icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?Ovulační test, je pozitivní?
evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 Díky mooooc za info! Tak budu poctivě měřit a doufat 🙂 Ty mi to vždycky tak jasně vysvětlíš. Než bych to hledala po všech čertech, mám to od Tebe pěkně shrnuté a ještě se s vlastní zkušeností! 🙂 Poslala bych Ti kytí, ale umím jen různé a jiné usměvavé panáčky...tak alespoň ten 🙂

terka228
21. lis 2016

@evzenie2016 😀 však ten úspěch je nade vše...díky 😀

terka228
21. lis 2016

@evzenie2016 teda úsměv 😀 😀 😀 se mi to ňák přepsalo... 😀

evzenie2016
21. lis 2016

@terka228 To je faaaaaaaaakt! 🙂 A ten bude...nad dálnicí na testu nejpozději :D

evabeda
21. lis 2016

tak já mám dva dny do MS, čekám, že to přijde dřív, prsa mi snad prasknou!!!jako bolívají mě vždy před, ale 10 dní?!a tak moc? to je snad za trest!i to břicho mě pobolívá...no jsem zvědavá, ale v zázrak asi nedoufám..testovat asi nebudu, asi to ty 2 dny ještě vydržím, ale jsem dost v pokušení🙂 zítra budu 11 dní po ovu..

terka228
21. lis 2016

@evabeda Držím palečky 🙂 Dej pak vědět, jo? 🙂

evzenie2016
21. lis 2016

@evabeda přeji, ať to vyjdeeee a doufám, že jsou to tehu příznaky 🙂

evabeda
21. lis 2016

@terka228
@evzenie2016 oběma moc děkuju, ale bojím se vůbec doufat, jsou to spíš menstruační příznaky, ale dám vědět🙂

janccaaa
21. lis 2016

@sarkab85 Jejej, ty virózy pořád řádí...No tak to se vykurýruješ právě včas 😀 Budu držet palce! 😉 A pak podej hlášení 🙂

No já doufám, že to je OK ..Trošku mě znervózňuje jen to, že podle MS bych měla být ten 6+0tt (to znamená, že zítra začínám 7tt) a doktorka řekla, že odpovídá 5tt..nevím tedy, jak moc to bývá přesné měření.

dasa.77
21. lis 2016

@janccaaa ahoj,neboj se....to měření nemusí být přesné,tam stačí milimetr a hned je jiný výsledek. Navíc pokud jsi měla delší cykly,byla později ovulace a pak to nesedí podle MS. Určitě bude vše v pořádku 😉

evabeda
22. lis 2016

@evzenie2016
@terka228 holky tak nic:( tak si dnes asi objednam ty ovu testy,co pouzivate a co vse jeste berete na podporu?diky

terka228
22. lis 2016

@evabeda Ahoj, to je mi líto :(
Já ještě dobírám vitamíny Fertility Blend, ale to už jen teď pár dnů.... Jinak mám kapičky Jeřáb ptačí ( ty se kapou do ovulace) a kapičky Drmek ( ty se kapou po ovulaci do MZ), pak piju do ovulace čaj z Maliníku a Kontryhelový čaj 🙂

terka228
22. lis 2016

@evabeda Držím palečky, určitě to příště vyjde 🙂

radunkap
22. lis 2016

@terka228 Tak to hodně štěstí a snad se brzy zadaří! Já měla minulý měsíc taky divný cyklus - první 16 dní a další 6 týdnu, to už jsem si myslela, že jsem těhotná a nic. A gynekolog mi řekl, že je všechno v pořádku, že neví, čím to je. Já piju zatím jen kontryhel a kyselinu listovou. Tento cyklus jsem si začala hlídat ovu tesama ovulaci, tak uvidíme.

radunkap
22. lis 2016

@evzenie2016 moc děkuji za radu. Já si včera koupila po cestě z práce v Dr.Maxovi ty jejich testy, tak uvidíme, snad se na ně budu moci spolehnout. do toho piju kontryhel a jim kyselinu listovou. Přeju Ti, aby se co nejdříve zadařilo - jak dlouho už se snažíte?

strykova
22. lis 2016

@evabeda to mě moc mrzí 😔 ja mám 4dny do MS a taky se bojím 😔 taky chci ty dvě čárky konečně

janccaaa
22. lis 2016

@dasa.77 Ahoj, děkuju za uklidňování 😉 Ale já jsem právě měla pravidelný cykly 28 dní a ovulace vždy dle testů 16.DC, tak právě proto mě znervózňuje..☹ Ale tak snad je to opravdu tím měřením 🙂

sarkab85
22. lis 2016

@janccaaa Ahoj, nestresuj. Opravdu stačí milimetr a výpočty jsou rozdílný. Mě se lišilo stáří plodu podle UTZ a stáří podle MS o jeden týden a to po celou dobu těhotenství. Všechno jsou to jen předem nastavený tabulky, jak by to mělo být, ale reálu to nemusí vůbec odpovídat. Nenervuj, všechno je v pohodě a příští týden už bude srdíčko.

sarkab85
22. lis 2016

Jinak, všem snažilkám přeji hodně štěstí a brzké // na testíkách. Nám další kolo pokusů začne o víkendu, tak Vás snad brzo doženu 🙂

janccaaa
22. lis 2016

@sarkab85 Já vím, nechci stresovat, ale víš jak, nedá mi to :( Ještě mě napadlo, jestli mi to neříkala doktorka jako skuteční stáří toho plodu a ne dle MS.. Protože jsem našla ještě tenhle údaj:

Gestační stáří = (skutečné) stáří plodu (počítané od oplodnění vajíčka); průměrná délka těhotenství počítaná přes gestační stáří plodu je 267 dní (zhruba o 2 týdny méně, než je délka těhotenství počítaná v tzv. těhotenských týdnech - zkratka "tt").

Ale to už asi spekuluju moc 🙂. Musím prostě vydržet do příštího týdne.. A jak se dnes cítíš ty? 🙂 Už nakupujete na Vánoce? 🙂

evzenie2016
22. lis 2016

@evabeda ahojda, tak to me mrzí. Preji, at se příští měsíc zadari! Já jinak beru resp. piju nosifol forte a ještě jsem mela fertipronu. Dr. mi minule říkal, že ten Nosifol je dobrý a na webu jsem se dočetla, že Fertiprona víceméně totéž, ale je přeci jen levnější...

evzenie2016
22. lis 2016

@radunkap vyzkoušej a uvidíš! Ja jsem je zkoušela zrovna v měsíci s divným cyklem, tak jsem toho moc nenatestovala. Ale držím pěsti, at vidíš krasne čárky a mas jasno a zadari se.

dasa.77
22. lis 2016

@janccaaa Doktoři nepoužívají pojem "gestační stáří plodu".... pro ně je to JEN podle MS a pak podle UTZ a z toho vycházejí a tohle porovnávají.
Něco jiného by bylo,kdybys byla po IVF,tam by se dalo o tom uvažovat,protože doktor by znal přesný termín zavedení oplodněného vajíčka.
Někdo má srdíčko už v 6tt,někdo až v 8tt, takže rozdíly na začátku těhotenství bych až tak moc neřešila 😉 Však ono to všechno dožene

janccaaa
22. lis 2016

@dasa.77 Jasně,já jsem si říkala, že to moc komplikuju.. už toho nechám.. a počkám si do další kontroly...Každopádně vážně děkuju za uklidnění/rozhřešení 😉

evabeda
22. lis 2016

@strykova tak snad to vyjde:!))

terka228
23. lis 2016

Dobré ráno, Tak jak se dnes cítíte ty, co jsou taky 9DPO? 🙂 Už jsou ějaké změny ? U mně teda zatím nic moc, jen břicho už snad přestalo pobolívat... Už se nám to pomalu blíží ... 🙂

radunkap
23. lis 2016

@terka228 Dobré ráno🙂 Držím palce, ať to vyjde! Já čekám na OVU🙂

evzenie2016
23. lis 2016

@terka228 Ahojda, u me břicho už taky nic, tak jen čekám a doufám. Ale to Tvé břicho by mohlo značit, že je zahnízděno 🙂 Kéž by ta MS nepřišla...

terka228
23. lis 2016

@evzenie2016 no uvidíme...dneska se mi udělalo ráno i blbě,ale to taky může být náhoda...,včera už jsem měla strach,jestli nepřijde MZ,jak břicho pobolívalo...teplota trošičku stoupla,ale to se mi taky před MZ stává,takže se uvidí....

strykova
23. lis 2016

@terka228 ahojky zatím se cítím skvělé prsa nebolí bříško taky ne😊 MS mám dostat za 2.dny tak doufám že nedojde.....

Strana