icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
dashenka1
11. říj 2016

@kikkulina ani nevis jakou mam radost... 😊 s ovu mam problemy a rikam toto jsem jeste nemela tak kdyz uz jsem to po 2letech zmercila tak snad se.i zadari a bude vytouzene.mimi 😍

kastanek87
12. říj 2016

@dyslovka nechci ti brát naděje, ale ovu test jsem měla když jsem byla v tom o hodně víc pozitivní, takovéto čárky mám kterýkoliv den cyklu 😒 ale zas pokud máš normálně testy bíle mimo ovulaci... nejdřív byl ovu pozitivní a pak třetí den na to jsem zkusila těhotenský test a už byla čárka i na něm. Takže když zkusíš zítra těhotenský, měl by ti to ukázat 😉 moc moc držím pěsti!!!

leymea
12. říj 2016

@dashenka1 tak ta je bozi 😀

dashenka1
12. říj 2016

@leymea holkyyyy dnes je slabsi viz foto 😑 to znamena ze ovu byla vcera?

lentilkah
12. říj 2016

@dashenka1 Nn, ovu nastane cca 24-48 hodin po pozitivnim testu. Proto jsem rikala, at si date vcera pauzu.

dashenka1
12. říj 2016

@lentilkah to nevadi nu pojistime i dnes radsi...aspon uz vim.jak a kdyy je ovu... 😉

lentilkah
12. říj 2016

@dashenka1 Budu drzet palce.

dashenka1
12. říj 2016

@lentilkah dekuju!

luj89
12. říj 2016

@lentilkah
@dashenka1 já zase četla, že za 12 - 48 h. Nebolí tě dnes podbřišek?

luj89
12. říj 2016

@dyslovka Zkoušela jsi dnes těhot. test? Jsem děsně zvědavá 🙂.

dashenka1
12. říj 2016

@luj89 je mi divne nu co se tyka bricha... 😥

lentilkah
12. říj 2016

@luj89 ono se vsude uvadi neco jineho, proto pisu cca 😊

luj89
12. říj 2016

@lentilkah @dashenka1 To je pravda, všude píšou jinou dobu... taky se těžko odhaduje, kdy přesně ovulace byla... Proto je fajn to zkusit vypozorovat s pomocí ovu testů sama na sobě 🙂

kikkulina
12. říj 2016

To je test ze vcerejska a ze dneska..dnes uz je carka slaba..myslite,ze mohl byt test uplne pozitivni treba v noci?

janccaaa
12. říj 2016

@svobodka86 Tak ono je možná lepší, že nic necítíš, ne? Tím pádem ani blížící se MS 😉 Neboj se nic,,,Už jsi zkoušela testnout ? Nebo odoláváš 😀 ?

luj89
12. říj 2016

@kikkulina Na mobilu to spatne vidim, ale rekla bych ze ovul.test jeste pozitivni nebyl. Kolikaty DC mas? A jak dlouhe cykly?

kikkulina
12. říj 2016

@luj89 ted mi to hrozne hapruje,byla jsem pred 2 tydny na vyvolavacce,MS prisla do 4 dnu,beru femibion..vcera to bylo 7DC,prislo mi to brzo ale bolel me podbrisek,prsa ted uz treti den..

luj89
12. říj 2016

@kikkulina To je asi brzy 😉 ovulka nejspis prijde, tak testuj treba obden nebo jestli mas dost testu tak kazdy den

kikkulina
12. říj 2016

@luj89 tak uz jsem doufala..testovat muzu,ale pritel bude doma az v nedeli ☹..sice jsme to vcera pojistili,ale asi k nicemu..

svobodka86
12. říj 2016

@janccaaa zkoušela jsem 8DPO (je to brzo já vím) a překvapivě nic :D a dneska sem 9DPO, a testnu v pátek nebo v sobotu...to ještě nevím..ale asi to vydržím, včera mi doknce stoupla ještě teplota z 36,7 na 36,8 a dnes byla stejná....vím že to není moc, ale takhle vysokou sem jí měla jen jednou a těsně po ovu....tak snad nezačne zítra klesat....a co ty? Ty budeš za chvíli testovat ovu testy, co??

luj89
13. říj 2016

@kikkulina Vzdyt do nedele jsou jen 3 dny 🙂. To ovulace nemusi ani dojit.

kikkulina
13. říj 2016

@luj89 na te fotce to tak nejde videt no, ve skutecnosti je trosku silnejsi nez na fotce.. jako ze by prisla az sobota nedele pondeli jo? Delala jsem vcera vecer test jeste a uplne slaboulinka carka..tak vubec nevim..

leymea
13. říj 2016

@dashenka1 nu bude dneska a nebo zitra 🙂 zeptam se, to jsou testy od dr.max? Nikdy jsem takhle pozitivni od dr.max nevidela prave 😀

leymea
13. říj 2016

Tento cyklus mi dela doktorka folikolumetrii. Tak jsem zvedava. Cetla jsem, ze i pres bolesti, pozitivni testy a mereni BT se nemusi ovulovat, coz me docela zarazilo. Pac na testy jsem spolehala 😀 tak snad ovuluju 🙂 budu zaroven delat testy. Tak uvidime jak se mi to shoduje 😀

leymea
13. říj 2016

* folikulometrii

dashenka1
13. říj 2016

@leymea jj jsou ikazu foto 🤗 mam ovu testiky a do nich jsem strcila jecen tehu test kdyz to na me vykouklo zarazila js se a rikam doufam ze jsem spletla testy tehu za ovu a ono prd je to ovu test 😉 i teplota tomu.nasvedcovala 🤗

dashenka1
13. říj 2016
leymea
13. říj 2016

@dashenka1 tak to je super 🙂

luj89
13. říj 2016

@kikkulina Zkus nám sem dát test ze dneška 🙂. Ten ze včera totiž pozitivní nebyl - já ho mám podobný skoro po celý cyklus..

luj89
13. říj 2016

@dashenka1 asi mají hodně barviva 🙂

Strana