Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@terka228
@evzenie2016
Holky mrknite,co myslite? Druha čárka se objevila okamžitě
@kikkulina Já bych to viděla nadějně, ale spíš zítra. Myslím si, že čárka ještě zesílí. Zdá se mi trošku slabší než kontrolní. Ale jeslti můžeš, už bych se tulila 🙂 A uvidíš zítra podle testu 🙂 Teda počítám, že je to LH test, že jo...občas se mi plete, kdo tu co řeší :D Ale Ty jsi lovila ovulku, že?
@evzenie2016 je o malinko slabsi nez kontrolní,ale necekala jsem takove zesileni 🙂ano lovim ovulku,a asi stihnu ulovit 🙂 jeste zitra prihodim test
@terka228 snad to tentokrat vyjde,mxslim taky ze zitra jeste trosku zesili,podbrisek uz poboliva,tak to asi prijde brzo..zitra jeste dam test a budu vedet na cem jsem..dekuji 🙂
@kukkulina Super! Tak tentokrát to určitě klapne přesně! Přeji, ať se podaří a je tu další radostný modrý test! 🙂
@evzenie2016 tak dnešní testíky...na proužku je zřetelnější ,i na tom destičkovém...ale dělala jsem digitál a tam je mínus 😕
Ahojky holky cekam tenhle mesic na svou druhou ovulku po roce... Vim nejste jasnovidci ale prece kdy podle vas by mohl byt pozitivni test? Testiju +-1hod stejne kazdy den. Minuly mesic jsem byla po laparoskopii Takze ovu se dostavila az 25dnu po operaci. Dokonce i tt byly duchove ale po dvou dnech spozdeni jsem to dostala.. Jinak pozoruji u sebe vytok ale zarim to neni ten pravy vajecny bilek.. Bt merim taky ale vzhledem k tomu ze jsem pred 3dny mela teplotu Tak je celkem ovlivnena ...
Ahojky nejde označit tak MS pořád nic těhu test negativní.... 😔 že by bylo na testování ještě brzo....
Holky vcera jsem delala test jeste v 21:00 a byla jeste silnejsi.Dneska je druha carka slaba,takze ovulka probehla asi v noci.nicmene jsme to s pritelem pojistili 🙂 podbrisek poboliva a zada taky,prsa mam citlive tak treti den..tak uvidíme za nejaky ten tyden 🙂 tady je test z dneska
@kikkulina Super, tak alespoň je jasné, že včerejší test byl pozitivní! A myslím, že časově Ti to vyšlo super! Tak ať čekání utíká a nezapomeň písnout, jak to vypadá! 🙂
@terka228 @strykova Holky, ještě nevěšte hlavu a hezky testujte dál. Teri, ty tam máš krásné ducháčky, to posílí, neboj. A @strykova Ty taky ještě nezvdávej. Třeba trvalo déle uhnízďování, tím se oddálila MS, ale ještě není dost vysoká koncentrace HCG. Myslím na vás a nebojte, to klapne! Držím pěsti, že ani pomalu psát nemůžu 🙂
@jullli těžko odhadnout :( Moc se mi to ale zatím nezdá. A jsi poměrně na začátku cyklu. Přeci jen 9 DC je brzo. To i já jako závodník s cyklem 22-23 dní jsem to dotáhla na ovulku na 12-13 den :D Ale duch posiluje, tak dej fotku třeba zítra, ať vidíme, co se děje 🙂
@evzenie2016 moc děkuji věřím že je něco jinak mam plnější prsa ale nebolí a bříško taky ne zítra zajdu koupit další testy a snad už se něco konečně ukáže... moc děkuji za podporu 🙂
@strykova Viidííííš, to vypadá dobře! Hlavně se nenervuj (já vím, se mi to kecá) a v klidu pokračuj s testy obden. Ale už se těším, že sem taky šupneš nějaký pěkný minimálně duháčkovský test! 🙂 Víte jaká to bude pecka už být na Vánoce dva v jednom? 🙂 To je stejně ten nejlepší dárek. Takže na vás holky @strykova @terka a vlastně i @kikkulina spoléhám 🙂
@evzenie2016 urcite dam vedet. 1.12 jdu na ko k dr tal se toho dovim vice 🙂 a snad to tenhle mesic klapne joo to by byl panecku darek :D . no sama jsem zvedava kdy se ovu dostavi proto radeji testuji s predstihem.. Precejen jak nevim kdy ma byt je to naprd ;)
@jullli To úplně chápu. Já jsem taky nevěděla kdy a jak a tak jsem pěkně měsíc testovala každý den..díky divnému měsíci už před MS, ale pak i během až do celkem slušného výsledku testu - ten teda podpořila i BT. Ale alespoň jsem věděla, jaké duchy lovím úplně mimo termín a viděla, jak dušíci posilují, až byl test pozitivní. Takže za mě bych řekla, že lepší pár testů navíc, než váhat, jeslti to člověk neprošvihl 🙂 A přeji, ať doktor řekne víc!
@evzenie2016 chtěla bych to moc... nenervuji, snažím se nato nemyslet 🙂 peču se synem perníkovou chaloupku 😅 děláme ji poprvé 😂 určitě dám zítra vědět co test snad už konečně ukáže//

@misicka74 ten je krásný !!!! Já ho doma kvůli dětem mít nemůžu, tak zdobím svícen až na vánoční stůl...
Teda, to bych si taky nechala líbit, chodit vybírat vybavení.... 🙂 To je krásné, aspoň Ti to uteče 🙂