Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 Stavila jsem se u té mé známé bylinkářky a mám pro Tebe dobrou zprávu....Drmek prý hlavně taky prodlouží LF určitě o 1-2 dny🙂
Tím se tedy i vysvětluje, proč mně se prodlužuje, protože jí mívám 12-13 dní a asi jen 2x jsem ji měla 14 dnů....tak asi proto už jsem dnes 14DPO a ještě není MZ. Také říkala, že i 12-13 dní je poměrně málo...
@terka228 spozdeni 2dny na testech carky asi jako ty ale nic nesililo...
@radunkap nechtela jsem te strasit promin. Jen me stve ze ti dr jsou tak blby a mysli si ze kazda zenska ma ovu 14dc tim padem pak nasadi progesteron no a kdyz ma nektera ovu pozdeji tak bohuzel bud to ovu zastavi a nebo prijde to uz je otazka no
@janccaaa Ahoj těhulko, tak jak se cítíš? Všechno v pořádku? Já od pátka testuji ovu, zatím teda žádná sláva, pořád jen dušíci. Pokud to bude stejné jako min.měsíc, dnes večer max.zítra, by měl být pozit. ovu test. Tak uvidíme no. Tulit se budeme, tak i tak, manžílek si to snažení docela užívá😉
Otázka pro všechny, jak moc velký problém můžou být kvasinky v období ovulace? Mám lehké svědění, ovulku čekám v rozmezí 1-2 dny.
@terka228 Ahoj, nevěš hlavu, víš to, že testování před termínem MS je zakázaný, pak je z těch čáreček člověk akorát zoufalí. Sleduji Tvoje příspěvky, určitě se podaří.
@terka228 Jeeee, super, díky. Dneska mám takový plný den, tak jsem ho ještě nestihla sehnat. Ale mám čas, viď? Začíná se s nim az po ovu, pamatuji si to správně? A vidíš, středa to jistíííí 🙂
@evzenie2016 Jj, bere se až po ovulaci 🙂 15 kapek 3x denně 🙂
Holky potřebovla bych poradit, třeba jste některá měla něco podobného. V září jsme se začali snažit o druhého prcka a jelikož Anetka si k nám hledala cestu tři roky nechtěla jsem teď nic podcenit. Začala jsem si dělat ovu testy a zjistila, že mám ovulaci až 6 dní před očekávanou MS, což asi není úplně dobře. Mám to nějak řešit s dr, nebo nějaké babské rady? díky za každý názor
@evzenie2016 ahojky tak ted jsem koupila těhu test....hned jsem si udělala první a zítra rano udělám další😊😊😊 mám tam ducha...... na fotu moc nejde vidět ale je tam
taky to vidím!

@radunkap jj vim co myslis. je to na stejne bazi duphaston tohle a utrogestan proste progesteron. tak urcite zkus jeste testovat