icon

Ovulační test, je pozitivní?

monikafrystakova
13. říj 2014

Holky, poradte je nebo neni 🙂?

evzenie2016
6. pro 2016

@terka228 Ahojda. Já mám teploty taky divoké a to jsem nachlazená nebyla. Odpolko se chystám zase na testování, tak jsem zvědavá. Jak budu mít výsledky, podělím se a taky dodám graf. Ale mám to takové divoké. A jinak přeji, ať se z toho dítka brzy dostanou! Teď toho řádí plno. Btw. nezkoušela jsi i nějaká cvičení na posílení pánevního dna - Mojžíšová nebo tak něco?

terka228
6. pro 2016

@evzenie2016 tak s tím zkušenosti nemám žádné....chceš to zkusit?

jullli
6. pro 2016

Holky prosim, dotaz 13dc jsem byla na utz s tim ze na pravo byl folik cca 13mm rikala nejak 12,7mm a dnes jsem 18dc a stale nic :( chodite nektera na utz? Kolik muze asi ted cca mit vim ze roste 1-2mm ale to uz by mel byt pozitivni test ne? Ktery teda pozitivni stale neni

adusee
6. pro 2016

@jullli Děláš test ve stejný čas?při tomhle testování je vše důležité,doporučuji ti k testování měřit bazální teplotu 🙂

jullli
6. pro 2016

@adusee jsem zbehla 🙂 testuji ve stejny cas maximalne druhy test je vzdy vecerni testuji kolem 11-12hod dopo. BT merim samozrejme taky 🙂 jde mi o to ze tohle pokud zdarne dotahnu bude ma druha ovulace po roce vzhledem k tomu ze jsem ji tak dlouho nemela. byla jsem na laparoskopii a po ni prisla po 25 dnech po operaci a to asi hlavne i kvuli tomu ze se mi na pravem udelala cysta a tak se to opozdilo. a ted dr rikala ze uz by mel byt normal cyklus i s ovu ze to tak aspon vypada. a ze mam testovat hned od zacatku cyklu... takze proto ma nejistota ze jsem jiz 18dc a stale nic. pritom vytok (chvili tazny chvili vodnaty) tlak na obou stranach takze jakoby nasvedcuje ale teda stale nic.. promin za sloh :D

jullli
6. pro 2016

@adusee graf vypada takhle 🙂

adusee
6. pro 2016

@jullli v pohodě,nevadí mi slohy 🙂
Pokud mužes,zkus udělat test kolem 14hod.Já to tak dělala vždy,když jsem udělala dříve tak slabo a když jsem udělala kolem té 14hod(což je prý i nejlepší čas)tak silný..Mužeš to apon zkusit no,jinak nevím co máš za testy ale opět pokud mužeš zkusila bych z lékarny Dr.max (7ks za 99kč)ale jsou spolehlivé.Držím palce a dávej o sobě vědět.

adusee
6. pro 2016

Koukám,že už budou 2 🙂,no tak to běž počurat ,čekám

sticker
jullli
6. pro 2016

@adusee diky bohuzel musim testovat 10kovyma jelikoz 20tkove coz je i max jsou na me moc vysoke kazdopadne zkusit to muzu a dnes koupim maxe 🙂

adusee
6. pro 2016

@jullli dr.max je 10 citlivost 🙂

adusee
6. pro 2016

Každopádně zkus ted ten test...co máš..

jullli
6. pro 2016

@adusee tak tady je je slabsi nez z 11hod 🙂

adusee
6. pro 2016

@jullli zkus koupit toho maxe,tyto testy se mi moc nezdají.Každopádně jsem se koukala a ten 9dc je nejsilnější..nejsou to ty testy za 5korun?

tammm
6. pro 2016

@jullli to vypadá na anovulační cyklus.

jullli
6. pro 2016

@adusee jj zady od slecny.. Jj zkusim koupit ;) podle bt vim ze ovu jeste nebyla.

jullli
6. pro 2016

@tammm proc hned anovulacni cyklus? Kdyz teprve 13dc byl folik 13mm? Treba jeste nedorostl ne? Cyklus bezne mivam 31-34dc je to jak kdy. Minuly bohuzel byla ovu az 25dnu po laparoskopii...

peacev
6. pro 2016

@evzenie2016 bohužel u mě to nedopadlo, ještě k tomu mi bylo pekelně blbě půl dne a jede se zase nanovo ☹😢😕 Už jsem začala péct a popíjet si červené ... njn
Držím vám palce holky!

terka228
6. pro 2016

@adusee Já jsem tyhle testy taky zkoušela a neměla jsem ho nikdy pozitivní a ani nijak silnější. Tyhle už kupovat nikdy nebudu...

terka228
6. pro 2016

@peacev ježíš, to je mi líto......držím tedy palečky do dalšího měsíce 🙂

tammm
6. pro 2016

@jullli tak to potom jo,nemyslela jsem to zle.Teď už by folik mohl mít tak 2 cm,kdy jdeš zas na uzv?
Jsu zvědavá já na cykly po laparce,jdu až v lednu.Taky měřím bazálku,mám před ms,tak uvidím zda do 4 dnů dorazí.

peacev
6. pro 2016

@terka228 děkuju moc ... někdy nemůže být vše hned, však je to teprve krátce ...

jullli
6. pro 2016

@tammm ja to taky nemyslela zle 🙂 jen jsem to myslela tak ze proc hned anovulacni prave proto jsem se ptala... tezko rict na utz uz nejdu (nechodim na pregnyl takze neni potreba) ze mam testovat ovulacnima testama a 21dc jdu na krev a pak jeste 25dc kdyby nahodou do toho 21dc ovu nebyla... no podle me prave asi jeste 2nema :/ tezko soudit bez toho utz

jinak laparo je v pohode myslela jsem ze to bude horsi..takze to zvladnes a me rozhodne pomohla ... ikdyz porad naprd ze nevim kdy ovu cekat :D jinak jen mer taky merim... a nemuze se treba u tebe tenhle cyklus povest? treba ani lap.. nebude

peacev
6. pro 2016

@terka228 Holky btw, kde ty čárky a duchy na těch testech berete? já min. měsíc našla jeden den čárku a dny předtím a taky den potom už vůbec nic ...

terka228
6. pro 2016

@peacev no jo, ale zase jsem zmatená, protože nevím, jak s ovulkou a tím, kdy mám čekat MZ. I když měřím teplotu, tak nevím nic, protože je teď pořád vysoko, takže tohle taky není dobrý... :(

peacev
6. pro 2016

@terka228 já jsem z toho taky všeho zmatená a nechápu, je to prostě věda no! 🙂

evabeda
6. pro 2016

já jsem ted 15 DC a pořád taky ještě nemám pozitivní test, i když jindy v tyto dny mívám ovulaci..jsem z toho taky jelen..🙂

jullli
6. pro 2016

@evabeda a jak dlouhe mas cykly? ja jsem jelen uz delsi dobu :D stve me ze neznam sve telo... ale tak snad se ovu dostavi

peacev
6. pro 2016

ale tak ten jeden den čárka snad stačí doufám, prostě byla!
@jullli - nápodobně!

evabeda
6. pro 2016

@jullli já ovu ani nikdy necítím,takže vůůbec nevím a toho mého chlapa nutit každý den nezvládnu🙂 mívám kolem 27-29 dnů..minulý měsíc jsem byla u doktora, řekl mi, že do dvou dnů bude ovu, tak jsem schválně testovala a pozitivní test - a to ještě nee úplně byl až třetí den (což znamenalo ovu dost později než řekl doktor), a pak se v tom vyznej!🙂

evabeda
6. pro 2016

@peacev já jsem na testech z lékárny taky nikdy neměla nic, jen jeden den třeba, ted na testech Comfort mám duchy už 5.den, ale pozitivní pořád ne..

Strana