icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
stomi
26. říj 2016

@vanea já doufám, to by mi tak scházelo řešit nějaké záněty a spol.

janccaaa
26. říj 2016

@vanea No tak držím moc palce.. dej vědět, jak se to vyvíjí 😉

@pet_8 Já vím, že je to hrozně individuální...a že psychika je důležitá, ale nějak nevím, jak se to děla- nemyslet na to a neřešit to ? 😀. A já mám ještě nějaký gynekologický potíže, takže i vzhledem k tomu je pro mě lepší "čím dříve, tím lépe"... Ale každopádně děkuju za povzbuzení 😉

janccaaa
26. říj 2016

@stomi Tak uhnízdění probíhá od 5-6 dne od ovulace... tak třeba jsi už měla ovulaci dřív, než toho 23. 10. ? 🙂 Jiný potíže, který by nasvědčovaly zánětu nemáš?

stomi
26. říj 2016

@janccaaa myslím, že ne, netrpím na takové problémy....nechám to tak a pokud by to přetrvavalo, zajdu si k lékaři, problém je ale, že ordinuje jen úterý a pátek a zrovna teď je státní svátek:-/

janccaaa
26. říj 2016

@stomi No tak si zajdi k jinýmu ve čtvrtek kdyžtak... myslim, že když řekneš, že máš akutní potíže, tak tě vezmou 😉 Ale to určitě bude dobrý... já to tedy občás mívám při ovulaci..třeba tak jednou z 4 cykly.. ale to je asi blbost viď, abys měla ovulaci až teď?

stomi
26. říj 2016

@janccaaa myslím, že teď už ne, mám dlouhodobě pravidelný cyklus, 30 dnů.....a to by asi en test nevyšel pozitivní předtím a na další den už slabý

janccaaa
26. říj 2016

@stomi no jasně.. tak uvidíš, třeba místo potíží o víkendu už budou 2 čárky 😉

stomi
26. říj 2016

@janccaaa 😀...nemám v plánu to tak brzy testovat, přece jen MS mám mít až 5.11.

pet_8
26. říj 2016

@janccaaa Povzbudi te to, ze ja mela nepravidelnou vysku delozni sliznice? Nekde byla vysoka, jinde nebyla vubec... A prave kvuli ni jsem si rekla, ze zkusim neco, co by mi ji mohlo zvysit a ze se tesim na dalsi MS a ze snad uvidim vysledky lecby. V dobe ovulace jsme se snazili, ale netestovala jsem ji, nezkoumala hlen, cipek. Jen jsem ocekavala MS. A neprisla, takze vysledek lecby ani nevim 😀

janccaaa
26. říj 2016

@stomi jasny,asi by to bylo preci jen brzy 😀. Me ma prijit MS 7.11., tak jsem ti v patach 😉

janccaaa
26. říj 2016

@pet_8 ja to teoreticky vim no,ze je lepsi to z jlavy vypustit 😀. Budu muset nejak zapracovat na tom🙂 kazdopadne tobe gratuluju,ze vam to takhle klaplo 😉

sarkab85
26. říj 2016

Ahoj holky, jsem v používání ovulačních testů nováček. Můžete mi mrknout na fotku, zda už se blíží ten den D? Omlouvám se za zhoršenou kvalitu, v tuto chvíli to nelze lépe nafotit. Máme doma už chlapečka, teď bychom rádi do páru holčičku. Včera večer jsme to sychrovali, ale nevím zda nebylo ještě brzy. Některá zkušenosti?

janccaaa
26. říj 2016

@sarkab85 ja myslim,ze pozitivni je ten dnesni nejsilnejsi,tzn,ze od 12 do 24 hodin po pozitivnim testu proběhne ovu 🙂

vanea
26. říj 2016

@sarkab85 jak již bylo psáno, dle testu ovu bude dnes v noci, nebo během zítřka🙂 takže bych to pojistila dnes i zítra

sarkab85
26. říj 2016

Děkuji za odpověď. Na jiných článcích jsem si přečetla, že tam spermie počkají klidně i tři dny, převážně ty holčičí, déle vydrží, ale spoléhat se na to asi nemůžu. Tak teď nevím, večer tátu připustit nebo ne, aby mě tam neposlal armádu chlapáků 😉 Nechci být sobec, samozřejmě hlavně, že vše bude OK a mimi bude zdravé, ale přeci jen ve mě dloubá, že už tam ta holčička možná čeká od včera. Co myslíte, blbý názor co?

janccaaa
26. říj 2016

@sarkab85 🙂 ja jsem tuhle teorii taky slysela uz, ale asi bych se na to uplne nespolehala no 🙂 a hlavne nemas asi 100% tni jistotu,ze se ta holcici spermie dostalya na misto určení..ale tak pokud to tak citis,ze by to mohlo klapnout a nevadi ti,ze pripadne budes cekat dalsi mesic 😉

sarkab85
26. říj 2016

No jistotu asi nebudu mít nikdy, ale je pravda, že na miminko zas až tak moc nespěcháme, necháváme tomu volný průměr. Ovu jsem zkoumala hlavně proto, abych si ověřila, zda ji vůbec mám. Po porodu jsem měla problém najít HA, která by vyhovovala a docela jsem si udělala v cyklech binec. Je možný, že jsem chytla vrchol OVU v poledne, protože aktuálně mě asi prasknou vaječníky, jak to bolí. Večer testnu znova a uvidíme, jaká bude forma. Každopádně díky za příspěvek.
@janccaaa

janccaaa
26. říj 2016

@sarkab85 no to neni zac.. 🙂 tak pokud tomu nechavate volny prubeh,tak tu holcicku risknete 🙂 ..a ja budu drzet palce,at to klapne 😉

sarkab85
27. říj 2016

@janccaaa Ahoj, tak ovu proběhla včera kolem 22h., věděla jsem o ní moc dobře, dlouho mě takhle vaječníky nebolely. Tulení už neproběhlo, nebylo kdy. Podle dnešního testu to byl včera opravdu vrchol. MS bych měla dostat až 13.11., pokud nedorazí, dám vědět a pošlu případně i jiný obrázek 🙂 Ne, že bych na sobě něco pociťovala, ale tak nějak vnitřně tuším, že si tam ty ploutvičky počkaly 😉 Uvidíme.

sarkab85
27. říj 2016
evzenie2016
27. říj 2016

Ahoj holky, mužů taky dotaz? Byl tam nektery ovu test pozitivní? Jak by se projevil anovulacni cyklus na testech? Byl by tam takový duch? (Další testy drive i pozdeji uz jsou uplne bez duchů) Nemate někdo zkušenost? BT neměřím, tak zatím toto jedina info 🙂

janccaaa
27. říj 2016

@sarkab85 budu drzet palce 😉

janccaaa
27. říj 2016

@evzenie2016 ahoj, myslim,ze to nejspis pozitivni bude..nektere testy maji min barviva.. Nemam s tim zkusenost, zatim jsem mela vzdycky silnejsi testovaci carku nez kontrolni. Ale doporucila bych testovat testy od jedne znacky, abys mohla lepe porovnavat. 😉 ja uz jsem tu psala nekolikrat,ze to skoro vypada,ze je prodavam. 😀 Ale osvedcily se mi testy comfort a holky je tu taky chvalily. Je tam dobre videt ten rozdil 🙂. obavam se,ze ten anovulacni cyklus asi tezko s jistotou poznas,pokud nebudes pod dohledem ultrazvuku. Ale nevim,treba ti tu holky jeste poradi 🙂

evzenie2016
27. říj 2016

@janccaaa Díky moc za radu. A co ze je to za testy? Kupuješ v lékárně nebo na webu někde? Ráda si nechám poradit něco osvědčeného. Jak jsem nevěděla co, tak jsem koupila dve značky a říkala si, že něco vykoukam....no, to se moc nepodařilo 😀

janccaaa
27. říj 2016

@evzenie2016 no to nemas zac 🙂 ja je kupuju v lekarne za 115 Kc..je jich tam 6 a 2 tehotenske rovnou 🙂 ale na netu je maji taky.. 🙂

evzenie2016
27. říj 2016

@janccaaa Díky, hned se po nich poohlédnu. Alespoň tu pak budu moct lépe bádat nad výsledky, když je máte vyzkoušené 🙂

jasmina09
27. říj 2016

@evzenie2016 ja bych ti jen poradila psat na kazdy test ktery je to den cyklu,jinak by se mely delat i ve stejnou hodinu kazdy den a ja osobne nemela tu testovaci caraku stejne silnou a natoz silnejsi nez kontrolni a vysledek ma uz pres tri mesice☺ nekdy se to proste nezachyti tim testem. A k bazalni teplote ve skratce se meri kazde rano po probuzeni (teplomer u postele abys nevstavala) a taky ve stejnou hodinu vzdy. Pri ovulaci je teplota nejnizsi a po ovulaci poskoci o 0,5stupne myslim a pak se drzi nahore az do MS (pokud bude haha).😆

evzenie2016
28. říj 2016

@jasmina09 Díky. Nemam to na tech testech přímo napsane, ale vím, ze kdy který je 🙂 A i jsem testovala tak +/- ve stejnou dobu. No tak uvidíme, jak výsledek. Když nic, tak asi začnu i s tou teplotou.

leymea
28. říj 2016

@evzenie2016 ano je pozitivni, ja takovy testy mam a tento cyklus mam potvrzenou ovulaci od doktora. 🙂 bohuzel, anovulaci Ti zjisti jen z ultrazvuku, ale myslim, ze bys ty carky pri anovulaci mela vseljaky, ale bohuzel Ti to potvrdi opravdu jen ultrazvuk, ale tim se netrap, urcite ovulujes 😉

terka228
29. říj 2016

Ahoj holky, asi ještě nic moc, že? Mně přijde, že nikdy nemám pořádné kolejnice :( Tak uvidím zítra....i když chutě už mám hrozný 😀

Strana