icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
29. lis 2016

@krysa34 Jj, taky ji většinou cítím...není to u mně ovšem pravidlem 🙂 Obvykle po ovulaci břicho už nebolí, uleví se 🙂 Držím palečky, ať je tulení co k čemu 🙂

dasa.77
29. lis 2016

@krysa34 u mě se ovulace pohybuje v rozmezí jednoho týdne běžně,ale bylo to i 10 dní.😉 Ale já má občas i jinak dlouhou LF ..11-17 dní 😀 Takže za mě je možné vše

radunkap
29. lis 2016

Potrebu radu. Vcera jsem mela 2 silne carky, dneska uz je jedna slabsi. Tzn, ze je dnes ovulace?

jullli
29. lis 2016

@radunkap pokud je dnes slabsi testuj jeste zitra ale ano ovu je pravdepodobne dnes ci zitra

terka228
30. lis 2016

@evzenie2016 Dobré ráno 🙂
Tak já dnes další pokles teploty, tak sláva....snad se MZ konečně dostaví aspoň zítra 🙂 Pak už Tě budu jen a jen stíhat :D I když Tě už těžko doženu.... ale nevadí, těším se na ty Tvoje čárky na ovutestu 🙂

radunkap
30. lis 2016

@jullli dělala jsem si ještě večer jeden test a už byla slabounka, tak myslím si, že včera, no uvidíme za 14 dní🙂

peacev
30. lis 2016

zvláštní je jen jedno, že nemám hroznou pleť jako vždy před ms ...

evzenie2016
30. lis 2016

@terka228 Ahojda, tak to jsem zvědavá, kdy Ti MS dojde. Já jsem se alespoň dočkala ovu testů, tak jsem nachystaná. A stále se těším, až to moje MS vzdá :D

evzenie2016
30. lis 2016

@peacev To je mi ale dobré znamení 😉

evzenie2016
30. lis 2016

@radunkap test neidikuje to, kdy je ovulace, ale že ovulace proběhne. Takže ta by měla proběhnout v následujících 24-48 hodinách. To, že už klesla hladina nemusí nutně znamenat, že již proběhla. Samozřejmě je zase otázka hladiny v moči (než dostatečně nastoupá a naopak klesne), ale přesnější info bys z domácích metod získala asi jen měřením teploty resp. kombinací testů a teploty...

peacev
30. lis 2016

@evzenie2016 myslíš? to jsem nikdy neslyšela ... taky teď chodím spát po deváté a jsem strašně nevrlá (a nemůžu si pomoct) ale to vše stále přikládám pms

evzenie2016
30. lis 2016

@peacev No, já vycházím z toho, že zhoršená pleť je působením nějakých hormonů a při těhotenství jsou hormony jiné, takže by to mohla být ta pravá změna. Únava, co vím, se také objevuje, nevrlost zase spíš odpovídá PMS. Ale uznávám, že to je takové lepší či horší věštění z koule 😀 Kdy máš vlastně očekávaný termín MS?

peacev
30. lis 2016

@evzenie2016 jj pravda, jsem z toho všeho nervózní, už pár dní mě píchá nebo pobolívá v břiše, prsa mě týden bolely, ale dnes to zmizelo, myslela jsem že už to na mě jde, jo a termín mám zítra ... dnes 30.DC

radunkap
30. lis 2016

@evzenie2016 Díky. Udělali jsme proto všechno a uvidí se, co bude za 14 dní🙂 Ovulaci jsem měla nějak pozdě, MS by měla dorazit příští pátek, tak uvidíme, co z toho bude a nebude.

kikwita
30. lis 2016

@peacev Ta pleť je dobré znamení 🙂 Já ji měla při tom otěhotnění ukázkovou, jinak to bývá hrůza...

peacev
30. lis 2016

@kikwita tak to jsem zaskočená 🙂 já mám taky vždy viditelně zhoršenou a teď nic 🙂 A třeba je to tím delším spánkem :D :D No aspoň nevypadám jak puberťák 😎

kikwita
30. lis 2016

@peacev No uvidíš, ale jeden z příznaků to bývá 😉 Já ji měla jak dětskou prdelku a spát se mi chtělo strašně 😀 A taky jsem měla hrozný hlad pořád...podle mě to vypadá dost nadějně 🙂

peacev
30. lis 2016

@kikwita akorát nechápu proč už mě popíchává v břiše několikátý den, to by případně mělo být za den hotovo ne? 😀
A taky pořád nechápu jak se to těhotenství počítá, když je to od MS a ovu třeba byla až 18. den tak je to vlastně skoro tři týdny blbě, nejde mi to do hlavy ... a první UTZ se dělá v 6. týdnu skutečným nebo taky dle ms? 🙂 Díky, aspoň budu chytřejší, to je potřeba 🙂

kikwita
30. lis 2016

@peacev Myslím, že popíchávání více dnů je taky normální. Myslím, že jsem měla taky něco, ale už si to moc nevybavuju, jen že mě bylo hrozně nepříjemné mít gumu od tepláků přes břicho. No podle ms se to počítá (vlastně první dva týdny od ms do ovulace ještě fyzicky těhotná nejsi, ale podle výpočtu už 2 týdny). Taky mám ovulaci až kdesi 20dc, takže ono to moc směrodatné není. Takže kdybys podle ms byla v 6.tt, tak si myslím, že je to ještě brzo a k doktorovi bych šla až tak nejdřív v 7-8.tt podle ms. Čili jak píšeš nějakém tom 6.tt skutečném 🙂 A i to může být ještě brzy, aby tam viděl srdíčko.

peacev
30. lis 2016

@kikwita moc děkuju. Já to napětí nedávám ☹ Musím myslet na něco jiného 🙂

kikwita
30. lis 2016

@peacev To se vůbec nedivím. A kolikátý den jsi po ovulce? Já měla tehdy 13dpo den před očekávanou ms už pěknou druhou čárku a na digi 2-3 týdny, tak pokud ti nedorazí, tak myslím, že už to klidně můžeš zkusit 😉

peacev
30. lis 2016

@kikwita No já právě měla až 18. DC, dnes jsem 30.DC, pořád je to brzo právě asi ...

sarkab85
30. lis 2016

Tak holky, dneska dopoledne konečně pozitivní ovu test, už se těším na večer až manžílka znásilním. Myslíte, že bude dnešní snažení stačit nebo to máme prubnout ještě raději zítra? Říká se obden, tak nevím, aby mu ty plavčíci uzrály😉 Díky za názory

terka228
30. lis 2016

@sarkab85 Já bych to prubla i zítra 🙂

kikwita
30. lis 2016

@peacev Aha, tak to ještě vydrž, raději 😉 A budu držet palce :-*

peacev
30. lis 2016

🌷 děkuju mooc, dám určitě vědět

sarkab85
30. lis 2016

@terka228 Tak jo, myslím si, že manža nebude proti. Minulý měsíc se mě ukázal pozitiv. test taky dopoledne a večer OVU proběhla, měla jsem šílené křeče ( nejspíš ta tekutina ). Snad to nebude stejné, při té bolesti to nedám. Druhý den jsem měla na ovu testu sotva ducháčka. Tento měsíc měřím poprvé BT, tak jsem zvědavá na ty křivky.
A co ty, čárky ani MS nikde?

terka228
30. lis 2016

@sarkab85 čárky a zatím ani MZ, ale teplota už druhý den poklesla, takže předpokládám, že MZ bude zítra...už se na ni těším, abych zase mohla začít doufat, jako každý měsíc 🙂
Ani u jednoho ze synů jsem nic nesledovala, ale jak už je mi hodně, tak mně to k tomu dohnalo, protože vím, že už na otěhotnění nemám tolik času...Tak snad se zadaří v co nejbližší době 🙂
Tobě to přeju taky, člověk pak zase bude přemýšlet nad něčím jiným 🙂

dasa.77
30. lis 2016

@peacev Ahoj, bolesti v podbřišku,píchání na vaječnících a nebo pocit,jako že se už MS blíží k těhotenství většinou patří. Řekla bych že naopak málo která holka toto nepociťuje. U někoho se přidají citlivá prsa,nevolnosti,nebo zmiňovaná pleť a podle toho si je jistá,že je něco jinak,ale většina se naopak cítí právě jako by měla normálně dostat menstruaci.😉
K lékaři je pak dobré jít cca 4 týdny od ovulace,aby bylo na UTZ vidět něco víc,než jen prázdný váček a předešlo se tak zbytečnému stresovaní. A pokud bys opravdu byla těhotná a víš,že k ovulaci došlo někdy 18-20DC,tak radím od toho dne odečíst 14 dní a TENTO DEN uvést jako termín poslední MS. Jinak doktoři jedou často podle tabulek a budou tvrdit,že podle UTZ velikost neodpovídá termínu MS a plod je menší......
Ať se daří

evzenie2016
30. lis 2016

@terka228 MS na odchodu, od zítra zase měřím. Jak Ty? MS zatím nikde? Šla jsem dneska pro drmek a v bylinkářství zavřeno. Tak snad zítra...

Strana