icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evzenie2016
31. říj 2016

@terka228 23...a tak cca 10 den po ovu...proto me ta MS včera dost zaskočila...mivam cyklus 23 nejkratsi a spíš se to necim urychlí (tělesnou námahou apod.). Ale jinak spíš tak 25-27 je průměr...

evzenie2016
31. říj 2016

A na tu námahu jsem dávala pozor...takže 22 je opravdu extrémne málo :(

terka228
1. lis 2016

@evzenie2016 a kdy jsi měla ovulaci? Tvoje testy jsem viděla, je tam krásně pozitivní, ale neví, který den byl ten pozitivní test. Pak by se dalo spočítak, jak byla dlouhá LT fáze. Co vím, tak se obvykle prodlužuje nebo zkracuje ta fáze před ovulací, a tím i pak celý cyklus.
Jak jsi na tom dnes???

terka228
1. lis 2016

@evzenie2016 jinak já mám dnes teplotu opět vysoko, a i graf mi potvrdil ovu na ten 11.CD sobota, tulení bylo, škoda že to nevyšlo i den před... tak uvidím.Teď jsem 3DPO.

evzenie2016
1. lis 2016

@terka228 Tak ať to klapne! Ted zacina to napinave období 🙂 Ten muj pozitivni test byl 13DC. A jinak dneska už jasna MS. Tak začínám od neděle počty znovu. Vyhlížím objednany teploměr a balík ovu testů.

terka228
1. lis 2016

@evzenie2016 Super, tak dej průběžně vědět, jo??? A držím taky palečky, aby to konečně klaplo 🙂

evzenie2016
1. lis 2016

Zásoba testů by byla 🙂 Zítra dofrčí teploměr 🙂 Doufám, že příroda tu řádnou přípravu ocení :D A taky držím palečky!

janccaaa
1. lis 2016

@evzenie2016 😀 Tak to je pořádná zásoba.. Tak ať to klapne ! 😉

evzenie2016
1. lis 2016

@janccaaa Díky! A doufám 🙂

sarkab85
1. lis 2016

@janccaaa Ahoj, tak já nevím. Přiblížím poslední týden. 25.10.tulení, 26.10.2016 na 100% ovulace. Od 27.10. až do včera šílené bolesti podbřišku, spíše napravo, únava, motání hlavy, břicho jak mičuda, hlen hustý mléčný. Bazální teplota po ránu 37,3. Dnešním ránem to ustalo, už tam jen občas píchne, cítím se celkově dobře. Myslíš, že to mohlo být uhnízďování? Na těhu test je příliš brzy, MS má dorazit až 13.11.! Nevím co od toho čekat, nyní 6DPO, 23 DPM. Díky za odpověď

salenas
1. lis 2016

@evzenie2016 a ještě inositol na podporu zrání vajíček a pořádné ovulace 🙂

evzenie2016
1. lis 2016

@salenas Díky! V tom už frčím 🙂 Tím jsem začala hned, jak jsem se rozhlédla, co je dobré na podporu 🙂

evzenie2016
1. lis 2016

Holky a mně teda dorazily nové testy, tak jsem šla v obvyklém čase zkoušet...i když je období MS, ale po minulých rozpačitých výsledcích jsem si řekla, že budu testovat jeden měsíc komplet celý, ať mám srovnání. Ale koukejte, jakého ducha jsem hned nafasovala :D Heslem měsíce bude asi "Ducháček to zařídí" :D

salenas
1. lis 2016

@evzenie2016 takovejch bude plno v celým cyklu 🙂

evzenie2016
1. lis 2016

@salenas Ale zase je alespoň možné pozorovat sílení 🙂 Tak snad se něčeho dopozoruji 🙂

salenas
1. lis 2016

@evzenie2016 už se to tu probíralo, u ovu testů je jedno, jestli sílí nebo ne, dva dny můžeš mít hezky viditelnou čárku a pak zase jen ducha. prostě až bude pozitivní, bude čára jako hrom 🙂 a pokud se zadaří, po pár dnech ti čárka na ovu začne sílit a sílit a tam už se to sílení hlídá, protože ovu test ukáže i hcg hormon ..
já to bohužel neumím líp vysvětlit :D, takových čárek jako máš teď můžeš mít deset za sebou a nic to neznamená, jen to prostě ukazuje, že máš v těle lh hormon

evzenie2016
1. lis 2016

@salenas jj, určitě. Jen na minulých testech jsem žádnou pořádnou čáru neměla nikdy. Takže jsem z výsledků byla taková rozpačitá. Dávala jsem tu i foto. Když to byla série lepších či horších duchů, tak se mi těžko odhadovalo, kdy že ta ovulace vlastně byla...Dala jsem na rady, koupila osvědčené testy a snad se dočkám pořádné a jasné dálnice 🙂

salenas
1. lis 2016

@evzenie2016 držím palečky ! kamarádka si koupila čistej inositol a zažila svoji první ovulaci jako hrom :D

janccaaa
1. lis 2016

@sarkab85
Ahoj.. myslim si, že by to klidně být uhnizďování mohlo, vzhledem k tomu datu 😉 ale na ostatní příznaky, jaké píše mi přijde moc brzy... až na to píchání břicha ..) bazální teplotu neměřím, ale naměřilas asi vyšší, viď? .takže to vypadá nadějně ;) Ale určitě vyčkej s testováním do termínu MS... Já jsem dnes 7DPO, termín MS mám 7.11. a taky to nemůžu vydržet 😀. Ovšem já na sobě nic nepociťuju no, maximálně mě občas píchne v prsou ☹ Takže tak, musíme vydržet 🙂 Ale vleče se to strašně, to zase jooo 😀

sarkab85
1. lis 2016

@janccaaa Dík za reakci, budu na Tebe myslet. Vleče, máš pravdu. To čekání je hrůza, tak snad na konci bude odměna.

janccaaa
1. lis 2016

@sarkab85 Nápodobně ;) Kéž by byla odměna.. My teď zkoušíme třetí měsíc... ☹

stomi
1. lis 2016

@vanea Ahojky všem, tak jsem 10DPO a 4.11. bych měla dostat MS, od včera mě bolí břicho jako na MS, což nemívám, není mi nic než dostanu MS, max se zhorší pleť, což se stalo, ale bolest v podbřišku přijde až s 1. dnem MS. K dotazu....má smysl si dělat test nebo cítím popichávání jen proto, že bych si to strašně přála.....

vanea
1. lis 2016

@stomi ahoj, hlava dokáže nadělat paseku🙂 ale co poradit no, já bych počkala do prvního dne meškání určitě, testy to sice "můžou" ukázat už 5 dní před MS, ale taky nemusí a může to člověka zbytečně zklamat🙂 naopak to taky může být falešně pozitivní, což tě může opět zklamat..počkala bych, aby to bylo jistější

vanea
1. lis 2016

@evzenie2016 jé to budeš mít jak já :D taky mám zvýšenou hladinu a tady ty ducháčky mi to háže furt🙂 já čekám na 9-13.11, někdy v tom období to bude ovulka=) už aby to bylo

evzenie2016
1. lis 2016

@vanea Já jsem zvědavá, kdy vyjde ovu mně.... Jestli se ted zblázní cyklus, tak se asi utestuju :D Ovulaci zdar a teploměru zvláště :D

kastanek87
2. lis 2016

@evzenie2016 tyhle testy jsou nejlepší! Na nich mám tedy celý cyklus silnějšího ducha, ale ovulaci mi hezky ukazoval i třeba 3 dny po sobě 😀 tak držím pěsti, ať to podchytíte a zadaří se 😉

evzenie2016
2. lis 2016

@kastanek87 Díky za zkušenost! Holky tu tyhle testy doporučovaly, tak jsem je objednala, ať mám srovnání, jak to vychází ostatním 🙂 Říkám si, jestli to se vším tím zjišťováním, čekáním, čekáním s napětím to spíš nezhoršuji....ale bez toho se taky nezadařilo, tak nějakou cestou to snad klapne 🙂

terka228
2. lis 2016

@evzenie2016 Mám je taky objednané 😉

kastanek87
2. lis 2016

@evzenie2016 hele já těm řečím nevěřím, že když na to přestaneš všechno myslet vyjde to... já se jeden měsíc měřila, testovala každej den a otěhotněla jsem... (sice to nedopadlo, ale chytlo se)... nejde na to nemyslet, prostě nejde. Teď už teda netestuju, ani jsem neměřila, tento měsíc mám zas nějakej problém, tak zase čekám na ortel po ms, a budu opět nasazovat clostil, takže mi bude stačit utz od doktora a taky nebudu testovat ani měřit. Mě to spíš už obtěžuje 😀 takže budu jen vyčkávat a snažit se můžeme pořád a jak říká přítel, buď to vyjde nebo ne 🙂

evzenie2016
2. lis 2016

@kastanek87 Tak přeji, ať to klapne. Ono je to asi ve vlnách....člověk si říká, jak to má být, tak to bude, pak zase aby se zkusilo pro úspěch udělat co nejvíc. Tak uvidím. Mám teď zásobu testů, teploměr na cestě, tak já nějakou dobu budu testovací typ 🙂

Strana