Ovulační test, je pozitivní?
Holky, poradte je nebo neni 🙂?
@evabeda comfort to mas co za testy? no ja ducharim a taky cekam na ty dve carky... no vidis jde videt jak i doktor nekdy proste nevi a nedokaze urcit.. ja byla 13dc na utz to mel folik 13mm cca a dr rekla ze za 4-10 dnu prijde ovu ze zalezi jak rychle poroste jsem 18dc takze 5 dnu od kontroly a zatim nic.. :D
@jullli myslíš? no chtěla jsem to zkusit a vědět jak to cca probíhá, jak to u mě funguje 😎 a taky pořád nic nic nic, pak najednou teda jo, tak si říkám že dobrý, hlavně že to je. Snad to bude zas cca ve stejnou dobu a ne totálně jinak! Ale říkám si že už nebudu papírkovat, chce to klid holky ... kdyby ti chlapi věděli co provádíme, ty naše neskutečný výpočty a tak 🙂!
Tak holky jsem 29DC,menstruace by ,, mela dojit,, za 6 dnu,ale mam druhy den spineni,bolava prsa..nevydrzela jsem,zkusila jsem teh. Test slaboulinka carecka..tak drzte palce!! 🙂
Holky!🙂 kdy je cas na tt? Ja mela ovulaci az 19DC. To mam asi cca 14 dni pockat, co?
@jullli testy mám tyto: https://www.lekarnaexpres.cz/zdravotnicke-prost... Doporučovaly je tady holky.. no tak snad je brzo budeme mít pozitivní, jinak mi dřív dojde MS🙂
@evzenie2016 ahoj, jak Ti dopadnul dnešní testík ? Už je pozitivní???? 🙂
@jullli mě totiž doktor řekl,že ovu nemusí být každý měsíc a foliků může byt kolik chce,ale nemusejí v něm být vajíčka.Ja už mám taky ve všem guláš,ovu naštěstí poznám dle bolesti,ale pokud vejcovody nejsou průchozí,tak mě je to na .... 🙂 pravý se jim nepovedl zprůchodnit,tak doufám že levý bude cajk a pokud se zas ucpal,tak půjde opět profouknout.
Jsu z toho nesvá,když nevím v jakém jsu stavu.
To říkal i na gyndě,že se třeba jak na potvoru zadaří před laparo,ale nějak na zázraky nevěřím.
@terka228 Ahojda, tak se konečně dostávám k psaní. Test zatím pozitivní není, ale asi se to blíží. Ale teplota taky divoká, to jsem zvedavá, kdy to proběhne a snad trefim tuleni. Jak se Ti to zdá? Ten poslední je clear blue, citlivost 40. Ale taky je duch silnější, než den předtím, ale vyfotit to moc nejde. Ještě dam ten graf, ale je to divočina.
@evzenie2016 jj,trošku zesílil,ale ještě to neni hold ono... Že Ty na mně čekáš ? 😀
@terka228 vidíš to? Málo dat a ještě divoká 🙂
@terka228 no viiis, že na Tebe čekám, když Ty sis zase tak pospisila 😀
@peacev tak to je škoda. Ale vítám tedy do dalšího kola a ať slavíme úspěch 🙂
@evzenie2016 ale aspoň máš teploty nízko....😉 To bude dobrý po ovu 😊
@evzenie2016 no pospíšila....pozitivní není ani jeden,nejsilnêjší je ten 5DC,takže uvidíme,jak se to takhle bude dlouho držet....jen ty teploty mě zaráží😮
@terka228 Já abych se neopičila, že😀 U mě vypadá nejsilnější ten 9DC, takže taky dobra loterie🙂 Ale testujeme dál, ať máme te legrace více, že 😀

@peacev asi mas hladinu LH proste danou tak ze se carka objevi opravdu az pri ovu.. bud rada :D nestrasis tu jako ja s ovu testama a necekas kdy to bude