icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
28. lis 2016

@radunkap jj vim co myslis. je to na stejne bazi duphaston tohle a utrogestan proste progesteron. tak urcite zkus jeste testovat

radunkap
28. lis 2016

@jullli zkusím, jen jsi mě teď trošku polekala☹ Takže si myslíš, že když jsem to začala užívat a ještě jsem neměla ovu, že už neproběhne?

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 Stavila jsem se u té mé známé bylinkářky a mám pro Tebe dobrou zprávu....Drmek prý hlavně taky prodlouží LF určitě o 1-2 dny🙂
Tím se tedy i vysvětluje, proč mně se prodlužuje, protože jí mívám 12-13 dní a asi jen 2x jsem ji měla 14 dnů....tak asi proto už jsem dnes 14DPO a ještě není MZ. Také říkala, že i 12-13 dní je poměrně málo...

terka228
28. lis 2016

@jullli prosímtě a jak dlouhé jsi měla zpoždění???

terka228
28. lis 2016

@radunkap Taky si myslím, že by ovu ještě mohla proběhnout a testovala bych do toho 20DC.

radunkap
28. lis 2016

@terka228 Díky. dneska se někde stavím pro testy a zkusím testovat. Akorát se mi nezdají ty bolesti břicha, co jsem mela čtvrtek, pátek..:-/

terka228
28. lis 2016

@radunkap škoda, že neměříš teplotu, protože bys věděla přesně, jestli ta ovu při bolestech byla a tím i jestli Ti testy ukazují nebo ne.... ale i tak testuj ještě těch pár dní a dej vědět 🙂

jullli
28. lis 2016

@terka228 spozdeni 2dny na testech carky asi jako ty ale nic nesililo...
@radunkap nechtela jsem te strasit promin. Jen me stve ze ti dr jsou tak blby a mysli si ze kazda zenska ma ovu 14dc tim padem pak nasadi progesteron no a kdyz ma nektera ovu pozdeji tak bohuzel bud to ovu zastavi a nebo prijde to uz je otazka no

sarkab85
28. lis 2016

@janccaaa Ahoj těhulko, tak jak se cítíš? Všechno v pořádku? Já od pátka testuji ovu, zatím teda žádná sláva, pořád jen dušíci. Pokud to bude stejné jako min.měsíc, dnes večer max.zítra, by měl být pozit. ovu test. Tak uvidíme no. Tulit se budeme, tak i tak, manžílek si to snažení docela užívá😉

Otázka pro všechny, jak moc velký problém můžou být kvasinky v období ovulace? Mám lehké svědění, ovulku čekám v rozmezí 1-2 dny.
@terka228 Ahoj, nevěš hlavu, víš to, že testování před termínem MS je zakázaný, pak je z těch čáreček člověk akorát zoufalí. Sleduji Tvoje příspěvky, určitě se podaří.

evzenie2016
28. lis 2016

@terka228 Jeeee, super, díky. Dneska mám takový plný den, tak jsem ho ještě nestihla sehnat. Ale mám čas, viď? Začíná se s nim az po ovu, pamatuji si to správně? A vidíš, středa to jistíííí 🙂

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 Jj, bere se až po ovulaci 🙂 15 kapek 3x denně 🙂

dvoranna
28. lis 2016

Holky potřebovla bych poradit, třeba jste některá měla něco podobného. V září jsme se začali snažit o druhého prcka a jelikož Anetka si k nám hledala cestu tři roky nechtěla jsem teď nic podcenit. Začala jsem si dělat ovu testy a zjistila, že mám ovulaci až 6 dní před očekávanou MS, což asi není úplně dobře. Mám to nějak řešit s dr, nebo nějaké babské rady? díky za každý názor

dashenka1
28. lis 2016

@dvoranna kazda jsme jina a kazda ma jinak ovu 😊 podle me je dulezite ze ji mas ne?

dvoranna
28. lis 2016

@dashenka1
Od kamarádky a tady z fóra jsem se právě dočetla, že se vajíčko nemusí mít čas uchytit a odejde s MS

strykova
28. lis 2016

@evzenie2016 ahojky tak ted jsem koupila těhu test....hned jsem si udělala první a zítra rano udělám další😊😊😊 mám tam ducha...... na fotu moc nejde vidět ale je tam

peacev
28. lis 2016

@strykova kolikátý je to DC smím-li se zeptat ?

terka228
28. lis 2016

@strykova Teda !!!! SUPER !!! Vidím ho krásně 😍

peacev
28. lis 2016

taky to vidím!

strykova
28. lis 2016

@peacev já mám zpoždění v MS už 4.den

peacev
28. lis 2016

@strykova jsem zvědavá protože sama čekám co bude, ale asi nic, je mi klasicky mizerně ☹

strykova
28. lis 2016

@terka228 konečně aspoň nějaký náznak😍😍😍 doufám že teď bude jen sílit.... moc děkuji 😘

terka228
28. lis 2016

@strykova určitě bude sílit . Vypadá krásně :D

strykova
28. lis 2016

@peacev hlavně nato nemyslí ono to určitě klapne budu moc držet palečky 🙂

peacev
28. lis 2016

@strykova děkuju, kéž by to šlo na to nemyslet ale člověk je podrážděnej a takový ty klasický nepříjemný příznaky, tak mě to štve, přijde mi to skoro jasný ☹
Ale Tobě moc gratuluju 🙂

strykova
28. lis 2016

@terka228 moc děkují za podpoření 🙂

strykova
28. lis 2016

@peacev úplně tě chápu... tak udělej test .... děkuji 😊

terka228
28. lis 2016

@strykova Jééé, teď to dočítám zpátky...Ty jsi taky dělala digi test...a s mínusem...Kdy jsi ho dělala? V den vynechání MZ ?

peacev
28. lis 2016

@strykova test byl dnes bílý, 10 DPO = takže stejně brzo, ale jak říkám, cítím se jak se cítím :-/ klasické příznaky pms. NJN ... ☹

strykova
28. lis 2016

@terka228 před dvěma dny právě ..... ale ptala jsem se v lékárně paní a ta mi řekla ze třeba ještě hcg nebylo v moči....

terka228
28. lis 2016

@strykova ňák už se mi všechno to testování u všech plete 🙂

Strana