Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
měla jsem stejný výsledek a druhý den už bílo tak nechápu co a jak kdy 🙂
@evzenie2016 bohužel ten nemám,ale byla tam o hodně světlejší čárka. Děkuji a také přeji 🙂
@petrakreml Já bych řekla, že 22.11. 🙂
@petrakreml taky bych řekla jako Terka toho 22. To jsou Dr.Max?
@petrakreml nozna byla.mozna ne.. kazde to ukazuje jinak.. ale jinak by mely byt stejne silne 😉
@strykova ahoj, jak je dneska? Doufám, že MS v nedohlednu 🙂
@evzenie2016 ano mám dr. max.
@petrakreml Ahoj,u testů Dr.Max se spousta holek ani nedočká pozitivního testu 😉 Ale když se podívám,že 23.11. už byla čárka zase slabší a ve dnech do 21.11. vyloženě nic,řekla bych,že toho 22.11. byl pozitivní test. (poslední je focený ještě před zaschnutím) 😉
@petrakreml tak bych to shrnula tak asi jako to napsala dasa 🙂
@evzenie2016 melo by to byt tak to...
@dashenka1 To je první Dr.Max, co vidim poradne pozitivní. Jinak to byl jeden horší či lepší duch za druhym. Mužů porovnat jen se svými testy a to byla jina značka. Jasného výsledku jsem se dozila az s nimi. Každopádně muže byt i celkove nižší hladina hormonu, těžko se to porovnává. Potvrdit by to mohla jedině informace od doktora o ovulaci nebo mereni teploty. Ať jsou ty výsledky alespoň necim doplnene. Pokud člověk neví, jak vypadá test, když určite ovulace byla, je tezke to bez dalších informací u takového výsledku rozhodnout...
@evzenie2016 ahoj Ms až zítra doufám že nedorazí ....
@evzenie2016 jinak prsa nebolí ani bříško což před MS vždy mám tak uvidíme 😃
@evzenie2016 a moc děkuji že na mě myslíš moc to potěšilo🙂 a co ty jak se citiš?
@strykova Já jsem dneska odpadla únavou, ale jinak těžko říct. Prsa stále citliva, takova plnější, břicho dneska dobry. Teplota ráno byla krasne nahoře, tak kéž by to vydrželo...ale nervozita je. Moc nejde na to nemyslet 🙂 Tak písni zítra, jak to vypadá! Budu se těšit na dobrou zprávu 🙂
@evzenie2016 je super budu držet palečky 🙂 to máš pravdu dneska jsem taky byla jak opařená :D jj určitě napíšu 🙂
@strykova Tak upgrade....MS právě dorazila :( Nějak to na me dolehlo :( Sedim tu a bulím :(
@terka228 budu vyhlížet ráno, jak jsi na tom Ty. Snad to u Tebe bude lepsi, nez u me! Držím pěstičky!
@dasa.77ahojky jaké prosím používáš ty ovu testy?
@evzenie2016 Ježíš !!!! To mně moc mrzí.....ale tak zase o těch pár dnů se můžete snažit dřív... 🙂 Držím palečky a budu čekat na zprávy ohledně krásné ovulace...
No, já dnes test bílej , takže klasika a teplota zatím furt nahoře....jenže já ho měla 2X nahoře i během MZ, takže to pro mně není směrodatný.... Spíš budu sledovat pocitově. Jak mě začne bolet hlava a břicho, tak je to v háji... uvidíme ZM čekám pondělí ,úterý. Tak jsem zvědavá, co přinese víkend... 😉
@evzenie2016 coooo nějak brzo kurna😢 to je mi moc lito a neplakej další měsíc to určitě klapne....
@terka228 @strakova Díky moc holky a vám dál držím pěsti! Doufám, že u vás bude radost. Na mě to nějak dolehlo, tak snad se z toho přes víkend oklepu a budu se zase těšit a doufat, že to vyjde...A jinak je to právě strašně brzy zase :( Včera to byl 22 DC, začlo to lehce, tak i kdyby dneska, tak max. 23DC a to je brzy :(
@evzenie2016 tak to ještě nemusí nic znamenat můžeš být těhotná i přes MS.... Ani se ti nedivím já jsem v říjnu bulela jak dítě když jsem to dostala takže tě úplně chápu 😢
@evzenie2016 určitě bude líp😊mně se vždy 3 den uleví a začnu těšit na další ovulku...😊 11dní je sice jen taktak,ale mělo by to stačit....zase je to lepší než mít cyklus 50 dní...

@disa tak se mi zdá pozitivní. Ale ještě by to chtělo porovnat se zítřejším, jestli testovací přeci jen ještě nezesílí 🙂 A jak vypadal třeba včerejší? Nebyl by ještě pro porovnání? Ale hlavně také přeji, aby to vyšlo, jak má! 🙂