icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
4. pro 2016

@megi89 tak ten včerejší 😀 Takže 12 - 48hodin probíhá ovulace...

terka228
4. pro 2016

@volfikovi Jj,já taky....super 😊

volfikovi
4. pro 2016

@terka228 děkuji ,jen sem z toho trocha jelen , většinou sem měla hlen a bylo mi zle , bolelo bricho a ted nějak nic a přitom test říká něco jiného 🙂)

megi89
4. pro 2016

@terka228 fakt??? ty jo.. tak děkuji

terka228
4. pro 2016

@volfikovi já ovu někdy cítím a nêkdy vůbec..takže používám právě testy a na potvrzení i měřím teplotu 😉

volfikovi
4. pro 2016

@terka228 teplotu jsem chtěla ,ale nějak jsem na to první dny cyklu zapomněla a tak sem tenhle měsíc řekla ,že zkusím testy 🙂 Tak měřit budu od dalšího cyklu 🙂 Nevěřím,že by se nám podařilo otěhotnět dle zkušeností z předešých těhu vždy to trvalo něco přes rok neýž se zadařilo 🙂

terka228
4. pro 2016

@megi89 no,já taky na některých testech nemám druhou čárku úplně stejnou jako kontrolní....jako Ty tady.Ale jak měřím teplotu,tak vím,že ovulace proběhla přesně podle testu 😉

terka228
4. pro 2016

@volfikovi Držím palečky....my už se teď snažíme téměř rok 😔 jenže muže k doktorům nedostanu...klasika...tak to zbývá na mně.Aspoň se cpu vitamíny😉 Ale už bych si to třetí a poslední fakt mic přála. Druhý syn byl vlastně náhodou v období,kdy jsme si dávali pozor. A teď to zas nějak nejde.Ale si k tomu přispívá vėk.Tak snad už se taky dočkám😊

volfikovi
4. pro 2016

@terka228 Tak to moc držím palce... Já měla v unoru 2006 mimoděložní těhu , po revizi jsem otěhotněla v letě ten samý rok a dcera se narodila v dubnu 2007 .Druhá dcerka se podařila po roce a pul ač jsme se nesnažili.. rok narození 2011 . Ted mám současního přítele tedy skoro manžela a přáli bychom si mimčo , není otcem ani jedné z mých holek.. Zatím jsme se vyloženě nesnažili ,ale rádi bychom .bohužel já sem hrozně pesimistická😒

terka228
5. pro 2016

@volfikovi Neboj, určitě to klapne 🙂 Dřív nebo později 🙂 My máme nevýhodu tu, že je muž málo doms, jezdí kamionem, sice tady v Čechách, ale není doma každý večer, takže se nemůžeme tulit všechny plodné dny, ale 1 maximálně 2 a někdy to hold nevyjde vůbec :( Takže se nám to pěkně protahuje...ale vám to určitě vyjde dříve 🙂 Koukaala jsem, že i věkově jsi na tom dobře 🙂 Tak jen sledujte plodné dny a tulte se a bude mimi, uvidíš 🙂

sarkab85
5. pro 2016

@janccaaa Ahoj, tak jak kontrola, všechno v pořádku, bylo už srdíčko? My jsme ve stádiu čekání na výsledek, ovu minulý týden, snažení poctivé😉, MS by měla dorazit 15.12. tak snad už nepřijde. Snažím se na to nemyslet, pomalu se soustřeďuji na Vánoce, ale to čekání je hrozný.

janccaaa
5. pro 2016

@sarkab85
Ahooj, kontrola v pořádku, srdíčko už bylo a zdá se, že ten rozdíl ve stáří mimi dohnalo 🙂,ve čtvrtek dle utz 7+0tt, dle MS 7+3tt, jinak paní doktorka říkala, že to vypadá v pořádku 🙂, Na další kontrolu jdu 27.12. na odběry. Akorát mi bývá špatně a jsem taková marná, pospávám a nic se mi nechce dělat, obzvlášť do práce 😀

Tak to tenhle měsíc už určitě vyšlo, když bylo tak poctivé snažení ;) a bude krásnej dáreček pod stromeček. Já až moc dobře chápu , že nemyslet na to prostě nejde, ale ty Vánoce by mohly být vhodným rozptýlením ;) Držím MOC palce 🙂

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 Tak čárka slábne ☹( tak nevím co si o tom myslet

terka228
5. pro 2016

@volfikovi pak bych brala,že byl pozitivní ten včerejší test,taky jsem vždy neměla úplně silnou čárku a ovu byla... 😉 Neboj a tulte se😊

llenka_li
5. pro 2016

Zdravím, poradíte mi jaké ovu testy koupit? Je jich na vyber tolik...🙂

sarkab85
5. pro 2016

@janccaaa Tak to je super, teď už bude jen růst a sílit. Ještě jednou gratulace. Únava a nevolnosti k tomu patří, ještě tak měsíc a bude lépe. Odpočívej co to jde, až se narodí, už se nikdy pořádně nevyspíš. Vím o čem mluvím, naše mládě stává i o víkendu v 6h.😒

sarkab85
5. pro 2016

@llenka_li Ahoj, já teda testuji ovulku teprve druhý měsíc, ale zatím testy od Dr.Maxe byli spolehlivé. Tento měsíc je potvrdila i bazálka.

terka228
5. pro 2016

@evzenie2016 pořád mě bolí dnes v podbříšku,tak jsem si udělala ovu test a koukej....jsem z toho jelen😲
Ještě mám Pepino testy,tak jdu udělat i ten....
Jak jsi na tom Ty???

sarkab85
5. pro 2016

@terka228 Já bych zkusila udělat i těhotenský test, 5DC je na ovulku nějak moc brzy ne? Přeci MS může proběhnout i v těhu😉Držím👍

janccaaa
5. pro 2016

@sarkab85 Děkuju 😉 No já vím všichni mi říkají, ať spim, dokud to jde 😀 . Ale ty nevolnosti jsou nevyzpytatelný, někdy jsem OK, a někdy se vzbudím, jako bych proflámovala noc 🤒. Ale co bychom nevydržely, že? 🙂 . Tak ještě jednou přeju, ať to klapne! a dej vědět, až budeš testovat 😉

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 Ahojda, no to koukám! Máš stejný test jako já, možná lepší, a to jsem dneska 11 DC 🙂 Hezky vybal ještě těhu test a zkontroluj. Třeba se opravdu zadařilo a budeš jedna z těch, co mají MS prvních pár měsíců. Jak bude výsledek modrého testu, hned se hlaaaaaas, joooooo? A je docela pozdě, tak bych na ráno nečekala 😉

adusee
5. pro 2016

@terka228

páni,držím palce 🙂

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 koukej na můj test 😀 Slabší duch než ten Tvůj 🙂

radunkap
5. pro 2016

@terka228 já bych taky udělala těhu test!🙂

dyslovka
5. pro 2016

@terka228 : tak ti je nadhera, promin, ze se tu tak vmesuji, uz vas nejakou dobu sleduju a ted jsem proste napsat musela 🙂 uz podle teplot jsem si myslela, ze se zadarilo, ale ted jsem si vic jista, das tu pak foto tehu testu? Mooc drzim oalce, aby to tam bylo 😊😊

terka228
5. pro 2016

Holky,těhu test fakt bílej....a jsem ráda,protože do sebe cpu Modafen,i když je mi už lépe...Jinaj jsem ještě dělala ovu test od Pepina a taky vychází hezky.Tak asi bude prostě ovulka dřív no....jen jestli se do toho s mužským strefíme???? Buď mu to vyjde,že přijede dnes nebo zítra.A to znamená,že pak mu to vyjde až na víkend nebo po víkendu.Ach jo,je to napínavý....podle Comfort testu bych řekla,že zítra bude pozitivní,ty Pepino ještě nemám vyzkoušené....Co myslíte?????

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 nemás ještě nechane ty z minulého měsíce, že bys porovnala, jakému dni to je podobné? A nebo jestli není celkove vyšší hladina. Ja si pořídila ještě méně citlivé testy, abych eliminovala ty dva dny pozitivních výsledků třeba jen na jeden...

terka228
5. pro 2016

Jrště jedna po zaschnutí,koukám,že je to lépe vidět 🙂

terka228
5. pro 2016

@evzenie2016 Ty z minula mám....řekla bych , že je to mezi dnem před a dnem pozitivním, takže udělám ještě večer 🙂 Možná bude dobře, jestli to mužkýmu vyjde zrovna v těchto dnech....
Mám doma ještě s citlivostí 40, ale ty jsem neměla pozitivní nikdy 🙂 Možná ho večer zkusím taky 🙂

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 to jsem zvědavá, jak to vyjde! Taky se mi to včera zdálo, že to je den před pozitivním....a hle...dneska vypadá stejně 😀

Strana