icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

jullli
6. pro 2016

@peacev asi mas hladinu LH proste danou tak ze se carka objevi opravdu az pri ovu.. bud rada :D nestrasis tu jako ja s ovu testama a necekas kdy to bude

jullli
6. pro 2016

@evabeda comfort to mas co za testy? no ja ducharim a taky cekam na ty dve carky... no vidis jde videt jak i doktor nekdy proste nevi a nedokaze urcit.. ja byla 13dc na utz to mel folik 13mm cca a dr rekla ze za 4-10 dnu prijde ovu ze zalezi jak rychle poroste jsem 18dc takze 5 dnu od kontroly a zatim nic.. :D

peacev
6. pro 2016

@jullli myslíš? no chtěla jsem to zkusit a vědět jak to cca probíhá, jak to u mě funguje 😎 a taky pořád nic nic nic, pak najednou teda jo, tak si říkám že dobrý, hlavně že to je. Snad to bude zas cca ve stejnou dobu a ne totálně jinak! Ale říkám si že už nebudu papírkovat, chce to klid holky ... kdyby ti chlapi věděli co provádíme, ty naše neskutečný výpočty a tak 🙂!

radunkap
6. pro 2016

@peacev to je skoda

kikkulina
6. pro 2016

@terka228

@evzenie2016

Tak holky jsem 29DC,menstruace by ,, mela dojit,, za 6 dnu,ale mam druhy den spineni,bolava prsa..nevydrzela jsem,zkusila jsem teh. Test slaboulinka carecka..tak drzte palce!! 🙂

peacev
6. pro 2016

@radunkap co je škoda? 🙂

radunkap
6. pro 2016

Holky!🙂 kdy je cas na tt? Ja mela ovulaci az 19DC. To mam asi cca 14 dni pockat, co?

terka228
6. pro 2016

@kikkulina No super!!!!!! Držím všechno co mám !!!!! A dej vědět, jo ?😀

evabeda
6. pro 2016

@jullli testy mám tyto: https://www.lekarnaexpres.cz/zdravotnicke-prost... Doporučovaly je tady holky.. no tak snad je brzo budeme mít pozitivní, jinak mi dřív dojde MS🙂

terka228
6. pro 2016

@radunkap no, ano, to už by měla být skoro jistota 🙂

terka228
6. pro 2016

@evabeda No, mně zase začíná děsit, že je mám pořád tak silné...aby to nebyla nějaká cysta či co :( Když i tu teplotu mám....chjo

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 ahoj, jak Ti dopadnul dnešní testík ? Už je pozitivní???? 🙂

evabeda
6. pro 2016

@terka228 máme opačný problémy🙂 tak zkus radši zajít k doktorovi...nikdy nevíš..a nebo gynex? zkoušela jsi?

terka228
6. pro 2016

@evabeda nezkoušela, ale taky se mi tohle ještě nestalo. Aspoň co vím 🙂

evabeda
6. pro 2016

@terka228 já ho ted beru, doporučila mi to na kineziologické masáži, když mi projížděla vaječníky a kamarádce zjistil gynekolog cystu a doporučil jí to taky..

terka228
6. pro 2016

@evabeda už jsem o něm přemýšlela. Ale dobírám ještě Jeřáb ptačí a Drmek, tak aby se to netlouklo, doberu nejdříve toto 🙂 Pak ho asi zkusím 🙂

evabeda
6. pro 2016

@terka228 no je to drahý a pěkně hnusný, ale co bychom neudělaly že..🙂 já beru jen ten gynex, kyselinu listovou (tu musím pořád i kvůli epilepsii) a piju kontryhel.

terka228
6. pro 2016

@evabeda aha, já někde tady četla, že se právě gynex nemá míchat s bylinnými čaji, listovka prý nevadí....taky ještě piju kontryhelový čaj a čaj z maliníku 🙂
on i ten Jeřáb ptačí je pěkně nechutnej😝

evabeda
6. pro 2016

@terka228 no já mám ten gynex od včera a dnes jsem čaj neměla, tak zatím jsem to blbě nezkombinovala🙂

tammm
6. pro 2016

@jullli mě totiž doktor řekl,že ovu nemusí být každý měsíc a foliků může byt kolik chce,ale nemusejí v něm být vajíčka.Ja už mám taky ve všem guláš,ovu naštěstí poznám dle bolesti,ale pokud vejcovody nejsou průchozí,tak mě je to na .... 🙂 pravý se jim nepovedl zprůchodnit,tak doufám že levý bude cajk a pokud se zas ucpal,tak půjde opět profouknout.
Jsu z toho nesvá,když nevím v jakém jsu stavu.
To říkal i na gyndě,že se třeba jak na potvoru zadaří před laparo,ale nějak na zázraky nevěřím.

jullli
6. pro 2016

@adusee tak jsem te poslechla a koupila maxe a presne jak jsem rikala je to 20tkovy :D takze jsem ho i tak zkusola a stale je tam jen duch takze je proste na ovu jeste brzo.. Ikdyz carka se muze objevit ze dne na den

evzenie2016
6. pro 2016

@terka228 Ahojda, tak se konečně dostávám k psaní. Test zatím pozitivní není, ale asi se to blíží. Ale teplota taky divoká, to jsem zvedavá, kdy to proběhne a snad trefim tuleni. Jak se Ti to zdá? Ten poslední je clear blue, citlivost 40. Ale taky je duch silnější, než den předtím, ale vyfotit to moc nejde. Ještě dam ten graf, ale je to divočina.

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 jj,trošku zesílil,ale ještě to neni hold ono... Že Ty na mně čekáš ? 😀

evzenie2016
6. pro 2016

@terka228 vidíš to? Málo dat a ještě divoká 🙂

evzenie2016
6. pro 2016

@terka228 no viiis, že na Tebe čekám, když Ty sis zase tak pospisila 😀

evzenie2016
6. pro 2016

@peacev tak to je škoda. Ale vítám tedy do dalšího kola a ať slavíme úspěch 🙂

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 ale aspoň máš teploty nízko....😉 To bude dobrý po ovu 😊

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 no pospíšila....pozitivní není ani jeden,nejsilnêjší je ten 5DC,takže uvidíme,jak se to takhle bude dlouho držet....jen ty teploty mě zaráží😮

evzenie2016
6. pro 2016

@terka228 Já abych se neopičila, že😀 U mě vypadá nejsilnější ten 9DC, takže taky dobra loterie🙂 Ale testujeme dál, ať máme te legrace více, že 😀

adusee
6. pro 2016

@jullli máš pravdu,promin...ale je silnější než na tom ružovém

Strana