Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evzenie2016 tak s tím zkušenosti nemám žádné....chceš to zkusit?
@adusee jsem zbehla 🙂 testuji ve stejny cas maximalne druhy test je vzdy vecerni testuji kolem 11-12hod dopo. BT merim samozrejme taky 🙂 jde mi o to ze tohle pokud zdarne dotahnu bude ma druha ovulace po roce vzhledem k tomu ze jsem ji tak dlouho nemela. byla jsem na laparoskopii a po ni prisla po 25 dnech po operaci a to asi hlavne i kvuli tomu ze se mi na pravem udelala cysta a tak se to opozdilo. a ted dr rikala ze uz by mel byt normal cyklus i s ovu ze to tak aspon vypada. a ze mam testovat hned od zacatku cyklu... takze proto ma nejistota ze jsem jiz 18dc a stale nic. pritom vytok (chvili tazny chvili vodnaty) tlak na obou stranach takze jakoby nasvedcuje ale teda stale nic.. promin za sloh :D
@jullli v pohodě,nevadí mi slohy 🙂
Pokud mužes,zkus udělat test kolem 14hod.Já to tak dělala vždy,když jsem udělala dříve tak slabo a když jsem udělala kolem té 14hod(což je prý i nejlepší čas)tak silný..Mužeš to apon zkusit no,jinak nevím co máš za testy ale opět pokud mužeš zkusila bych z lékarny Dr.max (7ks za 99kč)ale jsou spolehlivé.Držím palce a dávej o sobě vědět.
Koukám,že už budou 2 🙂,no tak to běž počurat ,čekám

Každopádně zkus ted ten test...co máš..
@evzenie2016 bohužel u mě to nedopadlo, ještě k tomu mi bylo pekelně blbě půl dne a jede se zase nanovo ☹😢😕 Už jsem začala péct a popíjet si červené ... njn
Držím vám palce holky!
@tammm ja to taky nemyslela zle 🙂 jen jsem to myslela tak ze proc hned anovulacni prave proto jsem se ptala... tezko rict na utz uz nejdu (nechodim na pregnyl takze neni potreba) ze mam testovat ovulacnima testama a 21dc jdu na krev a pak jeste 25dc kdyby nahodou do toho 21dc ovu nebyla... no podle me prave asi jeste 2nema :/ tezko soudit bez toho utz
jinak laparo je v pohode myslela jsem ze to bude horsi..takze to zvladnes a me rozhodne pomohla ... ikdyz porad naprd ze nevim kdy ovu cekat :D jinak jen mer taky merim... a nemuze se treba u tebe tenhle cyklus povest? treba ani lap.. nebude
já jsem ted 15 DC a pořád taky ještě nemám pozitivní test, i když jindy v tyto dny mívám ovulaci..jsem z toho taky jelen..🙂
@jullli já ovu ani nikdy necítím,takže vůůbec nevím a toho mého chlapa nutit každý den nezvládnu🙂 mívám kolem 27-29 dnů..minulý měsíc jsem byla u doktora, řekl mi, že do dvou dnů bude ovu, tak jsem schválně testovala a pozitivní test - a to ještě nee úplně byl až třetí den (což znamenalo ovu dost později než řekl doktor), a pak se v tom vyznej!🙂

@terka228 Ahojda. Já mám teploty taky divoké a to jsem nachlazená nebyla. Odpolko se chystám zase na testování, tak jsem zvědavá. Jak budu mít výsledky, podělím se a taky dodám graf. Ale mám to takové divoké. A jinak přeji, ať se z toho dítka brzy dostanou! Teď toho řádí plno. Btw. nezkoušela jsi i nějaká cvičení na posílení pánevního dna - Mojžíšová nebo tak něco?