icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

terka228
5. pro 2016

@evzenie2016 No, to jsem z toho blázen teda...A muž mi zrovna psal, že asi dnes dorazí 😀 Tak se těším na Mikuláše s čertem a pak na něj. Připravím mu plněné žampióny, ty on má moc rád a k tomu nějakou flákotu 😉 Ještě jsem přes bazárek sehnala ty gelíky na lepší početí, tak ho vyzkouším taky🙂 a snad to vyjde, protože to zas bude jen jedno tulení...ach jo, kdyby mu to vycházelo častěji...ale práce je práce, hold...

evabeda
5. pro 2016

holky potřebuju radu, co myslíte?ovu jsem mela vzdy nejdriv 16.den, ted mi prijde,ze to spis slabne..rano jsem delala spis jen tak,ta,byla po tech 5 min slabunka,po zaschnuti vypada nejsilnejsi-i kdyz to uz neni smerodatny,ne?a ted odpoledne porad slaba, i kdyz uz by to melo rust..tak snad jeste zesili

jullli
5. pro 2016

@evabeda pokud cekas 16dc dve carky tak je to ok a je jedno jestli slabne nebo sili je potreba aby byl pozitivni. A to je jen pri //

terka228
5. pro 2016

@evabeda Na tenn ranní bych ani nebrala zřetel..nemá se ráno testovat ovulace....takže klidně pokračuj dál 🙂 ovu jistě přijde 🙂

evabeda
5. pro 2016

@jullli no prave ovu mivam 15.-17.den,tak jsem myslela,ze uz dnes (14.den) bude pozitivni..tak snad zitra🙂 dekujii

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 Jeslti muž dorazí, tak tulit bez ohledu na termín :D A jestli k tomu bude ovulka, tak o to lépe 🙂 Ale jinak je to od Tebe hezké, že s ovu tak spěcháš, abys čekala se mnou a nebyla jsem na to sama. 😀

evzenie2016
5. pro 2016

@evabeda Testuj dál a uvidíš. Vidíš náš tady, že to může pěkně - teda spíš nepěkně - lítat. 🙂 Přeji, ať se dočkáš jasného výsledku a pak úspěchu! 🙂

evzenie2016
5. pro 2016

@jullli Krásné zprávy z kontroly! Přeji, ať se vám oběma dále daří dobře a Tebe co nejdříve opustí ty chvíle jako po flámu 🙂 I když jak upozorňovaly holky...ona to pak vůbec bude těžká párty :D

terka228
5. pro 2016

@evzenie2016 To si piš, že zase budeme čekat spolu 😀😀😀
Tulení by bylo i bez ovulky...když se nevidíme každý den, tak to tak beztak vždy dopadne 😇
Ještě dám vědět, jak dopadl večerní test. Jen nevím, jak to vyhodnotí FF v grafu, ale asi nijak, když jsem neměřila a nebude mít hodnoty...

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 Tak graf uvidíš, ale zapiš si kdyžtak pozitivní test a uvidíš, jestli teplota vyskočí. Snad Tě do ovulky opustí chřipka a ten skok tam bude znát. A tuleni čím více, tím lépe - v každém terminu - o tom žádná 😀

evzenie2016
5. pro 2016

@peacev Ahojda, a jak to vypadá u Tebe? Něco nového? 🙂 Proč bych měla myslet na Vánoce, pečení a dárky, když můžu myslet na ovulku a pokusy a to, jak se zadařilo ostatním, že? :D

volfikovi
5. pro 2016

Tak slábne ☹( ach jo poslendi dva spodni jsou z dneška jeden rano a posledni ted večer

terka228
5. pro 2016

@volfikovi no a tulení včera bylo a dnes bude???? 🙂

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 včera nebylo ,regulérně jsem usnula ☹ dnes bylo ráno a večer taky počítám,že bude😇

terka228
5. pro 2016

@volfikovi no vidíš, tak je všechno jak má být 😉 a za dva týdny // 😀

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 to nehrozí :D Jsem tak nervní ze svatby ,že se to snad ani zadařit nemůže ☹

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 Mohu se zeptat co to jsou gelíky pro lepší početí ? Ted pročítám zpětně diskuzi to vůbec neznám😉

terka228
5. pro 2016

@volfikovi Conceive plus , ty co mám jsou s aplikátory. Každý je na 1 použití. Je to jako lubrikační gel 🙂

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 tak to musim prozkoumat 😉

terka228
5. pro 2016

Tak večerní testy takto...ten fialový je s tou citlivostí40,ale byl už posledni

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 teda taky docela skoky . Tak třeba se zadarilo ten prvni vypadá docela dobře 😉

terka228
5. pro 2016

@volfikovi no,myslím,že pozitivní bude zítra,takže tuleni bude dost s předstihem.Chtelo by to ještě pozítří...kéž by mu to vyšlo...

volfikovi
5. pro 2016

@terka228 no já už svému psala ,že až přijede z odpolední tak bude muset ještě konat povinnosti 😀 Ale i tak sme tento měsíc nesvá nějak to není ovulka na kterou jsem zvyklá ☹ Snažím se vypnout a nemyslet na to , ale moc mi to nejde

megi89
5. pro 2016

holky, prosím Vás, nevíte náhodou když je sliznice 2,5mm, byla mi píchnuta vyvolávačka agolutin, je to trošku slibné, že příjde MS s tak nízkou sliznicí?

evzenie2016
5. pro 2016

@terka228 tak to jsem zvědavá na zítřejší. Snad vyjde tulení na čas!

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 Ahoj, tak já nevím, ty moje teploty jsou nějaké pochybné.... Jako už je mi od včera dobře. Včera jsem měla zýšenou teplotu už jen ráno, a pak už dobrý. Dnes jsem úplně OK a dívej na tu teplotu, tak jsem zvědavá na vývoj a po obědě udělám zas ovu test. Jinak tulení večer bylo, i když rychlé, protože nám začaly zvracet obě děti :( Snad budou mít taky tak rychlý průběh jako já...

sarkab85
6. pro 2016

@terka228 Ahoj, to jsem zvědavá, jak tohle dopadne😉
Já jsem dnes 5DPO, teplota o proti včerejšku vylezla zase o stupínek výš, tak uvidím co z toho bude. Zatím je na všechno brzy. Minulý měsíc mě snad píchalo všude, prsa bolavý a nic z toho. Tentokrát vůbec nic, tak že by snad? Do MS ještě nekonečných 9 dní.
Ať se Ti děti brzo uzdraví, náš taky zápasí s chřipečkou, snad to nechytnu.

terka228
6. pro 2016

@sarkab85 ahoj, no přeji Ti, aby MZ už nedorazila 🙂 Držím palečky👎

terka228
6. pro 2016

@sarkab85 jé, o jsem se přeťukla ve smajlíku !!!!!! Promiň 🙂😇

terka228
6. pro 2016

Takže moje dnešní testy...ty od Pepína trochu slábnou a Comfort to je klasika,tam jsem i minulý měsíc měla // několik dnů po ovu. Jestli ovu byla nebo ne se ale nedozvím....jedině testovat dál....

Strana