Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ještě mám dotaz.Od 15 hod.mě bolí v podbřišku.Může to být začátek ovulace?
já se snad te ovu nedockám uz 7 mesic nnic
Tak a teď zbývá čekat.Doufám,že to nedostanu.
Holky, to jsem z toho jelen 🙂 Koukejte na me testy. Kdybych byla kolem ovu, byla bych v klidu, ale ja od 30. (Neděle) mám takove lehčí krvácení. Jako hoooodne slabá MS. Jen jsem čekala, že se to rozjede a ona středa a dneska asi trochu víc, ale do MS daleko. Plus to zacalo strasne brzy -22 DC. Ale ty testy prostě opravdu sílí. To jsem z toho zase jelen...nejake nápady?
@evzenie2016
tak to je tedy podezřelý 😀 a jsi teda ve fázi, kdy čekáš na MS? která má dorazit třeba až za týden? Pozitivní ovulační testy můžou odhalit i těhotenství..ty asi nevíš, kdy jsi měla tu ovulaci, viď? .. Já mám třeba takhle silnou čárku na ovu testu v době končící menstruace.. takže těžko říct, co se ti snaží tělo naznačit 🙂 pořád ten test není pozitivní..u ovu testů se říká, že se nemá sledovat, jak sílí, ale jestli je čárka stejně silná nebo silnější, než ta testovací.. že to není jako u těhu testů (když čárka sílí s rostoucí hladinou HCG).. každopádně bych testovala dál 😉
@janccaaa no teplotu jsem nemerila a výsledky testů byly pro me takove ne uplne jasne. Dávala jsem tu foto, jestli byste usuzovali, že byla nebo ne. Časove je to dneska 13. den po tom nejlepším výsledku testu. Už jsem si říkala, že se rozjíždí opravdu MS a zase to není az tak. Tak stale počítám dvojmo..kdyby nic, tak od neděle nove kolo, ale ještě se stale vracím jako by to minule nebylo ukončené. Jinak jsem MS čekala az tak cca zítra. Ale jestli mivas takove výsledky ke konci MS, tak na tom budu teda asi podobne. Jdu z toho spat a uvidíme 🙂
jasný, tak nic není vyloučeno 😉 ještě zkus testit a když bude čárka pořád silná, tak zkus těhotenský 😉 já jsem to měla takto..ten první test je na konci MS..
@evzenie2016 určitě je to dobrý, aby jsi zjistila jak ti cykly fungují a zda máš ovulaci. Ale ani testy nejsou 100%. Můj doktor mi třeba říkal, že testy někomu ukazují když ovulace není, někomu neukazují když je 😀 ale ta teplota s testováním by už měla hodně napovědět. Držím pěsti 😉
@ajajirka zkoušela jsi kontryhel, nebo jeřáb ptačí, nebo gynex, nebo kotvičník ? 😀
@evzenie2016 muze to byt vse tehotenstvi i blizici se ovulace ja mela v jednom tehotenstvi ovulku 28DC a v tomto 10DC rozdil co
@janccaaa Ahoj, tak jak Ti je? Vydržíš do termínu MS netestovat? Já už bych nejradši čůrala na papírek teď, ale vím, že to nemá ještě smysl, jsem teprve 8DPO. Jinak bolest v podbřišku se přesunula na levo, píchá tam prakticky pořád, tak nevím. Jinak mě nic jiného není. Začátkem týdne napravo, dnes nalevo - doufám, že se tam případně nezavrtávají dvě 😕 , na to už nemáme prostory. A co ty? Pokus o první miminko?
@krysa34 ten je 100%

Ahoj snažilky.Co myslíte,je pozitivní?