Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228
@evzenie2016
Holky mrknite,co myslite? Druha čárka se objevila okamžitě
zarucene tehotna 🙂
gratulace
@kikkulina Já bych to viděla nadějně, ale spíš zítra. Myslím si, že čárka ještě zesílí. Zdá se mi trošku slabší než kontrolní. Ale jeslti můžeš, už bych se tulila 🙂 A uvidíš zítra podle testu 🙂 Teda počítám, že je to LH test, že jo...občas se mi plete, kdo tu co řeší :D Ale Ty jsi lovila ovulku, že?
@evzenie2016 je o malinko slabsi nez kontrolní,ale necekala jsem takove zesileni 🙂ano lovim ovulku,a asi stihnu ulovit 🙂 jeste zitra prihodim test
@terka228 snad to tentokrat vyjde,mxslim taky ze zitra jeste trosku zesili,podbrisek uz poboliva,tak to asi prijde brzo..zitra jeste dam test a budu vedet na cem jsem..dekuji 🙂
@kukkulina Super! Tak tentokrát to určitě klapne přesně! Přeji, ať se podaří a je tu další radostný modrý test! 🙂
@evzenie2016 tak dnešní testíky...na proužku je zřetelnější ,i na tom destičkovém...ale dělala jsem digitál a tam je mínus 😕
@evzenie2016 tady je lepší foto...ty spodní dva jsou tedy dnešni
Ahojky holky cekam tenhle mesic na svou druhou ovulku po roce... Vim nejste jasnovidci ale prece kdy podle vas by mohl byt pozitivni test? Testiju +-1hod stejne kazdy den. Minuly mesic jsem byla po laparoskopii Takze ovu se dostavila az 25dnu po operaci. Dokonce i tt byly duchove ale po dvou dnech spozdeni jsem to dostala.. Jinak pozoruji u sebe vytok ale zarim to neni ten pravy vajecny bilek.. Bt merim taky ale vzhledem k tomu ze jsem pred 3dny mela teplotu Tak je celkem ovlivnena ...
Ahojky nejde označit tak MS pořád nic těhu test negativní.... 😔 že by bylo na testování ještě brzo....
Holky vcera jsem delala test jeste v 21:00 a byla jeste silnejsi.Dneska je druha carka slaba,takze ovulka probehla asi v noci.nicmene jsme to s pritelem pojistili 🙂 podbrisek poboliva a zada taky,prsa mam citlive tak treti den..tak uvidíme za nejaky ten tyden 🙂 tady je test z dneska
@kikkulina Super, tak alespoň je jasné, že včerejší test byl pozitivní! A myslím, že časově Ti to vyšlo super! Tak ať čekání utíká a nezapomeň písnout, jak to vypadá! 🙂
@terka228 @strykova Holky, ještě nevěšte hlavu a hezky testujte dál. Teri, ty tam máš krásné ducháčky, to posílí, neboj. A @strykova Ty taky ještě nezvdávej. Třeba trvalo déle uhnízďování, tím se oddálila MS, ale ještě není dost vysoká koncentrace HCG. Myslím na vás a nebojte, to klapne! Držím pěsti, že ani pomalu psát nemůžu 🙂
@jullli těžko odhadnout :( Moc se mi to ale zatím nezdá. A jsi poměrně na začátku cyklu. Přeci jen 9 DC je brzo. To i já jako závodník s cyklem 22-23 dní jsem to dotáhla na ovulku na 12-13 den :D Ale duch posiluje, tak dej fotku třeba zítra, ať vidíme, co se děje 🙂
@evzenie2016 moc děkuji věřím že je něco jinak mam plnější prsa ale nebolí a bříško taky ne zítra zajdu koupit další testy a snad už se něco konečně ukáže... moc děkuji za podporu 🙂
@strykova Viidííííš, to vypadá dobře! Hlavně se nenervuj (já vím, se mi to kecá) a v klidu pokračuj s testy obden. Ale už se těším, že sem taky šupneš nějaký pěkný minimálně duháčkovský test! 🙂 Víte jaká to bude pecka už být na Vánoce dva v jednom? 🙂 To je stejně ten nejlepší dárek. Takže na vás holky @strykova @terka a vlastně i @kikkulina spoléhám 🙂
@evzenie2016 urcite dam vedet. 1.12 jdu na ko k dr tal se toho dovim vice 🙂 a snad to tenhle mesic klapne joo to by byl panecku darek :D . no sama jsem zvedava kdy se ovu dostavi proto radeji testuji s predstihem.. Precejen jak nevim kdy ma byt je to naprd ;)
@jullli To úplně chápu. Já jsem taky nevěděla kdy a jak a tak jsem pěkně měsíc testovala každý den..díky divnému měsíci už před MS, ale pak i během až do celkem slušného výsledku testu - ten teda podpořila i BT. Ale alespoň jsem věděla, jaké duchy lovím úplně mimo termín a viděla, jak dušíci posilují, až byl test pozitivní. Takže za mě bych řekla, že lepší pár testů navíc, než váhat, jeslti to člověk neprošvihl 🙂 A přeji, ať doktor řekne víc!
@evzenie2016 chtěla bych to moc... nenervuji, snažím se nato nemyslet 🙂 peču se synem perníkovou chaloupku 😅 děláme ji poprvé 😂 určitě dám zítra vědět co test snad už konečně ukáže//

@misicka74 ten je krásný !!!! Já ho doma kvůli dětem mít nemůžu, tak zdobím svícen až na vánoční stůl...
Teda, to bych si taky nechala líbit, chodit vybírat vybavení.... 🙂 To je krásné, aspoň Ti to uteče 🙂