Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
holky potřebuju radu, co myslíte?ovu jsem mela vzdy nejdriv 16.den, ted mi prijde,ze to spis slabne..rano jsem delala spis jen tak,ta,byla po tech 5 min slabunka,po zaschnuti vypada nejsilnejsi-i kdyz to uz neni smerodatny,ne?a ted odpoledne porad slaba, i kdyz uz by to melo rust..tak snad jeste zesili
@terka228 Jeslti muž dorazí, tak tulit bez ohledu na termín :D A jestli k tomu bude ovulka, tak o to lépe 🙂 Ale jinak je to od Tebe hezké, že s ovu tak spěcháš, abys čekala se mnou a nebyla jsem na to sama. 😀
@evabeda Testuj dál a uvidíš. Vidíš náš tady, že to může pěkně - teda spíš nepěkně - lítat. 🙂 Přeji, ať se dočkáš jasného výsledku a pak úspěchu! 🙂
@jullli Krásné zprávy z kontroly! Přeji, ať se vám oběma dále daří dobře a Tebe co nejdříve opustí ty chvíle jako po flámu 🙂 I když jak upozorňovaly holky...ona to pak vůbec bude těžká párty :D
@evzenie2016 To si piš, že zase budeme čekat spolu 😀😀😀
Tulení by bylo i bez ovulky...když se nevidíme každý den, tak to tak beztak vždy dopadne 😇
Ještě dám vědět, jak dopadl večerní test. Jen nevím, jak to vyhodnotí FF v grafu, ale asi nijak, když jsem neměřila a nebude mít hodnoty...
@terka228 Tak graf uvidíš, ale zapiš si kdyžtak pozitivní test a uvidíš, jestli teplota vyskočí. Snad Tě do ovulky opustí chřipka a ten skok tam bude znát. A tuleni čím více, tím lépe - v každém terminu - o tom žádná 😀
@peacev Ahojda, a jak to vypadá u Tebe? Něco nového? 🙂 Proč bych měla myslet na Vánoce, pečení a dárky, když můžu myslet na ovulku a pokusy a to, jak se zadařilo ostatním, že? :D
holky, prosím Vás, nevíte náhodou když je sliznice 2,5mm, byla mi píchnuta vyvolávačka agolutin, je to trošku slibné, že příjde MS s tak nízkou sliznicí?
@terka228 tak to jsem zvědavá na zítřejší. Snad vyjde tulení na čas!
@evzenie2016 Ahoj, tak já nevím, ty moje teploty jsou nějaké pochybné.... Jako už je mi od včera dobře. Včera jsem měla zýšenou teplotu už jen ráno, a pak už dobrý. Dnes jsem úplně OK a dívej na tu teplotu, tak jsem zvědavá na vývoj a po obědě udělám zas ovu test. Jinak tulení večer bylo, i když rychlé, protože nám začaly zvracet obě děti :( Snad budou mít taky tak rychlý průběh jako já...
@terka228 Ahoj, to jsem zvědavá, jak tohle dopadne😉
Já jsem dnes 5DPO, teplota o proti včerejšku vylezla zase o stupínek výš, tak uvidím co z toho bude. Zatím je na všechno brzy. Minulý měsíc mě snad píchalo všude, prsa bolavý a nic z toho. Tentokrát vůbec nic, tak že by snad? Do MS ještě nekonečných 9 dní.
Ať se Ti děti brzo uzdraví, náš taky zápasí s chřipečkou, snad to nechytnu.

@evzenie2016 No, to jsem z toho blázen teda...A muž mi zrovna psal, že asi dnes dorazí 😀 Tak se těším na Mikuláše s čertem a pak na něj. Připravím mu plněné žampióny, ty on má moc rád a k tomu nějakou flákotu 😉 Ještě jsem přes bazárek sehnala ty gelíky na lepší početí, tak ho vyzkouším taky🙂 a snad to vyjde, protože to zas bude jen jedno tulení...ach jo, kdyby mu to vycházelo častěji...ale práce je práce, hold...