icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
28. lis 2016

@strykova No vidíš....to je stejně super🙂 Mám ohromnou radost...aspoň někdo z nás, kdo jsme byly na stejno🙂
No, já měla dnes takový krémový výtok a teď už zase nic. Tak doufám, že jestli se nezadařilo, dostanu MZ co nejdříve 🙂

strykova
28. lis 2016

@peacev na to bych se vůbec nedívala mě test ukázal teprve až dneska něco a 10dní je málo..... každá žena to má jinak.....

janccaaa
28. lis 2016

@sarkab85
Ahoj , určitě bude ovu test pozitivní co nejdřív ;) , a to, že si to manžel užívá je jedině dobře 😀 Pojišťujte , pojišťujte 😀

Jinak já se cítím nějak stejně, jen cítím až za roh a už pár dní mi bývá ráno špatně, tak si zvykám. Je to jako kocovina, jen ne tak dramatický 😀 Jinak na kontrolu jdu ve čtvrtek, tak se těším a zároveň se bojím...

strykova
28. lis 2016

@terka228 na výtok jsem se taky ptala.... a bylo mi řečeno že tělo chrání tak oplodněné vajíčko.... a určitě se zadařilo nevěš hlavu.... 🙂

terka228
28. lis 2016

@strykova Aha...měla jsem ho tedy jen dopoledne...mám zrovna modrý toaleťák, tak to bylo krásně vidět 🙂 No, tak uvidíme prostě... 🙂

evzenie2016
28. lis 2016

@strykova Jeeeee, parádááááááááá! krááááááááásný dušík! Ten bude určitě sílit! Juchuuuuu! To mám radost!

evzenie2016
28. lis 2016

@terka228 Teri, nevěš hlavu, určitě to klaplo! Ale opravdu to vnitřně nevzdávej. Navíc, když výtok nemíváš, je fajn, že je něco jinak. Těším se zase ráno na lepší test. I když já sázím vyloženě na středu 🙂

evzenie2016
28. lis 2016

@dvoranna Já bych k dr zašla s tím, co jsem zjistila a probrala s ním právě to, zda má vajíčko čas se uhnízdit. Mohl by pomoci jen prodloužit luteální fázi a úspěch na sebe nenechá dlouho čekat. Navíc taky na tom nejsem slavně právě v tomto ohledu, takže bych ráda LF podpořila, prodloužila. Já jsem toho názoru, že pokud pár pokusů nevyjde a člověk ví, že pokus byl ve správný čas a nebyly nějaké jiné komplikace (nemoc atp.), tak je lepší to s doktorem probrat. Když je nějaký problém, tak ať se zbytečně neotálí. A kolikrát může podle mě pomoci něco malého. Každopádně přeji úspěch, to v každém případě! 🙂

strykova
28. lis 2016

@evzenie2016 moc děkuji.... zítra udělám hned rano zda duch sílí 😊 holky jste úplně skvěle hned se cítím uvolněně 😘

evzenie2016
28. lis 2016

@strykova Supeeeeer! Jak málo člověka nakopne, že? 🙂 už se těším na zítřejšího ducháčka! Juchuuuuu, to jsou mi dárečky. To bude možná už na dárek k Mikuláši, né až pod stromeček 🙂

strykova
28. lis 2016

Jj přesně tak 🙂 ne e manžel o ničem neví tak dostane ultrazvuk pod stromeček 😊 pěkně ho napnu 😁

peacev
28. lis 2016

@strykova děkuju tak třeba ještě naděje je ...
No moc tě obdivuju jestli to vydržíš tak dlouho to neříct, já bych to kdoví jestli zvládla do Mikuláše :D

strykova
28. lis 2016

@peacev určitě..... jj zvládnu 😁

terka228
28. lis 2016

@evzenie2016 a Ty jsi dnes kolikátý den cyklu??? Nějak mi to už splývá do sebe 🙂

radunkap
28. lis 2016

@jullli @terka228 holky divejte!!!!! A ja uz si myslela,ze jsem cudna🙂

terka228
28. lis 2016

@radunkap no super 😀 zítra by ještě mohl být silnější,ale to uvidíš....každopádně super😀

jullli
28. lis 2016

@radunkap no vidiiis doufam ze jste meli vcera tuleni 🙂 jinak bud byl vcera uplne pozitivni a nebo jsi to nezachytila kazdopadne tohle je taky super. takze se snazte

evzenie2016
28. lis 2016

@radunkap no supeeeer! Koukám, že tady je to stále dokola trpělivosti a neztraceni naděje, že? 🙂

evzenie2016
28. lis 2016

@terka228 Teri, já jsem 4DC, ale počítám tentokrát o prvního dne, kdy začalo to krvácení/nekrvácení. Sama jsem zvedava, kdy mi vyleze ovulka...jinak ráno vstávám brzy, tak jak rozloupnu oko, hned se budu slidit po Tvem dušíkovi joooo 🙂

evzenie2016
28. lis 2016

@peacev @strykova já kdybych mela co ukazovat, tak nevydržím ani den 😀

radunkap
28. lis 2016

@terka228 @jullli @evzenie2016 holky, moc vam diky za podporu🙂 dneska mam z toho uprimnou radost🙂 uz jsem tomu neverila, ale po vasich radach jsem se stavila na gyndu pro jeste jedno baleni testu a vyzkousela to🙂 a ono ejhle🙂

strykova
28. lis 2016

@evzenie2016 to já zase jo 🙂 už jsem i zalhala že jsem to dostala aby neměl podezření😁😁... snažíme se 6měsíců tak to bude překvapení i pro syna ten už chce miminko..... 😊😊

terka228
28. lis 2016

Děkuju moc za srdíčko !!!!!😀 😀 😀

strykova
29. lis 2016

@evzenie2016
@terka228 Dobré ráno holky, duch je pořád stejný tak udělám ještě odpoledne...

terka228
29. lis 2016

@evzenie2016 Ahojky, takže ducháček už není téměř vidět, to už ani nefotím...a teplota lehce poklesla...takže, víš jak.....doufám, že dnes nebo zítra dorazí, ať to mám za sebou a můžu jet dál 🙂

terka228
29. lis 2016

@strykova No super!!!! Tak to vypadá moc dobře...Když už byl takhle vidět včera odpoledne, tak to bude na dobré cestě😀
No já zase nic, takže čekám MZ😢

jullli
29. lis 2016

@terka228 to me mrzi. myslela jsem ze to klapne a vidim ze jsi to mela podobne jako ja minuly cyklus..
@strykova tak to je super ten uz bude jen silit 🙂

klarka22
Odpověď byla odstraněná
evzenie2016
29. lis 2016

@terka228 jejku Teri, tak myslíš, že se nezabydlelo? A jak ostatní příznaky? Vidíš to na MS? Ale když to neklapne, vyhlížím Te s ovulkou. Já jsem zvedava, kdy vůbec klapne, když ta má MS si ted začíná 3 dny...to se pak něčeho dopočítej...ale testy na cestě, teploměr nachystaný 🙂

terka228
29. lis 2016

@evzenie2016 No, příznaky nemám žádné ...ani ty a ani ty 🙂 Takže to mě děsí.... raději bych už tu MZ, ať je to za mnou

Strana