Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

@dyslovka nechci ti brát naděje, ale ovu test jsem měla když jsem byla v tom o hodně víc pozitivní, takovéto čárky mám kterýkoliv den cyklu 😒 ale zas pokud máš normálně testy bíle mimo ovulaci... nejdřív byl ovu pozitivní a pak třetí den na to jsem zkusila těhotenský test a už byla čárka i na něm. Takže když zkusíš zítra těhotenský, měl by ti to ukázat 😉 moc moc držím pěsti!!!
@svobodka86 Tak ono je možná lepší, že nic necítíš, ne? Tím pádem ani blížící se MS 😉 Neboj se nic,,,Už jsi zkoušela testnout ? Nebo odoláváš 😀 ?
@janccaaa zkoušela jsem 8DPO (je to brzo já vím) a překvapivě nic :D a dneska sem 9DPO, a testnu v pátek nebo v sobotu...to ještě nevím..ale asi to vydržím, včera mi doknce stoupla ještě teplota z 36,7 na 36,8 a dnes byla stejná....vím že to není moc, ale takhle vysokou sem jí měla jen jednou a těsně po ovu....tak snad nezačne zítra klesat....a co ty? Ty budeš za chvíli testovat ovu testy, co??
Tento cyklus mi dela doktorka folikolumetrii. Tak jsem zvedava. Cetla jsem, ze i pres bolesti, pozitivni testy a mereni BT se nemusi ovulovat, coz me docela zarazilo. Pac na testy jsem spolehala 😀 tak snad ovuluju 🙂 budu zaroven delat testy. Tak uvidime jak se mi to shoduje 😀
* folikulometrii

@kikkulina ani nevis jakou mam radost... 😊 s ovu mam problemy a rikam toto jsem jeste nemela tak kdyz uz jsem to po 2letech zmercila tak snad se.i zadari a bude vytouzene.mimi 😍