icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
2. pro 2016

@evzenie2016 Já ho mám brát 3x denně 15 kapek rovnou do pusy a nebo 20 kapek do pití. Já ho kapu na lžičku a rovnou do pusy těch 15 kapek a jde to :D

dasa.77
2. pro 2016

@terka228 tak 30 nebo 45 kapek/den je docela velké rozmezí

terka228
2. pro 2016

@dasa.77 Mně to paní od bylinek řekla takto 🙂 A když jsem tu koukala na nějaké diskuze, tak to odpovídá.

dasa.77
2. pro 2016

@terka228 když Ti to paní řekla,ok
Já osobně jsem se setkala i s odlišným dávkováním u "blbého" kontryhele, takže vlastně čemu se divím 😀
Jinak si vzpomínám,že jsi zmiňovala i jeřáb ptačí. Tobě doporučila tuším PO ovulaci,ale já byla u toho,když jedné paní říkala celý cyklus

terka228
2. pro 2016

@dasa.77 Ne, Jeřáb do ovulce a Drmek po ovulaci 🙂
A pak BABO RAĎ !!! 😅

dasa.77
2. pro 2016

@terka228 a nebo..jen vím,že to prostě s tím Jeřábem nebylo po celý cyklus

terka228
2. pro 2016

@dasa.77 No, ptala jsem se tady v nějaké diskuzi na to dávkování Jeřábu a Drmku, a taky mi paní potvrdila, že jak to beru, je to v pořádku....počkej, zkusím to najít...

dasa.77
2. pro 2016

😉 přečteno

terka228
2. pro 2016

@dasa.77 Tak snad to beru dobře, no, nezbývá než věřit 🙂 Protože fakt se v tom nevyznám...

disa
2. pro 2016

Holky řekněte mi že plaším 🙂, poslední menstruaci jsem měla 10.11. a hned po skončení jsme se začali snažit o mimčo (i ovulace proběhla). Poslední dobou se mi hodně zvětšili prsa a i mám takové podivné bolení v podbříšku(to jsem měla při prvním těhu),tak jsem se i začala radovat že to vyšlo,ale dělala jsem si test a ten byl negativní. Myslíte že se ještě může ta druhá čárka objevit?

terka228
3. pro 2016

@disa Ahoj, no možné to je...záleží, kdy byla ovulace. Jestli není na test brzy 🙂

disa
3. pro 2016

@terka228 ovulace podle ovul.testu byla okolo 24.listopadu. Tak snad to vyjde. U prvního mimca jsem to tak neprožívala jako teď 🙂

radunkap
3. pro 2016

@disa jee tak to jsme na tom podobne🙂 ja mela posledni menstruaci 10.11. , akorat ovulku az 29. Tj 20 DC🙂 a taky cekam, co z toho bude, i kdyz u me je na to jeste cas🙂

disa
3. pro 2016

@radunkap tak to budu drzet palecky 🙂. To cekani je nejhorší

radunkap
3. pro 2016

@disa i ja tobe🙂 a dej vedet🙂 ja jsem zatim takova, ze se spis tesim, ale nedockava nejsem🙂 jsme teprve prvni mesic snazeni🙂

volfikovi
3. pro 2016

Ahoj ráda bych se přidala do diskuze 🙂 Mám už dvě dětí ,momentálně se snazíme s novým přítelem o třetí . Nicméně od druhého porodu sem měla cyklus nebo spíš neměla totálně rozházený, neměla jsem menzes třeba 3 mesice a pak zase jeden ano. Posledních 6měsicu se mi to srovnalo až se lékař divil. V době ovulace vždycky hledn ,bolest v podbříšku atd. Tento mesic se neděje nic ☹ momentálně jsem 18 DC hlen ani bolesti nikde. Zkusila jsem testy.. testuju nyní 5 den , první test byl slabší , druhý silnější , a bohužel následující dny je furt stejný... Nevím zda mám testovat ještě pár dní dále nebo to nechat být. Jsem dost nervozní máme 13 dní do svatby tak to přičítám tomu .... Testovali by jste dál ?

disa
3. pro 2016

@radunkap ty taky dej vedet 🙂. Tak to ti zavidim,ale tohle jsem mela s prvnim ze jsem tomu nechavala volny prubeh a tesila jsem se a podarilo se to hned prvni mesic 🙂. Ale ted mam strach ze uz to takhle rychle nepujde

radunkap
3. pro 2016

@volfikovi ahoj😉 jeste se testuj. Ja uz jsem to chtela vzdat, holky z teto skupiny me podporily a ejhle- 20DC pozitivni test a ovulka🙂 preju hodne stesti a krasny svatebni den🙂

radunkap
3. pro 2016

@disa ja se trosku stresovala z ovulaci, ktera ne a ne prijit🙂 a pak najednou prisla🙂 ale ted uz uvidime, co bude. Byly by to krasne vanoce, kdyby to vyslo a pekne zakonceny rok ( letos svatba i stehovani do domu), tak uvidime. Miminko bych si moc prala🙂 Rekla jsem si, ze jsme udelali vse, co bylo v nasich silach a ted se stane, co se stat ma🙂 bud to vyjde nebo ne🙂

volfikovi
3. pro 2016

@radunkap Moc děkuji 🙂 zkusím tedy dál testovat a uvidí se 🙂 Na svatbu se moc teším , a zároveň panikařím ,aby vše vyšlo jak má ,hlavně počasí se bojím 🙂
Ta ovulka mě zarazila ,že není snažíme se již 6 měsiců a nic ☹

radunkap
3. pro 2016

@volfikovi hlavne si ji uzij🙂 nejlepsi je svatba, kdyz je nevesta spokojena a stastna. V ten den uz nic nezmenis a pocasi je jedine, co nedokazes ovlivnit🙂 a s ovulkou se nestresuj. Bud prijde a nebo prijde pristi mesic🙂

disa
3. pro 2016

@radunkap tak to jsi mela krasny rok🙂. Mas pravdu co ma stat se stane,ale byl by to krasny dárek k Vanocum.

evzenie2016
4. pro 2016

@terka228 Díky za ten Drmek. Budu ho brát jako Ty. Od včera testuju, zatím jen duch. Jen jsem ráno nenamerila teplotu, tak ta az ode dneška. Je trochu vyšší, než minulý cyklus, ale je jeste brzy, tak snad graf nezmate a stihne se srovnat. Jsem zvědava, kdy bude ovu. Podle minulého měsíce mi to graf značí na 13 DC, ale myslím si, že to bude posunute o ty dny divného krvácení. Stale si myslím, že spíš patří ke konci předchozího cyklu, než že to je už začátek nového...ale jsem fakt zvedava. Snad se něco "dozvím" z průběhu tohodle cyklu...A jak Ty? Jak je a taky začínáš chytat ovu?

terka228
4. pro 2016

@evzenie2016 ahojky,tak jsem ráno měřila,a tam 37.54....takže jsem to zase smazala...chvíli na to jsem poznala,že mám teplotu a pěknou chřipajznu😥 Doufám,že mi to ten cyklus nerozhodí...Jinak MZ na uplném ústupu...změřím zítra a uvidím.Ovulku bych mela mít aż příští úterý,takže testovat budu na konci týdne...

volfikovi
4. pro 2016

Ahoj pridávám fotku testů jak jsem psala testuji snad poprve v životě. Vím,že neni ani jeden pozitivni ,ale zajímá mě je normální takový skok? Včera duch a dneska už pěkná čárka 🙂
Jsem celá napnutá zda zítra bude zase silnější

terka228
4. pro 2016

@volfikovi Ahoj, jj,je to normální 🙂 zítra by mohl být pozitivní 🙂 Zkus udělat i večer, jestli třeba nezesílí už teď 🙂

volfikovi
4. pro 2016

@terka228 Tak jeden večerní ještě tedy ,ale viděla bych to spíše zítra.

megi89
4. pro 2016

Holky... prosím Vás, testuji poprvé... ovulace vůbec neproběha, že?

megi89
4. pro 2016

a tenhle je z dnešního rána... je to dost slabé, že? myslím ten včerejší... Děkuji moc za odpověď 🙂

Strana