icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
1. pro 2016

Ahojky, takže včera muž přijel z práce, krásně jsme stihli užít si sebe 🙂 a v noci konečně dorazila MZ...a to v plné síle :D hurá!!!! Takže snad zase bude brzo pryč a jedeme nanovo 🙂 Ty jsi teda 7 nebo 8DC ???

evzenie2016
1. pro 2016

@terka228 Tak to jste to krasne stihli! Tak at je MS brzy pryč a hurá znovu. Já jsem dneska 7DC. Teplota zmerena, testy nachystane...

strykova
1. pro 2016

Ahojky tak dneska 7dní zpoždění MS testy pořád ukazují 2čárky jedna je slabší.... tak mi to nedalo vzala jsem dnešní test do lékárny a paní mi řekla že jsem určitě těhotná....nedalo mi se zeptat proč ta druhá čárka je tak slabá když mám už 7dní zpoždění... zato může v moči málo hcg ..... tak jsem si hned koupila digitální test a dva normální.... a testovat budu až v neděli 😊

strykova
1. pro 2016

@terka228
@evzenie2016 holky budu vám moc držet palečky ať to konečně klapne...

sticker
strykova
1. pro 2016

@peacev tobě samozřejmě také držím palečky aby to konečně klaplo 🙂

misicka74
1. pro 2016

Ahoj holky, tak nevim jestli nemam nejaky zanet ☹, mam takový divný hustší bílý výtok a už druhý den až křeče v podbříšku ☹

sarkab85
1. pro 2016

Ahoj, můžete se mě kouknout na ty čárky a graf? Nevím jestli bylo opravdu správné načasování. Řekla bych, že včera v poledne byl test nejjasnější, navečer mě začalo bolet v podbřišku, večerní tulení už byla spíše bolestivá záležitost než zážitek. Bolest trvá od večera prakticky do teď. Řekla bych, že buď právě probíhá nebo se fakt chystá. Co se má přesně změnit na grafu? Díky za odpovědi, diskuzí je hodně, ale tady u Vás mám pocit, že už jste v tom zběhlé.

tammm
1. pro 2016

@sarkab85 podle grafu těžko poznat,to se většinou pozná až po ovu 🙂 chce to měřit aspon 3 měsíce a porovnat.Dle testů ještě nebyla,ale podle bolesti jo,takže těžko říct.

tammm
1. pro 2016

@sarkab85 tul se v tomto období obden 😉

terka228
1. pro 2016

@sarkab85 Tak to odpovídá.....včera jsi měla pozitivní ovu test a dnes asi proběhne ovulace. Měla by se zvedat teplota od zítřka... Takže tulení proběhlo v pořádku a ještě dnes bych se tulila 🙂

tammm
1. pro 2016

Koukej,u mě byla 13 dc předposlední vzrůstající teplota a to se dopředu nepozná.

sarkab85
1. pro 2016

Holky, díky za reakce, dneska to teda ještě radši ztuplujeme.
@tammm Jsem proti Vám břídil, BT měřím poprvé. Koukám ale, že bych ten graf mohla mít podobný a od zítra čekat teploučko. Uvidíme po ránu.

evzenie2016
1. pro 2016

@strykova moooc gratuluji! To je skvělá zpráva!

strykova
1. pro 2016

@evzenie2016 moc děkuji v pondělí zavolam na gynekologie.... a doufam že mě vemou teď před Vánocemi 😊

evzenie2016
1. pro 2016

@strykova určite! Zvlášť, když řekneš, že bys ráda potvrdila těhotenství 🙂

strykova
2. pro 2016

@evzenie2016 jj tak holky ja nevydržela a udělala digitální test ..... a ted sedim brečím radostí a do práce půjdu opuchla 👶😍😍😍😍😍💖💖💖

sipkovarose
2. pro 2016

@strykova jeeeee gratuluji to he krásná zprávička takhle po ránu.🤰

strykova
2. pro 2016

@sipkovarose moc děkuji.... já snad radostí nepůjdu do práce 😂

terka228
2. pro 2016

@strykova To je krása!!!!!!!! Moc gratuluji a hlavně , ať se vám oběma daří !!!😍 ❤

evzenie2016
2. pro 2016

@strykova to je krasnyyyyy!!! Tak na oba dávat pozor 🙂 A taková krásná zpráva za jeden opuchly den stojí 🙂

dashenka1
2. pro 2016

@strykova drzim paleckyy 25.11 jsem mela to samee 😊 🙏 gratulaceee 😍😍👶

radunkap
2. pro 2016

@strykova To je krásné, moc gratuluji!!!🙂

sarkab85
2. pro 2016

@strykova Velká gratulace, buď na Vás opatrná.
@tammm Dobré ráno, tak já dnes teplota o 2 desetinky vyšší, břicho už mě nebolí, tak nejspíš ovu proběhla včera. Jak moc to má na tom grafu vyskočit?Díky

tammm
2. pro 2016

@sarkab85 super,bude se bud držet nebo stoupat až do ms,mě se tak nějak držela,dnes už hupsla zas výš.Držím palce.

strykova
2. pro 2016

@terka228
@evzenie2016
@dashenka1
@radunkap
@sarkab85 holky moc děkuji jste zlatíčka 😘 ❤

sticker
dashenka1
2. pro 2016

@strykova nz ja jdu k dr ve ctvrtek 😊co ty

strykova
2. pro 2016

@dashenka1 nechci spěchat takže až 13..

dashenka1
2. pro 2016

@strykova taky jdu po 14dnech co jsem to zjistila a uvidimeeeee 🍀

terka228
2. pro 2016

@evzenie2016 Ahojky, tak co??? Už testuješ ovu??? Jak jinak je ?🙂
Já mám tentokrát MZ takovou, že ani neměřím, takže asi bude první měření v neděli... 🙂

evzenie2016
2. pro 2016

@terka228 Ahojda, tak MS včera ještě poslední záchvěv....abych si to jako fakt uzila, tak jsem ani ráno neměřila. Začnu od zítřka. Ale myslím si, že ovu bude později, že se zase vykoupne podle spíš opravdového začátku ms než podle těch prvních pokusu s krvácením. Každopádně mám ten Drmek. Jen říkali dávkování denne 30 kapek max. Jak Ty jsi psala, že ho bereš?

Strana