jiné testy, napřík od toho maxe?
@fussova přesně jak píše dasa.77 měřit teplotu a jinak od maxe jsou ale stejný asi jako ty co už máš...ty comfort jsou lepší....a nebo mít tyhle nebo od maxe, ale budou pořád takhle světlý až v den ovu trochu ztmavnou...
Holky nechci se vmesovat. Potřebovala bych radu.
Je podle vás ovu test pozitivní? Dělala jsem ho včera večer. Styk proběhl ten samý vecer, a ještě jeden styk byl dva dny před tím. Myslíte že by mohlo tehu vyjít? Ted už styk asi nevyjde, přítel bývá hodně unavený z práce. Tak mě zajímá jestli je nějaká šance.
@janccaaa tak co testy? Ja uz zacala, vcera sem snedla posledni clostyl a test uz ma dve carky ale jeste je slaba...ale musim rict ze uz sem citila podbrisek a to jsem 10dc a ovu mivam spis 18 az 19dc...tak sem na to moc zvedava...a co teda ty??

@dzimi ahoj,16DPO je dobrý dělat už těhotenský test,ne ovulační 😉 na ty bych se tolik dní po OVU vykašlala